The Silent Weekend

אזירפאל

New member
אני ../images/Emo150.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Radiohead - Down is the New Up Radiohead - Bangers and Mash Radiohead - Up on the Ladder Radiohead - Last Flowers Delain - Sleepwalkers Dream Delain - Pristine Delain - Daylight Lucidity Blackfield - Christenings Blackfield - This Killer Muse - Bliss אלבום השבוע: Blackfield ||, Radiohead - In Rainbows ו-Delain - Lucidity (קיבלתי אותו מתנה
). מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום. דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי לעבוד. דבר רע שקרה השבוע: סיימתי לעבוד, וזה אומר שהגיוס מתקרב.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חופש! אתר השבוע: Ynet. מאכל השבוע: סויה.
ספר השבוע: הכלב היהודי של אשר קרביץ. ספר מעולה. סרט/סדרת השבוע: הישרדות (למרות שהיה ממש גרוע), לוסט, שהתחילה העונה הרביעית (היה טוב, אבל מעצבן כרגיל). יש לי כבר את הפרק החדש על המחשב אבל אין לי כוח לראות.
תמונת השבוע: אין.

Fairywitch

New member
הזוי זה היה מזמן../images/Emo2.gif

זה מה שכייף בזה
וקיטשי לא כ"כ. למה הכוונה? וסוייר. זהו.

../images/Emo58.gif ענק למי שלא ראה עד העונה השלישית

נו, כל הקטע של הארלי כשהוא מגלה שצ'ארלי מת ואיך שהוא מגיב לגבי זה.. זה פשוט כתוב בצורה שכל כך מתאימה לאופרות סבון
היו עוד קטעים, אני פשוט צריך להיזכר
סה"כ הפרק הראשון היה טוב
אני צריך כבר לראות את השני
אני מאמין שהיום אני אמצא לזה זמן.

../images/Emo58.gif

איך אתה רוצה שהוא יגיב?
הרלי הוא דמות אנושית אז ברור שהוא יגיב בצורה אנושית. הקטע של "אני מאמין לצ'ארלי" בסוף בקטע עם אלו שהלכו עם ג'ון וכל זה היה קצת מעפן אבל עדיין.

לקטע הזה התכוונתי :]

ובטח שהוא דמות אנושית.. הוא אולי הדמות האהובה עלי (בעצם, אין על ג'ולייט
)

אזירפאל

New member
מה! הארלי הוא המלך הבלתי מעורער של הסדרה.

וקלייר וקייט.
שתי מטומטמות אבל חייבים להודות שיש להן את זה.

אזירפאל

New member
עזוב הזוי או נדוש ../images/Emo58.gif

מה שמפריע ותמיד הפריע לי בלוסט (ואני צופה בזה מאז שהעונה הראשונה התחילה בארה"ב. ככה זה כשאתה מעריץ ותיק של Alias
) - היוצרים זורקים כל הזמן עוד ועוד חידות, עוד שאלות ועוד דברים הזויים. החל מאמצע העונה השניה (שהיתה אגב גרועה ביותר לדעתי) הגעתי לשלב שבו התגובה הרגילה שלי מכל פרק היא "WTF", וזה מתחיל להימאס, בעיקר מכיוון שאנחנו כבר בעונה הרביעית וזה לא נפסק. מילא, אם היו נותנים פתרונות לתעלומות האלה, אבל מה פתאום. לי נראה שהיוצרים אפילו שוכחים כל מיני דברים קטנים שהם פתחו מזמן (מה ליבי עשתה בביה"ח של הארלי? למה היא לא סיפרה לו? מי הם האחרים? העוינים? מה הקשר של דארמה לכל הסיפור? איזו מחלה תקפה את כל האנשים בספינה של דניאל? למה בן גנב לה את אלכס? האם סאן באמת הולכת למות? ועוד המון דברים שהספקתי לשכוח מאז שהעונה השלישית הסתיימה). מתוך ניסיון שיש לי עם סדרות מהסוג הזה, כל הסבר שנקבל בסוף (כמו מה לכל הרוחות העניין עם המפלצת/עשן שחור) יהיה לא מספק ועם המון חורים. זה פשוט לא יתכן שיתקבלו הסברים מלאים והגיוניים להכל, ואם כן, אז אני באמת אוריד את הכובע ואודה שהיוצרים של הסדרה גאוניים. עד עכשיו הם הוכיחו לי בדיוק את ההפך (בעצם העובדה שהם כתבו את העונה השניה ואת רוב השלישית). לא יודע, לי אישית מתחיל להימאס לצפות בפרקים חדשים ולהגיד עוד WTF ועוד WTF. מצטער, אבל הסדרה לא מספיק חשובה לי כדי שאעקוב באדיקות אחר כל הפרטים הקטנים ואנסה להבין את ההיגיון הפנימי של היוצרים, שאני מטיל ספק בקיומו. הסיבה היחידה שאני ממשיך לצפות בסדרה היא שנהניתי מהסיום של העונה השלישית, ובכל זאת, אני צופה בה מתחילתה, ויש פה סוג של נאמנות כזו או אחרת.

זה די נכון../images/Emo58.gif

ובאמת בדיוק דיברתי על זה היום עם חברים שלי. כל הזמן עולות עוד ועוד שאלות והעלילה מסתבכת יותר במקום שנקבל תשובות. עם זאת, אתה חסר סבלנות קצת
יש עוד שלוש עונות שלמות (אמנם עם האורך של כל אחת מהן זה יוצא רק עונה וחצי, אבל לא משנה), והשאלות עולות על ידי הדמויות עצמן (למשל, בפרק האחרון), כך שסביר מאוד להניח שיש ליוצרים תשובה כזאת או אחרת לחורים ולשאלות, אבל זה יקח זמן.

אזירפאל

New member
למה שאחכה שתי עונות שלמות כדי שיענו לי על

שאלה מסכנה? ככה לא בונים סיפור, ומתישהו, אם זה ימשיך ככה, חלק גדול מהצופים יאבד עניין (ויש רבים שכבר עשו זאת). ואני לא מאמין שיהיה הסבר שיענה על הכל, בלי חורים. זה פשוט בלתי אפשרי, יחסית למספר התעלומות הענק (!) שהם עשו.

מה זאת אומרת "למה"?

מה אתה מצפה?
שהם יפתרו את כל התעלומות הגדולות באמצע הסדרה?
אני הבנתי שיש ליוצרים כבר תכנון די מדוייק של סוף הסדרה, כך שאני לא רואה למה להילחץ מזה.

Amir Noy

New member
בקשר לLucidity

תכנס לדיסק דרך המחשב עצמו.. ותפעיל את הסרט שבו..(the making of או משהו) יש בו קטע ששארון לא מצליחה לדבר אנגלית XDD (כאילו...נתקעת XD) ויש שם קטע של אחד ש"קורא" בעיתוני פורנו בזמן הקלטת האלבום XD בכללי שווה לראות ^__^

למעלה