תכל'ס = מילה המביעה רצון לחזק את הכנות של משהו. כל = מילת הכללה. האימו הקיצוני = כינוי לאהדה עמוקה מדי והזדהות קשה עם התת ז'אנר המכונה אימו. לא = שלילה. אוכל = מתאים, רלוונטי, הולם, לעניין. באהבה, דוויק
היא אפילו קיבלה על עבודת סיכום 73!!!!!!! המורה אומרת שזה לא מספיק(דף וחצי!!!כוסעמק זה הרבה!!!) חח לדורין יש עוד שכל!!!=] XDDD אחרי שהוא פירט את המשפט אם את לא הבנת את במצב קשה... באמת!יותר ממני
הם לא אימו!!11 זה נכון שלכל אחד יש זכות לשמוע מה שהוא אוהב וזכותו לא לאהוב מוזיקה אבל למה לקרוא להם אימו?!?!!1! הם לא! ממש מממש מממש ממש מממש ממש לא! אתם בכלל לא יודעים מזה אימו!
חחח את יותר גרועה משתי חברות שלי...שהן באמת מעריצות אותם... יש להם ת'דיסק... חח והן מוכנות לעשות המון רק מכדי לפגוש אותם... חחח זה מזכיר לי שאתמול אחת מהן(ירדן)שמה שיר אחד...וכזה אני עושה לה"תעבירי..."והיא כזה"למה ?""כי זה חרא שיר""לא זה לא!למה מי את שתגידי על השיר הזה שזה חרא שיר?!"XDDDD
אני בעד לחסל את האימואים ואת הערסים#$%^@#$&@$@$%*% כלכך הרבה זמן לא ראיתי מטאליסט מהדור הישן
. [טוב. בתכלס אני רואה כל יום, אבל אני מדברת על אנשים שהם לא מהבי"ס.] יותרמידי אימו איכסים כאלה שבאים לבקש שקל ואם לא נותנים להם הם בוכים%^*&#%^&^#%^!@ איףףף ><