../images/Emo194.gifעדכון שבועי
לאחר תקופה ארוכה, התקיים סוף סוף מפגש השוטרים במוצאי שבת. הגיעו למפגש כ- 25 איש
למסעדת סוזאנה שבמרכז סוזן דלל (נוה צדק). היה מקסים, היה כיף לראות את כולם
, להכיר את השוטרים החדשים
, להתעדכן עם הותיקים
. היה גם אחלה אוכל
(אבל לא מספיק בשר ואני בטוחה שהקניבלים מבינינו יסכימו עימי
). וכמובן שאחרי הפעם – אנחנו לא מורשים להיכנס לשם. וזאת בשל כוכב הערב –
גדי, או יותר נכון
מרגול. מרוב שהוא הצחיק אותנו – כל מי שישב צמוד אליו (במיוחד קובי ואנוכי) יצא עם נזקים רציניים בשמיעה. הצבנו לו אתגר למפגש הבא - להתאמן לעשות את החיקוי של פנינה "אה-הא" (
עם הפאה כמובן).
כמה דברים:
אני מבקשת שכל מה שנאמר במפגשים שלנו – לא יעברו החוצה. גם לא לפוליסים לשעבר ובמיוחד לא לגולשים.
חשוב מאוד – אנחנו קבוצה גדולה של אנשים, במפגשים הבאים אני מבקשת מכל מי שמגיע לשרשר בהודעה על הגעתם. אני מזמינה מקום בהתאם לתגובות (+-) ולא נעים שאנשים שכן הודיעו על בואם צריכים לעמוד עד שימצא להם מקום (אם בכלל). אז אני מבקשת להבא לדאוג לשרשר.
פינת המחמאה הקטנה: מידי שבוע אני מקבלת מיילים הנוגעים לפוליסים הנפלאים שלנו
. המיילים נעים בין מחמאות והשמצות. כמובן שכל מייל מקבל את היחס האישי שלו. למשל, להלן פניה של גולשת (שבשידורה השמיצה את שאר הפוליסים כמובן) הנוגעת ב"רננה"
, הפוליסית הכוסית והמבוקשת שלנו:
"כולם שונאים אותה! מאז ששמתם אותה בתור פוליס היא תופסת פוזות על כולם מעיפה את כולם! חוסמת אנשים! אתם יודעים כמה פעמים אני משדרת? לאף פוליס לא היו תלונות עליי רק לה !!!כולם שונאים אותה!! רציתי להעמיד אותה במקום והיא חסמה לי את השידור והעיפה את כולם מהחדר!!!!! נמאס לכולם ממנה!! כולם מתלוננים עליה ולכם לא אכפת!! אולי תתחילו לשים לב את מי שאתם שמים כפוליס!! במיוחד הדפוקה הזו 33!!! מה היא חשה? בבקשה מהמוןןןן אנשים בבלוג! תורידו לה את הרמת ניהול הזו!! תוציאו אותה מה"פוליס"!! נמאס ממנה!!"
כמו כן, התקבל מכתב תודה לפוליס 18: פוליס 18 היקר שלום ! תודה מקרב לב על הייעוץ, הטיפול המקצועי והמסור, על היחס האישי והמסירות ללא קץ. הטיפול שלך בכל פניה ופניה שלי היה יוצא מגדר הרגיל. מהרגע הראשון שפניתי אליך; העזרה, האוזן הקשבת בצד התמיכה הנפשית והמורלית החיוך הרחב (הוירטואלי) והסבלנות נתנו לי הרגשה נפלאה. בשבילי אתה תזכר כמלאך טוב שעמד לצידי גם ברגעים הקשים (הגשת העבודה..). אז תודה על הזמן והמסירות, תודה על היחס האישי, הרווחת את ה"פולסיות" ביושר.
מצבת שוטרים השבוע אנו נפרדים מ 2 שוטרים ותיקים. הדר 10, אשר היתה עימנו כמעט מהקמת הבלוגTV, ומושיקו 48. אנו מודים להם על תרומתם ופועלם כפוליסים ומאחלים להם בהצלחה בהמשך דרכם. נא לעדכן את הרשומות/קובצות במסנג'ר בהתאם.
תחרויות חדשות
השבוע עלו 2 תחרויות חדשות בבלוגTV
במבוגרים – "השיא שלך"
ברגילים – "לחשוף מבלי להיחשף" הפעם התחרות היא שונה.... "השיא שלך" זה כאשר משדר פותח שידור ומושך בשעה מסויימת את מירב הגולשים לשידור. לכן התחרות היא יותר הוגנת. זה גם יוצר מוטיבציה (להכניס כמה שיותר גולשים לשידור) אפילו שידור אחד יכול להביא לניצחון (אני מזכירה לכם, הפרס הסופי הוא חופשה
זוגית בברצלונה/פראג).
תיבת המסרים כעת ניתן לבחור אם רוצים התראה על מסר חדש למייל וכן האם רוצים שכל תוכן המסר יופיע במייל או לא. ניתן לבחור זאת בתיבת הסימון הנמצאת בתחתית תיבת המסרים. בעת קבלת כינוי השוטר, הכתובת [email protected] מופיעה אוטומטית. אתם יכולים לשנות אותה לכתובת משלכם שתבחרו על מנת לקבל את העדכונים הרלוונטיים.
אמוטיקנים חדשים
כפי שכבר הבחנתם עלו לפורומים 36 אמוטיקנים חדשים ומקסימים. הם דיי מכסים את כל הנושאים האפשריים וסאלי כבר הכין לנו סיפור מקסים בפורום שלנו.
לאחר תקופה ארוכה, התקיים סוף סוף מפגש השוטרים במוצאי שבת. הגיעו למפגש כ- 25 איש