עדכון שבועי

Queenati

New member
../images/Emo194.gifעדכון שבועי

לאחר תקופה ארוכה, התקיים סוף סוף מפגש השוטרים במוצאי שבת. הגיעו למפגש כ- 25 איש
למסעדת סוזאנה שבמרכז סוזן דלל (נוה צדק). היה מקסים, היה כיף לראות את כולם
, להכיר את השוטרים החדשים
, להתעדכן עם הותיקים
. היה גם אחלה אוכל
(אבל לא מספיק בשר ואני בטוחה שהקניבלים מבינינו יסכימו עימי
). וכמובן שאחרי הפעם – אנחנו לא מורשים להיכנס לשם. וזאת בשל כוכב הערב –
גדי, או יותר נכון
מרגול. מרוב שהוא הצחיק אותנו – כל מי שישב צמוד אליו (במיוחד קובי ואנוכי) יצא עם נזקים רציניים בשמיעה. הצבנו לו אתגר למפגש הבא - להתאמן לעשות את החיקוי של פנינה "אה-הא" (
עם הפאה כמובן).
כמה דברים:
אני מבקשת שכל מה שנאמר במפגשים שלנו – לא יעברו החוצה. גם לא לפוליסים לשעבר ובמיוחד לא לגולשים.
חשוב מאוד – אנחנו קבוצה גדולה של אנשים, במפגשים הבאים אני מבקשת מכל מי שמגיע לשרשר בהודעה על הגעתם. אני מזמינה מקום בהתאם לתגובות (+-) ולא נעים שאנשים שכן הודיעו על בואם צריכים לעמוד עד שימצא להם מקום (אם בכלל). אז אני מבקשת להבא לדאוג לשרשר.
פינת המחמאה הקטנה: מידי שבוע אני מקבלת מיילים הנוגעים לפוליסים הנפלאים שלנו
. המיילים נעים בין מחמאות והשמצות. כמובן שכל מייל מקבל את היחס האישי שלו. למשל, להלן פניה של גולשת (שבשידורה השמיצה את שאר הפוליסים כמובן) הנוגעת ב"רננה"
, הפוליסית הכוסית והמבוקשת שלנו:
"כולם שונאים אותה! מאז ששמתם אותה בתור פוליס היא תופסת פוזות על כולם מעיפה את כולם! חוסמת אנשים! אתם יודעים כמה פעמים אני משדרת? לאף פוליס לא היו תלונות עליי רק לה !!!כולם שונאים אותה!! רציתי להעמיד אותה במקום והיא חסמה לי את השידור והעיפה את כולם מהחדר!!!!! נמאס לכולם ממנה!! כולם מתלוננים עליה ולכם לא אכפת!! אולי תתחילו לשים לב את מי שאתם שמים כפוליס!! במיוחד הדפוקה הזו 33!!! מה היא חשה? בבקשה מהמוןןןן אנשים בבלוג! תורידו לה את הרמת ניהול הזו!! תוציאו אותה מה"פוליס"!! נמאס ממנה!!"
כמו כן, התקבל מכתב תודה לפוליס 18: פוליס 18 היקר שלום ! תודה מקרב לב על הייעוץ, הטיפול המקצועי והמסור, על היחס האישי והמסירות ללא קץ. הטיפול שלך בכל פניה ופניה שלי היה יוצא מגדר הרגיל. מהרגע הראשון שפניתי אליך; העזרה, האוזן הקשבת בצד התמיכה הנפשית והמורלית החיוך הרחב (הוירטואלי) והסבלנות נתנו לי הרגשה נפלאה. בשבילי אתה תזכר כמלאך טוב שעמד לצידי גם ברגעים הקשים (הגשת העבודה..). אז תודה על הזמן והמסירות, תודה על היחס האישי, הרווחת את ה"פולסיות" ביושר.
מצבת שוטרים
השבוע אנו נפרדים מ 2 שוטרים ותיקים. הדר 10, אשר היתה עימנו כמעט מהקמת הבלוגTV, ומושיקו 48. אנו מודים להם על תרומתם ופועלם כפוליסים ומאחלים להם בהצלחה בהמשך דרכם. נא לעדכן את הרשומות/קובצות במסנג'ר בהתאם.
תחרויות חדשות
השבוע עלו 2 תחרויות חדשות בבלוגTV
במבוגרים – "השיא שלך"
ברגילים – "לחשוף מבלי להיחשף" הפעם התחרות היא שונה.... "השיא שלך" זה כאשר משדר פותח שידור ומושך בשעה מסויימת את מירב הגולשים לשידור. לכן התחרות היא יותר הוגנת. זה גם יוצר מוטיבציה (להכניס כמה שיותר גולשים לשידור) אפילו שידור אחד יכול להביא לניצחון (אני מזכירה לכם, הפרס הסופי הוא חופשה
זוגית בברצלונה/פראג).
תיבת המסרים
כעת ניתן לבחור אם רוצים התראה על מסר חדש למייל וכן האם רוצים שכל תוכן המסר יופיע במייל או לא. ניתן לבחור זאת בתיבת הסימון הנמצאת בתחתית תיבת המסרים. בעת קבלת כינוי השוטר, הכתובת [email protected] מופיעה אוטומטית. אתם יכולים לשנות אותה לכתובת משלכם שתבחרו על מנת לקבל את העדכונים הרלוונטיים.
אמוטיקנים חדשים
כפי שכבר הבחנתם עלו לפורומים 36 אמוטיקנים חדשים ומקסימים. הם דיי מכסים את כל הנושאים האפשריים וסאלי כבר הכין לנו סיפור מקסים בפורום שלנו.

Queenati

New member
../images/Emo27.gifהמשך עדכון שבועי

התאבדויות ברשת
השבוע נפגשו צוות הפורומים עם נציגי המשטרה והועלתה הודעה הקשורה לכך בפורום המנהלים (של כל מנהלי הפורום בתפוז). חשוב שגם אתם תקראו את הנאמר שם. ההתייחסות בהודעה היא לצוות מנהלי הפורומים אבל מבחינתכם זה קשור לצ'אט (מאוד דומה למסמך שפירסמתי לכם בפורום במאמרים עם כמה תוספות). מהי הודעת חירום? הודעת חירום היא כל הודעה שמעוררת את תשומת הלב שלכם כגולשים וכמנהלים, ושאתם חושבים שיש בה משהו שמעיד על כוונות להרע למישהו (הגולש לעצמו או למישהו אחר). במילים יותר פשוטות, כל הודעה שבה אתם חוששים שיש חשש לאיום בהתאבדות, בין אם מדובר בתכנית לעתיד ובין אם מדובר בתיאור מעשים שכבר נעשו. או לחילופין הודעה המאיימת בפגיעה בגופו או רכושו של מישהו אחר (איומים ברצח, קריאה להצית את מכוניתו של מישהו וכיוצא באלה). מה עושים? במקרה של הודעה אובדנית קודם כל מנסים להשהות את הגולש, ומפנים אותו לאחד מפורומי התמיכה של סה"ר:
תמיכה נפשית למבוגרים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=63
תמיכה נפשית לצעירים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=203
תמיכה נפשית לחיילים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=140 עם זאת, לא מבטיחים שהכל יהיה בסדר (השמש תזרח והציפורים יצייצו..) או מתיימרים לבצע "טיפול פסיכולוגי", השאירו זאת לגורמים המוסמכים. כמו כן, כמובן שיש להסיר מהפורום הודעות המעודדות את המעשה האובדני (במקרה שלנו, במידה ויש גולשים בצ'אט שמעודדים את זה ומגיבים לא לעניין, אנו מרחיקים אותם מייד מהחדר). מתקשרים מיד לענת ומתריעים בפניה על ההודעה/הגולש, גם בסופי שבוע. קשר מיידי משמעו טלפון (למי ששכח 054-6669751 ) ולא הודעה במייל או מסר. במידה שלא הצלחתם לתפוס את ענתניתן להתקשר לנטע – מנהלת הקהילות 054-7767735 או איל 054-6669747. איזה מידע חשוב להעביר? כל מידע שיש ברשותכם. אם אתם מכירים את הגולש/ת, גיל, מצב משפחתי, אזור מגורים, היסטוריה שלו/ה בפורומים השונים, או כל פיסת מידע שיש לכם. כל פיסת מידע שיש לכם יכולה לסייע לנו להעביר את מירב המידע לגורמים הרלוונטיים (פסיכיאטר, סה"ר, משטרה...), וחשוב שנקבל את כל המידע. אנחנו ממליצים ומבקשים להעביר את כל הדברים דרכנו כדי שלא ליצור כפילות מיותרת, ולהטריח את הגורמים שמסייעים לנו. בדרך כלל הדבר גם מבטיח יחס רציני מטעם הרשויות. בכל מקרה, גם אם בחרתם ליידע בעצמכם את הרשויות, אנא העבירו את המידע אלינו בהקדם, כדי שנוכל לעדכן את הגורמים שאנחנו פונים אליהם. מה אתם (תפוז) עושים עם המידע? בכל מקרה של הודעה אובדנית שמגיעה אלינו אנחנו יוצרים קשר עם סה"ר ומבקשים חוות דעת של הפסיכולוגים שעובדים איתם. במידה שיש המלצה מטעם הפסיכולוג של סה"ר להזעיק את הרשויות אנחנו מחליטים אם ליידע את המשטרה, לייעץ להם להזמין אמבולנס, או מזעיקים את שירותי הרווחה הקרובים. בינתיים, אנחנו גם מנסים להנחות את מנהל הפורום (במקרה שלנו השוטר) כיצד יש להגיב בחדר או בפרטי של הגולש. במקרים של פגיעה באדם אחר, או סכנה של עבירה על החוק, אנחנו מיידעים את המשטרה מיידית (זה לא קשור לסה"ר). שימו לב שבמקרים אלה בדרך כלל אנחנו לא מעודכנים משום שיש איפול על פרטי החקירה. אפשר ליידע אותנו איך נגמר הסיפור? גם אנחנו לא תמיד מיודעים לגבי הדרך בה נגמר הטיפול בבקשה, בעיקר אם אנחנו מפנים את הטיפול לגורמים אחרים. בכל מקרה, במידה שאנחנו מיודעים, אין כל מניעה מלעדכן גם אתכם. מנהלים מוזמנים תמיד להפנות גולשים למקומות שעשויים לסייע להם. קחו בחשבון שחשוב שאלה יהיו מקומות שבאמת יסייעו, ולא יסבו נזק נוסף. רשימה של ארגונים שיכולים לסייע במגוון תחומים ניתן למצוא בקישור הזה, מתוך אתר סה"ר: http://www.sahar.org.il/helporgs.asp בכל שאלה או סוגיה נוספת, אל תהססו לפנות. אנחנו מאמינים שעדיף לטעות לכיוון של "סתם להטריד", מאשר לטעות לכיוון של "לא נעים לי" ולכן לפספס מקרה חירום. אל תהססו להתקשר גם בשעות בלתי סבירות (בתנאי כמובן שמדובר במקרה חירום כמוסבר למעלה( אז שיהיה לנו סופ"ש נפלא ושקט

BlogTV Police5

New member
ענת

אני שמח שעד היום הטרדתי אותך סתם:) ואני שמח לא רק בגלל שלא קרה כלום, אלא בגלל שזה נורא כיף להציק לך באמצע השינה ואת קופצת למחשב עוד לפני שאמרתי לך מה קרה

BlogTV Police11

New member
רננה תתחתני איתי? ../images/Emo6.gif

אני אוהב בחורות קשוחות. לפי מה שראיתי במפגש היא גם נראית לא רע. ותודה למוטי. לפחות פוליס אחד שומר על כבודנו
. ולמה אני אומר זה????? כי השבוע היה שירשור משמיץ בפורום החברתי על כל הפוליסים. וזה טוב. כי אם אין תלונות סימן שאנחנו לא עושים את העבודה.

BlogTV Police12

New member
תודה ענת שווה לשמור את הסבר ...

לגבי נושא ההתאבדויות , אני הדפסתי את זה ואשנן את זה , תודה .

BlogTV Police33

New member
../images/Emo52.gif התלונה עלי !!!!!! ../images/Emo52.gif

אני בשוק אני בהלם אני המומה !!! תלונה עלי ? מישהו שאל עת עמית (ראש השב"כ) עלי ? למה הוא לא מתלונן ? אני חוסמת שידורים ? -בקושי יש לי אישור להרחיק גולשים ! כולם שונאים אותי ?? אוריין לא בדיוק שנא אותי שהיה גולש תמים (וחרמן) !! ועוד ברוב חוצפתה של המתלוננת היא חושבת שאני חדשה פה "מאז ששמתם אותה בתור פוליס" מישהו דאג להודיע לה שאני כבר יותר מנשתיים פה !!! זהו אנשים אני רוצה להודיע לכם באופן רישמי שאני שוקל להפוך שוב לפוליס ממין זכר אני יכנס את כל הדגים שלי באקווריום ואנחנו נישב לדיון בערב יום שישי ונחשוב מה לעשות החל מרגע פירסום הודעה זאת . ענת וכולם אל תנסו לשכנע אותי להישאר פוליסית זה הספיק לי באמת כבר מוגזם ! אני רוצה לחזור להיות פוליס זכר וחרמן כמו כולם !!! אני היחיד שלא יוצא לו טלפונים של גולשות (חוץ מגולשת לסבית אחת שנתנה לי בכוח) זהו העם נקע רגלו !!!!!! שבת שלום לכולם !! ורק אני שמתי לב שחצי מהמילים פה רשמתי בלשון נקבה וחלק זכר --זהו אני על סף התחרפנות פה !!!!

BlogTV Police41

New member
אף פעם לא הבנתי אותך

כנראה שאתה נהנה שגברים מתחילים איתך....
דרך אגב אם יבקשו ממך תמונה תמיד אתה יכול להגיד שזאת את מצד ימין

BlogTV Police11

New member
שוב נכנס לך התחתון לחריץ של התחת?

כמה פעמים צריך להסביר לך שעם תחתוני סבתא אי אפשר לרוץ בין החדרים בבלוגים ולתפוס קטינים ומאוננים? כשעוצרים כל פעם להוציא אותם מהחריץ של התחת מבזבזים זמן. ממחר רק חוטיני, ואני אבדוק בהתחלת המשמרת שאת נשמעת להוראות!

BlogTV Police33

New member
אה אני זוכרת את התמונה הזאת !!!!

זה היה ביום ההוא שנתקע לי החוטיני שבוע לא מצאתי אותו אח"כ !!!!

BlogTV Police39

New member
טוב ענת אני חייב להגיב

קודם כל כל הכבוד ..זה רעיון מצויין עדכון שבועי... מה שטוב גם זה המשובים עלינו ..לטובה או לרעה זה מצויין להקריא פה... אם יש יותר מורחב נשמח.. אבל האמת ענתי חפרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לי במוח...רק חזרתי מהעבודה וראיתי את השרשור הזה אני מת לחזור לעבודה...
ומי זה פוליס 18 ? האם זה יוסי...ההוא מהתוכנית של דני רופ.... זה הסנוב הזה....שלא עונה לא מתיחס...כל היום עם הערבים שלו... מוטי לפי דעתי אתה צריך לנהל את חדר ערבים בצאט...

BlogTV Police19

New member
אווווו כוכב הערב ../images/Emo6.gif

ווואיי אני כל כך מתרגש!!! אני רוצה להגיד מספר תודות! תודה להוריי שהסכימו לקחת אותי מחדר הלידה, תודה לכל חבריי הטובים שמוכנים להיראות איתי בציבור, תודה לענת שמשלמת לי על הטיפולים, תודה למוטי שלא הרביץ לי במפגש - כנ"ל לסיוון (אף על פי שהיא כן הרביצה לי טיפה ביציאה מהמקום), תודה לסאלי- שלא בא, תודה לערן שבא איתי בסוף הערב אל האוטו ולימד אותי דברים חדשים
, תודה לקובי שדיבר כל הערב בצורה בלתי פוסקת, תודה לטליה שהראתה לי שאני לא היחיד בעולם עם דציבלים שיכולים למוטט בניין, תודה למיטל שדיגמנה עבורי, תודה לדניאל שהצטרף אליי ואל ערן בסוף הערב (אבל לא לימד אותנו שום דבר וזרקנו אותו מהרכב אחרי ביצועים כושלים), תודה לגיא 23 שדאג להגיד לי שאני מלך (אתה צודק ב100%), תודה לנאור שהעיר אותי ב4 בבוקר עם מספר אינסופי של נדנודים, תודה לרונה שדאגה לעדכן את כולם שיש לי לפעמים כלבה על הראש והכי חשוב תודה לי שאני כזה מדהים, חתיך, חכם, כוסון על, שנון, בעל חוש הומור מפותח והכי חשוב צנוע בצורה קיצונית! וזהו נמאס לי לכתוב!!! תודה גם לכל מי שלא כתבתי, אני אוהב את כולכם. מי שיבוא לבקש חתימות מאחורי הקלעים מסתכן באיבוד איברים! תודה מאגף הגביה

BlogTV Police17

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אויי אתם אויי

קרעתם אותיייייייייייייייייייייייייייי אני לא מפסיק להיקרע ... וואי אין עלייכם בעולם נשבע לכם ... תמשיכו כך ... אה ו..סאלי עד לענת (צפה פגיעה)

למעלה