סופ"ש

"אז אם את רוצה לפרוח, תברחי.."

שיר השבוע של נועם: סתם
שיר השבוע לא שלו: יש מלא. Avril Lavigne - My Happy Ending, האם להיות בך מאוהב, מסיבת מתגייסים-אביב גפן, זן נדיר- קורין אלאל אלבום השבוע: אין סינגל השבוע: אין מקווה שבקרוב יהיה. אחמ אחמ מאכל השבוע: טוסטים! 2 דברים מעניינים שקרו השבוע: שיחה שלא תצא לי הרבה זמן מהראש
, הייתי בשבט סוף סוף.. חלום השבוע: [בעקבות השאלון] אני לא זוכרת חוויה טובה שעברתם השבוע: יום ראשון עם אהרוני
חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: ייאוש כזה.. תוכניות לשבוע הבא: בדיקות, הופעה [עדיין לא ברור של מי], צופים, עבודה... ציטוט\מסקנה שבועית: הגעתי למסקנה שהגיע הזמן. מה לא? תמונה שבועית: הודגש באמצעות מדגישומטיק

roni pi

New member
את רצה הביתה מטירוף מתמשך לאבד את עצמך לרגליו

שיר השבוע של נועם- יופיי שיר השבוע לא שלו- אממ.. רצה הביתה- קרן פלס, לכל איש יש שם- חוה אלברשטיין, הראל סקעת.. יום הולדת של להקת עדן.. חחחח
אלבום השבוע- דגני סינגל השבוע- ממ איןן מאכל השבוע- שטויות בעיקר....! 2 דברים מעניינים שקרו השבוע- ממ מעניינים... בסדנאות הביאו לנו עדות של מישהו שהיה בפנימייה של יאנוש קורצ'אק, הרצאה של אבא חלום השבוע [בעקבות החלום]- ישנתי כלכך חלש השבוע שלא נראה לי חלמתי.. חוויה טובה שעברתם השבוע- ברית לבנדוד שלי, יום הולדת, עברתי שלב ראשון במיונים
חוויה פחות טובה השבוע- עומס בלימודים, דברים שקצת עלו בחזרה =/ תוכניות לשבוע הבא- סדנאות, ריאיון, לימודים ציטוט/מסקנה שבועית- (-)*אני בהרצאה של אבא שלי באוניברסיטה, אחרי שהוא אמר שהוא יציג אותי בסוף ואמרתי לו שלא יעיז* *סוף ההרצאה* אבא שלי: 'טוב.. כולכם יכולים להסתובב להגיד שלום לבת שלי היא נמצאת פה והיא יושבת מאחורה' *80 אנשים מסתובבים אליי* אעעעעעעע (-) 'היי אני דורון אני יושב פה ומסתכל עלייך ולא יכולתי שלא לבקש את המספר שלך' חחח ילדות קופות. תמונה-

Miny2

New member
../images/Emo23.gif

שיר השבוע של נועם:אם הייתי
שיר השבוע לא שלו:dear me presedent...מישהו לרוץ איתו,מותק שילי,אצלך בעולם,angels אלבום השבוע:אין משהו ספציפי
סינגל השבוע:אם אין משהו ספציפי
מאכל השבוע:ספגטי שהכנו בדירה...יצא טעים פלוס. 2 דברים מעניינים שקרו השבוע: היה לג'ון(תלמיד שילי)בר מצווה וזה היה שיא המרגש,הכרתי שני אנשים שלא יודעים מה זה חומוס(והם לא מסתלבטים עליי,הם באמת לא יודעים!) חלום השבוע: [בעקבות השאלון] הייתי יותר מידי עייפה בשביל לחלום... חוויה טובה שעברתם השבוע:אמממ יום רביעי עם הודיה... חוויה פחות טובה שעברתם השבוע:הגן חיות שהיה פשוט סיוט!!!בעטו בי משכו לי בשיער ונתנו לי כאפה...וגם הכיפה של התלמיד שילי אבדה שם ולא מצאתי אותה. תוכניות לשבוע הבא:אין משו' מיוחד(נראה לי...) ציטוט\\מסקנה שבועית:"תהיי פחות שלו,תהיי יותר שילי..." תמונה שבועית:לא עולה לי

ממש שנייה לפני שעוד שבוע מתחיל

שיר השבוע של נועם: לעולם לא תדכע שיר השבוע לא שלו: אין אלבום השבוע: מים מתחת לגשר - איתי פרל סינגל השבוע: אין מאכל השבוע: פיצה 2 דברים מעניינים שקרו השבוע: היה שבוע די משעמם וסתם קשה חלום השבוע: [בעקבות השאלון] לא זוכרת חוויה טובה שעברתם השבוע: היה שבוע משעמם בצורה מפחידה חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: מתכונת במתמטיקה תוכניות לשבוע הבא: ללמוד בעיקר ציטוט\מסקנה שבועית: אני לא יודעת מתמטיקה ולא משנה כמה אני לומדת תמונה שבועית: אין

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifנפלתי חזק!

שיר השבוע של נועם:סתם שיר השבוע לא שלו:שיר של חבר של חבר שלי.. אלבום השבוע:
סינגל השבוע:
מאכל השבוע:ממ.. צנים עם ריבת תות.. 2 דברים מעניינים שקרו השבוע:עשיתי אצל חבר שלי שבת בפעם הראשונה.. ו..זהו.. חלום השבוע: [בעקבות השאלון]היו לי מלא מלא מלא ואני לא זוכרת אפילו אחד! חוויה טובה שעברתם השבוע:להיות איתו יומיים רצופים! חוויה פחות טובה שעברתם השבוע:להפרד.. תוכניות לשבוע הבא:גיבורים ציטוט\מסקנה שבועית:"לא אמרת.." "מה? שאני אוהב אותך.." "כן.. וזה לא נחשב.." "אני אוהב אותך.."
"אם הייתי חתולה..הייתי מגרגרת עכשיו.." "אם הייתי כלב הייתי משתין עלייך.."
תמונה שבועית:אחת מהתמונות שלי ושלו...
אני מתגעגעגעגעת.. אני מרגישה מפגרת!

למעלה