יום רביעי!!! 14.3

גליזה

New member
איזה משחקים של ילדות בגן

מי הן בכלל??? אמרתי כבר ואגיד שוב - צביעות לא עוזרת בחיים. יש אנשים שאומרים שזה טוב לפעמים, בקטנה. אבל אני אישית לא מסוגלת לחיות עם אנשים שאני לא סובלת ולהקרין שאני מתה עליהם. פשוט...לא. אז החברים של אחותך אמרו, אז מה? הם כאלה קטנים ולא בוגרים, אני לא חושבת שהם מבינים משהו בכלל כרגע. ליאורי, תני חיוך
יש אנשים שפשוט לא צריך לסמוך עליהם. נכון. ומגלים אותם תמיד, בשלב כזה או אחר. וזה כואב, כן. אבל לפחות לא צריך להתמודד יותר עם זיוף
אני אוהבת אותך, ואולי לא בדיוק הלכתי ישר לנקודה. את בכל זאת יודעת איפה למצוא אותי, תמיד. את רוצה גם טלפון בבית ודואר אוויר? בכיף P:

Simply Blonde

New member
עזבי את זה../images/Emo68.gif

את אחותי וחברים שלה אני רק צוחקת עליהם בסופו של דבר אבל הבנים כ"כ חתיכים בגיל הזה שזה מטורף$^$%*%^*)^&)& טוב די לפדופיליות
ועכשיו לנושא השני כואב לי כי פשוט סמכתי עליה וכל יום היא פשוט שיחקה אותה חברה טובה שלי שהיא איתי ביחד בסיפור ואני כבר לא יודעת לע מי לסמוך

Osher191

New member
חזרתי מפולין. ../images/Emo104.gif

היה פשוט... מדהים. אין לי מילה אחרת כל אחד פשוט חייה לעבור את המסע הזה.

Osher191

New member
חייב*

ומצטערת שלא עניתי על השאלון, אין לי כוח כ"כ
|עייף|

Yoko Nakajima

New member
ברוכה השבה =]

וברור שהיה מדהים!! זה המסע לפולין!...אני טסתי לפולין בדיווווק לפני חצי שנה ויום ^^.... וזו הייתה חוויה מגבשת ומחזקת..ואני כמוך חושבת שזה מסע חובה :) חח בדיוק אתמול כתבתי על פולין במבחן בחיבור.. קיצור, המסע שלך לא נגמר כאן- את עוד תראי שפולין תישאר בך ותשנה אותך גם בשבועות הקרובים. זה לא נגמר. (התרשמתי שאת בת- אם טעיתי, אני מתנצלת חח)

נמנמ

מה הדבר היחיד שחסר לכם בפורום הזה, שאתם יכולים בפירוש להגיד שאין בו? [אם זה מבחינת אנשים, תוכן, אפשרויות גלישה, הכל] חסר לי? את חברה שלי? חח בכל מקרה, שאלת מה אתם חושבים על התאריך הזה, 14.3? אז אני חייבת לספר לכם שהיום זה יום הפאי [3.14] וזה ממש עצוב שאשכרה טרחו לציין את זה אצלנו היום בשיעור מתמטיקה, כי יש לי שכבה של מפגרות באמת. אבל למזלי את המורה שלי למתמטיקה זה לא ריגש והיא באמת חשבה שהבנות מפגרות]-]. זהו

../images/Emo110.gif../images/Emo54.gifהמממ

רבתי עם המורה הזונה למתמטיקה, קיבלתי לוח בגרויות ואיתו קיבלתי גם סחרחורת מטורפת וכאב ראש, יש מצב שגם למדתי קצת היום. וקראתי. וזהו. ובקשר לשאלה היומית--כלום! הפורום הזה ממש אחלה..למרות שאם הוא היה פחות עמוס זה היה יותר טוב מבחינתי אבל אי אפשר להעיף סתם ככה אנשים מהפורום
או שזה רק אני,שהרבה יותר מעדיפה קומונות מאשר פורומים עמוסים..

למעלה