יום רביעי!!! 14.3

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif יום רביעי!!! 14.3

טוב, אז קודם כל- בוקר אור שיהיה לכם!
חח אז מה כבר עשיתם ב9:45 שעות [ודקות וזה
] שעברו עליכם בנתיים מהיום הנפלא הזה?
מה קורה? מה התכנונים שלכם להיום? מה אתם חושבים על יום רביעי בכללי? מה אתם חושבים על יום רביעי הזה בפרט? מה אתם חושבים על התאריך הזה, 14.3? יש לכם משהו חשוב להגיד?
ועוד ועוד ועוד ואיך אפשר בלי השאלה היומית
מה הדבר היחיד שחסר לכם בפורום הזה, שאתם יכולים בפירוש להגיד שאין בו? [אם זה מבחינת אנשים, תוכן, אפשרויות גלישה, הכל] אוהבת

m i c k e y 15

New member
*עונה ואח"כ חוזרת לישון*../images/Emo9.gif

פפ אני עייפה...קמתי לשניה..בדקתי כמה דברים..ואני אחזור לישון... מה קורה? אממ קצת עייפות..אבל בסדר מה התכנונים שלכם להיום? אממ ללכת לחברה..ללכת עם עוד חברה לקנות מתנה..ולודעת, נראה. מה אתם חושבים על יום רביעי בכללי? אני שונאת אותוווווווו בגלל ביצפררר..אז יופי שיש שביתה היום
מה אתם חושבים על יום רביעי הזה בפרט?יום רביעי מאוד טוב חח מה אתם חושבים על התאריך הזה, 14.3? תאריך מעניין? חח יש לכם משהו חשוב להגיד? לא לגבי השאלה היומית..לודעת חח

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif אני עונה! ../images/Emo9.gif

הממממ טוב!! אז היום יצא לי ב-ס-ט! באתי לשעה ראשונה, שהיא חינוך.. ואז גיליתי שבוטל לי גם מתמטיקה בנוסף לאנגלית!! ככה שאחרי השעה חינוך-> הלכתי הבייתה!! אז עכשיו אני בבית, עוד מעט פגה לה השפעת הריטלין מהבוקר, ואני ארדם לי כמו מ-ל-כ-ה
(חח הא?) זהו.. בנתיים אני כאן, בפורומים וזה, מגיבה.. אח"כ אני אתעורר בצהריים, אוכל משהו.. ואז נראה כבר מה אני אעשה.. בעיקרון חשבתי להפגש עם חברה שלי, או ידיד שלי, או ידיד אחר שלי.. אנשים שהייתי צריכה לפגוש, קיצר. אין לי משהו מסויים לעשות היום.. היום מתחילה [נראה לי] הסדרה "אנשים יפים" בHOT, וזה ממש משך אותי לראות את זה.. אז כן, זה אחלה של יום! אחלה של דרך להתחיל ככה את היום וזה
לא? אה והתאריך 14.3 אומר שאני רשמית בת 17 וחודשיים. קולוליש
הממ.. זהו. היום יום רביעי, מחר יום חמישי, מתחילים מאוחר ומסיימים מאוחר, בקטנה
ממש לא מלחיץ.. ובשישי אני לא לומדת, יש לי רק מגן בע"פ [בדיבור יענו] באנגלית, שאני ממש מעולה בזה.. ואני בקבוצה האחרונה אז זה בסט-בסט-בסט, ככה שאני ממש לא דואגת לי
הממ.. אני אעדכן בהמשך היום אם יהיו עדכונים. אה ו.. מה שחסר לי בפורום הזה זה דווקא מבחינת התוכן.. אני מרגישה שאנחנו לא מספיק כותבים, פותחים שרשורים, מדברים על דברים מעניינים באמת וכ'ו... אתם צריכים יותר רוח קרב כזאת
משהו מציק לכם? מגרד לכם לכתוב? תכתבו, פתחו על זה דיון, גם אם זה לא קשור.. כי דוגרי, כמה דברים כבר יכולים להיות קשורים לעובדה שאנחנו שביעיסיטים? דברו על שביתות, על בגרויות, על מגנים, על ביה"ס, על חברים מביה"ס, על מצב לימודי, חברתי, על שיעורי בית, ועל דברים מחוץ לזה! יהיה יותר כיף
מתה עליכם.

Chemical Venom

New member
אממ יום מבאס..

היה לי חופש היום אבל יישנתי כל היום בגלל הגשם הזה!! הוא כל כך מבאס!! וכנראה שלא נצא מהבית בגלל הגשם!... ובקשר לשאלה היומית ...אין לי מושג מה חסר בו ...

עונה :)

מה קורה? כלום לא קורה :/ מה התכנונים שלכם להיום?ללמוד למבחן בהיסטוריה (שבמקרה היה אמור להיות היום) ואחרי זה לצאת לאנשהו. מה אתם חושבים על יום רביעי בכללי?היום היחיד שאין לי בו שום פעילות ! (מן יום חופשי כזה...) מה אתם חושבים על יום רביעי הזה בפרט?לא יודעת מה אתם חושבים על התאריך הזה, 14.3?אני לאט חושבת עליו יש לכם משהו חשוב להגיד? כן . ששביתה פוגעת בנו אבל מצד שני זאת הזדמנות שלי ללמוד למבחן :) השאלה היומית מה הדבר היחיד שחסר לכם בפורום הזה, שאתם יכולים בפירוש להגיד שאין בו? [אם זה מבחינת אנשים, תוכן, אפשרויות גלישה, הכל] האמת שאני לא יודעת , אני חדשה בפורום.

Blue Aura

New member
יום רגיל. ../images/Emo42.gif../images/Emo189.gif

מה קורה? הכל טוב, מה איתך?
מה התכנונים שלכם להיום? ללמוד, לאכול, וסתם.
מה אתם חושבים על יום רביעי בכללי? חתיך קטן בלי השטיפה עם אמא שהיא חוזרת מהעבודה. :S מה אתם חושבים על יום רביעי הזה בפרט? חמוד. מה אתם חושבים על התאריך הזה, 14.3?
יש לכם משהו חשוב להגיד? לא. מה הדבר היחיד שחסר לכם בפורום הזה, שאתם יכולים בפירוש להגיד שאין בו? [אם זה מבחינת אנשים, תוכן, אפשרויות גלישה, הכל] חסר? לא יודעת, אולי כינוי Blue Aura באדום?
[אהמ.]

Blue Aura

New member
אין לי כוח אליו. ../images/Emo189.gif

אני צריכה להיכנס ולצאת כל הזמן בגלל הבלוג. נמאס.

Grey Faerie

New member
LaLa

מה קורה? סבבה אגוזים:] מה התכנונים שלכם להיום? היו תכנונים ללמוד למתמטיקה. אבל אין מבחן. אהההה.:)
מה אתם חושבים על יום רביעי בכללי? חרא יום. מה אתם חושבים על יום רביעי הזה בפרט? חרא יום. חוץ מזה שמתמטיקה בוטל. מה אתם חושבים על התאריך הזה, 14.3? מאממממם. אתמול אבל היה יותר יפה, 13.3 יום שלישי. יש לכם משהו חשוב להגיד? כן!!! אבל שכחתי :$ ועוד ועוד ועוד ואיך אפשר בלי השאלה היומית מה הדבר היחיד שחסר לכם בפורום הזה, שאתם יכולים בפירוש להגיד שאין בו? [אם זה מבחינת אנשים, תוכן, אפשרויות גלישה, הכל] תוכן... רוב הפורום זה רק שירשורים יומיים ומוזיקה... מיאו. הודגש באמצעות מדגישומטיק
---> עצלנות בע"מ

Simply Blonde

New member
אני מפלצת../images/Emo191.gif../images/Emo68.gif

טוב לפ]חות ככה החברים של אחותי הקטנה טוענים חח יצאתי ממש רעה כשהם היו פה סתם פעם אמרתי שאחד החברים שלה חמוד לאללה וחתיך כול השיט הזה הוא גם היה התחיל לפחד ממני רצח והכל חח והם הציקו לי ממש אז יצאתי עליהם כמו לא יודעת מה וברור שהם כמו כל החברים של אחותי יבואו ויגידו לאחותי שאני שמנה וכל השיט הזה חח כמה אחותי תחטוף על זה ואפילו זה לא אשמתה. אני פשוט אכזרית חח ועכשיו כבר לא מצחיק
רוב הכיתה שלי פשוט צבועות אחת אחת. בזמן שרבתי עם החברה שלי אז היא סתם ציירה ציור של מפלצת עם חברה שלי ובסוף היא כתבה תשם שלי ליד ומצאתי את זה צחקתי ממש מזה אבל בקטנה אז החברה שציירה איתה את זה עושה לי מה? איזה כלבה למה היא ציירה את זה והכל ורק עכשיו גילית שכל הזמן הזה שסמכתי עליה הכי בעולם היא בעצם סתם היתה צבועה והוציאה ממני מידע. הכי הכי סמכתי עליה בעולם
אני פשוט פתי לכל דבר

למעלה