חדשה.. ^^

Miss Menta

New member
שירע בום. ../images/Emo9.gif../images/Emo109.gif

אהה אני זוכרת אותך[; תהני, אני שרית בת 13.4.

קספר07

New member
הילהההה

כנסי יותר מה זה?? סתם פשוט הייתי עמוסה בגלל זה אני לא באה הרבה מה שלומך?

hilonet14

New member
אווו אני מעולה!!

אתן חסרות בפורום, גם מיטל חחחח נכנסות לעיתים רחוקות אה??!!
החתולה שלי המליטה גורים ^^ ושמרתי היום על אחיינת שלי שהיא בת שנתיים, ונחשי מה? החלפתי היום פעם ראשונה בחיים שלי חיתול עם קקי
זה היה ממש אבל ממש לא נעים, לא הצלחתי לתפקד
טוב נו פעם ראשונה שלי.....
וזה מה שחדש איתי בכללי ^.^ מה איתך??

מיטלי 201

New member
לליק

הי אנחנו יחד אני (קספר) וטולוש מזל טוב!!!!
כמה גורים? 5? קקי? בואי תחליפי לילד בן 5 ואז נראה-לו יש קקי כל אחד מלמליאן!! נבוט יוצא לו והוא מספר באיזה צורה והריח? ניחוח הדרים!!! ושרותם הייתה תינוקת (לפני שנה בערך) עזרתי למיטל ועזרתי לעצמי למות מהר... תמיד מיטל אוכלת להם תטוסיק ואומרת :"חולה על התחת היפה הזה.." אני לא ממש חולה עליו חולה ממנו.. למי החלפת? מה תעשי עם הגורים? אצלי אין הרבה חדש נו כנסי לאיסי נדבר שיחה משולשת בחייאת הילה

hilonet14

New member
איזה מבאס :/

רשמתי לכם תגובה ובסוף תפוז לא שלח =[[ טוב נרשום שוב.. XD אני מתארת לעצמי שלהחליף לילד בן 5 זה לא חוויה נעימה, אבל מה הוא לא יודע ללכת לבד לאסלה?? חחח מסכנות ^^ אני החלפתי לבת של אחותי, ולמזלי היא הייתה כמו בובה לא זזה! החלפתי לה עם חברות שלי ככה שלא הפסקנו לצחוק, והיא לא מבינה מה קורה (אני מקווה שהיא לא נעלבה או משהו) חחח אבל היא באמת מותק ^^ אממ יש לי אני חושבת או 4 או 5 גורים, אני לא יודעת בוודאות כי היא החביאה אותם במקום ממש מסובך בבית.. אבל ראיתי יותר מ-3 זה מה שבטוח... אממ נשאיר אותם אצלנו ואז השושלת תמשיך כי אנחנו חולם על חתולים..! שלחתי למיטל במסר את מספר האי סי שלי תיכנסו כשתוכלו.. אני חייבת לעוף! =]] ביי ביי

hilonet14

New member
חחח זה בסדר,

אם נגיד להורים שלי כבר מוגזם המספר אז נתנים לחברים שרוצים, ותאמיני לי שרוצים ^^

דנטל

New member
שוב אני אגיד - תעקרו ותסרסו!

בגלל אנשים כמוכם (אני יודעת שזה נשמע כמו נזיפה וזו קצת נזיפה, אבל אני לא מתכוונת להטיף לך
) ברחובות משוטטים להם חתולים שסובלים מסכנות, מחלות, רעב וכו'. אין "תאמיני לי שרוצים". אנשים רוצים עד שאשכרה צריך למצוא בית מאמץ ואם הם רוצים, אז שילכו לעמותות השונות ויאמצו ולא יחכו לגורים שלכם. יש שם מספיק גורים שגם צריכים בית ושעומדים לפני הרדמה בגלל שאין מי שיאמץ אותם מרוב אנשים שחיים בגישת "תאמיני לי שרוצים".

מיטלי 201

New member
חראאא

הי האמת שילדים כאלה (אוטיסטים) יש כל מיני סוגים ויש קשים שלא יודעים לעשות בשירותים ולא יכולים לאכול לבד וזה... אבל תאמיני לי שכשרואים התקמות זה שווה הכל-גם לנקות חרא... שבת שלום

למעלה