הכר את הפורום

../images/Emo194.gifהכר את הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כל מיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיינת היא -גל (
o0o0GalusH0o0o
) שוטו בשאלות=-] רשימת המשתתפים במשחק: o0o0GalusH0o0o
חולה על רוני ושירי shachari sukrazit טול טולה RoNi Is My StAr1 gal255 ליזוש המתוקה ענת 19 pretty woman 1 הדרוש12 המושלמים של נופי Meytar 888 LeRanch ח נ ו ו ש נועוW

שאלות../images/Emo9.gif

בת כמה
מה את אוהבת לאכול
מה את שונאת לאכול
מה את חושבת עלי
את מי חוץ מרן את עוד מעריצה
עם מי את הכי בקשר מהפורום
מה את חושבת על הפורום
מה מס' המזל שלך
מה המקצוע הכי אהוב עלייך בבצפר
מה המקצוע הכי שנוא
מה החיה שאתה הכי אוהב
רוק או פופ

o0o0GalusH0o0o

New member
עונה..

בת כמה?14 מה את אוהבת לאכול?אמ.. חסה, אורז ושניצל ובעיקר ירקות הכי טעים! מה את שונאת לאכול?צ'יפס המבורגר טחינה בעיקר.. מה את חושבת עלי?שאני לא ממש מכירה אותך אבל ממה שבינתיים הספקתי להכיר את ממש ממש ממש חמודה!!! את מי חוץ מרן את עוד מעריצה?את נינה!!
עם מי את הכי בקשר מהפורום?מהפורום אני לא בקשר עם אף אחד... מה את חושבת על הפורום?שזה פורום שולט!! מה מס' המזל שלך?בתולה מה המקצוע הכי אהוב עלייך בבצפר?לשון מה המקצוע הכי שנוא?מתמטיקה בעעע מה החיה שאתה הכי אוהב?כלב! רוק או פופ?פופ..

o0o0GalusH0o0o

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהההההההה לא קראתי נכון... חחח חשבתי מה המזל שלי... מס' המזל שלי 6... חחחח

gal255

New member
שאלות

מהם התחביבים שלך? מה את אוהבת לעשות? יש לך חוגים כלשהם?

o0o0GalusH0o0o

New member
עונה...

-לרקוד, לשמוע מוסיקה, לראות טלוויזיה להיפגש עם חברות ולהיות על המחשב -כנ"ל -הייתי בריקוד אבל יצאתי אני מחפשת אחר..

כמה שאלות../images/Emo9.gif../images/Emo189.gif

מה את עושה בשעות הפנאי? מה החלום שלך? את משתתפת בחוגים? אם כן אילו? איזה חייה את הכי אוהבת? יש לך חייה בבית? מעיין חח טעית בכינוי שלי זה עם 3 ו' ח נ ו ו ו ש
לא נורא חחח

o0o0GalusH0o0o

New member
עונה...

מה את עושה בשעות הפנאי?רוקדת, נפגשת עם חברות, משחקת במחשב.. כנ"ל על קודם.. מה החלום שלך?להיות רקדנית, שחקנית, דוגמנית וזמרת(אחרי שאני אלך לפיתוח קול...חח) את משתתפת בחוגים?כרגע לא.. עזבתי.. אם כן אילו?... איזה חייה את הכי אוהבת?כלב יש לך חייה בבית?כן! כלב!

o0o0GalusH0o0o

New member
אני?יווו מגניב...

קצת באיחור אבל... שם:גל גיל:14 תאריך לידה:21.9.1991 מקום מגורים:ר"ג-ב"ב משו שהיית רוצה לספר לנו:מממ... כלום

אממ

חח סתם שאלות בכלליות
שם: עיר: גיל: את מי את עוד אוהבת חוץ מרן? זמר אהוב: זמרת אהובה: שחקן אהוב [
]: שחקנית אהובה: תוכנית טלוויזיה אהובה: בילוי מועדף: תחביבים: אחים/אחיות
מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: חטיף אהוב: מאכל אהוב: שתייה אהובה: חח זהו

o0o0GalusH0o0o

New member
עונה...

שם:גל עיר:ר"ג גיל:14 את מי את עוד אוהבת חוץ מרן?נינההה זמר אהוב:אם זה נחשב אז רנושש ואם לא אז הגיים בויז זמרת אהובה:נינההה שחקן אהוב []:רנוששש שחקנית אהובה:נינהה תוכנית טלוויזיה אהובה:אהבת נעורים בילוי מועדף:קניון תחביבים:לרקוד וכו' וכו'..כמו שעניתי קודם אחים/אחיות:איןן
מקצוע אהוב:לשון מקצוע שנוא:מתמטיקה חטיף אהוב:במבה
מאכל אהוב:חסה, אורז ושניצל וירקות!!
שתייה אהובה:קיווי ענבים ומים!!

N0 far

New member
יש לי כמה../images/Emo9.gif

1. מה הצבע האהוב עליך? 2. מה הצבע השנוא עליך? 3. עם היה לך מיליון ש"ח מה היית עושה איתם? 4. איזה 3 דברים היית לוקחת איתך לאי בודד? 5. יש לך אייסי?
זהו

למעלה