הכר את הפורום

../images/Emo194.gifהכר את הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo194.gif

הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כל מיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיינת היא -רעות
(ShiriRoniDiamondz) שוטו בשאלות=-] רשימת המשתתפים במשחק: o0o0GalusH0o0o
ShiriRoniDiamondz
shachari sukrazit טול טולה RoNi Is My StAr1 gal255 ליזוש המתוקה ענת 19 pretty woman 1 הדרוש12 המושלמים של נופי Meytar 888 LeRanch ח נ ו ו ו ש נועוW

היי רעותי../images/Emo9.gif

1. איך התחלת לאהוב את רוני
2. איך התחלת לאהוב את שירי
3. איך התחלת לאהוב את רן
4. איך התחלת לאהוב את הדימנדז'
5. יש לך אחים? 6. כמה?
7. עיר מגורים: 8. גיל: 9. תוכנית אהובה
10. זמרת אהובה
11. זמרת שנואה
12. זמר אהוב
13. זמר שנוא
14. שחקנית אהובה
15. שחקנית שנואה
16. שחקן אהוב
17. שחקן שנוא
18. להקה אהובה
19. להקה שנואה
20. מאכל אהוב
סורי על הטמטום..אלו השאלות שכרגע עלו במוחי

../images/Emo26.gif../images/Emo3.gif

1. איך התחלת לאהוב את רוני
חברות שלי הביאו את השיר סופרסטאר לכתה ורקדו איתו ואז שאלתי מי הזמרת והן אמרו רוני וככה התחלתי לאהוב אותה... 2. איך התחלת לאהוב את שירי
מהרגע הראשון שראיתי אות בכוכב נולד
3. איך התחלת לאהוב את רן
אני לא חולה עליו אבל אני אוהבת אותו בערך
מכירה את הדבר שנקרא אח קטן
אז דרכו
4. איך התחלת לאהוב את הדימנד'ז
לא יודעת אם את מכירה מישהו מהפורום שלהן ושל שירי הכריח אותי להצטרף לפורום שלהן ווכה התחלתי להכיר אותן ולראות שהן חמודות ומדהימות
5. יש לך אחים
כן.. 6. כמה|
אח ואחת קטנים ממני... 7. עיר מגורים
בשבילך... ראש העין מישהו מכיר בכלל
8. גיל
13 ושמונה חודשים.. 9. תוכנית אהובה
ילדות רעות (הכי טובות
) 10. זמרת אהובה
שירי
רוני
11. זמרת שנואה
אין 12. זמר אהוב
אין (רן לא נחשב זמר..
) 13. זמר שנוא
אין 14. שחקנית אהובה
שירי
נוו ילדות רעות.. והילארי דאף קצת... 15. שחקנית שנואה
אין 16. שחקן אהוב
רן
17. שחקן שנוא
אין 18. להקה אהובה
דיימנד'Z
19. להקה שנואה
אין 20. מאכל אהוב
סלט
ושוקולד

../images/Emo26.gif

נכון שאני יאק
לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא
וואם תגידי את זה שוב אני שמה את התמונה שלך עם הלוי
כפרעליך

../images/Emo26.gif

כמה את אוהבת אותי כפרעD:
המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון כפרעליך
כמה את אוהבת את דיימנדז
המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון כפרעליהן

למעלה