החלקה יפנית

מיכי7

New member
../images/Emo194.gifהחלקה יפנית../images/Emo194.gif

היי
ביום שני הלכתי לעשות החלקה יפנית, וכמו שהבטחתי אני אנסה לפרט פה מה עשיתי ואיך יצא כדי שמי שמתלבטת אם לעשות או לא תוכל להיעזר בזה כדי להחליט
אז ככה, הגעתי בשעה אחת בצהריים למספרה והספר פינה אותה בשבילי כדי שיוכל להתעסק רק בי. הוא חפץ לי את השיער עם שמפו ומרכך רגילים, ואחר כך עם שמפו ומרכך עם מי זהב. [בכלל, כל הערכה שלו כללה דברים עם מי זהב.] לאחר מכן הוא מרח לי מין חומר מקבע כזה על השיער, וכעבור 15 דקות הוא שטף לי אותו והתחיל לגהץ את השיער במחליק שיער מעולה. כל התהליך של הגיהוץ לקח בערך 4 וחצי עד חמש שעות.. [יש לי שיער עד הכתפיים.] אחר כך הוא חפף לי שוב את השיער, שם לי מסיכת מי זהב לשיער, ושוב עשה גיהוץ.. אח"כ הוא השפריץ על זה מסיכה מיוחדת שלא צריך לשטוף אותה, שגם היא כוללת מי זהב. וככה הסתיים כל התהליך... במשך כל התהליך הוא השתמש בשלושה חומרים לא ברורים כ"כ .. משהו בצבע לבן, משהו בצבע צהוב/זהב, ומשהו בצבע שקוף... גם זה כמובן מהערכה של הזהב-הוא הסביר לי שזה מכין את השיער להחלקה וגורם לו לא להתייבש. בקיצור אחרי בערך 6 שעות יצאתי מהמספרה עם שיער חלק חלק.. כל התהליך עלה לי 2200 שקלים. [שוב,השיער שלי מגיע עד הכתפיים] היום,אחרי 48 חפפתי את השיער בשפו לתינוקות של דק' ג'ונסון ומרכך של סרקל. [ככה המליצו לי, כי אמרו שבשמפואים של ילדים ותינוקות יש פחות חומציות..] חיכיתי בערך שעה וחצי שעתיים... והשיער התייבש חלק ויפה! אומנם מעט יותר נפוח ממה שהיה לפני החפיפה, אבל בכל זאת ממש מעולה
בקיצור, חוץ מכמה קצוות שרופים [שאותם הוא גזר לי, ודירג קצת..] אני מרוצה
אז אני ממליצה על ההחלקה היפנית, ואני אשתדל לכתוב עידכון בעוד כמה חודשים, אם משהו ישתנה
מקווה שעזרתי למישהו ולא חפרתי יותר מדי, מיכל.

MoRaN SaShA

New member
את יכולה לשים תמונה? כי כמו שאני מנחשת

בטח השיער שלך, אמנם חלק, אבל שרוף בטירוף.. ובטח ובטח שלא קרוב לשיער חלק טבעי.. החלקה יפנית זה לא משהו שיתן לך שיער חלק מקלות.. זה לא קסם.. כבר שמעתי על ההחלקות האלו ועל מישהי שכל השיער נשר לה בגלל החלקה שכזו. מה גם שזה שורף את השיער ועושה אותו מגעיל כזה.. אז אם זה לא יצא ככה אצלך - אני אשמח לראות תמונה של השיער.

בשרטי

New member
למה להשמיץ? לה לא לפרגן??

כל הכבוד למעצב השיער שביצע לה את העבודה! לפי התאור שלך הוא השתמש בהחלקה של יוקו סיסטם שנחשבת לטובה ביותר כיום בעולם! כמעצב שיער שניסה כמה יפניות היא אכן הטובה ביותר לעולה לנו מעצבי השיער הכי יקר. היא הכי פחות פוגמת בשיער והתוצאות לרוב מצויינות. מאוד חשוב במקצועיות של הספר בונשא וכמות הראשים שעשה עד כה. לאחר החלקה ביוקו-כשהספר שלך מקצועי ומיומן-השיער שלך אמור להשאר רך ונעים למגע ואכן חלק. תהני!

MoRaN SaShA

New member
כי אני יודעת מה זה החלקה יפנית!..

זה עושה שער דוחה כזה.. שרוף ויבש.. ולא משנה כמה מה הוא יעשה- הוא לא יכול לעשות לה שיער חלק טבעי.. את רוצה להגיד לי שמעצב שיער יכול לעשות למישהו שיער חלק טבעי כמו של.. בר רפאלי נגיד? עשה לי טובה.. כל ההחלקות האלו זה שטות אחת גדולה.. בסדר זה עושה שיער חלק אבל הוא נשאר יבש מגעיל כזה כמו אחרי פן ממש ממש גרוע..

לא נכון..

אמא שלי כבר חידשה כמה פעמים את ההחלקה שלה... ולעומת זאת דודה שלי (אחותה) עושה כל שבוע פאנים.. רואים הבדל משמעותי בין השיער של שתיהן

ronali3

New member
מצטערת לבסר

השיער של בר רפאלי חלק מפנים שהיא עושה,לא מטבעו. היא אפילו הודתה.

MoRaN SaShA

New member
חחחחחחחחחח היית רוצה.

לא שאני פה הדוברת של בר רפאלי או משהו.. אבל לי זכור שסיפרו לי שכשבר רפאלי מגיעה לצילומים (נגיד לסדרה שעשתה פעם.. הדבר הנורא ההוא פיק אפ) - אין כמעט צורך לעבוד עליה מבחינת שיער- כי השיער שלה כל כך מסתדר. השיער שלה לא חלק מפנים. רואים שזה חלק טבעי.. פשוט רואים את הברק. חבל להמציא. אה ואם כבר, אז זה "לבשר"..

מיכי7

New member
עונה../images/Emo13.gif

השיער מאוד חלק, והספר השתמש בחומרים הטובים ביותר ובינתיים אין שום סימנים לשיער שרוף.. אני לא יודעת מי הכניס לך לראש את האנטי הגדול הזה להחלקות היפניות, אבל אני עשיתי את ההחלקה ואני מאוד מרוצה כי השיער נעים ורך.. כרגע אין לי תמונה, כשתהיה לי אני אעלה.. למרות שאני לא מרגישה צורך לספק לך תמונה בשביל שתאשרי לי את ההחלקה..

MoRaN SaShA

New member
לא רציתי לאשר לך את ההחלקה.

רציתי לראות מה זה לטעמך "חלק ורך" ובריא.. כי עד כמה שאני יודעת וכמה שאני ראיתי.. השיער יוצא אמנם חלק.. אבל בצורה מגעילה כזו.. שרואים שאין שום מצב שזה טבעי..זה כאילו הכניסו את השיער לטוסטר או מה..

oritsul

New member
אני אשמח לראות תמונה!

אני חולמת על שיער חלק, וממש פוחדת לעשות החלקה- אשמח לראות איך יצא...........

מזל טוב

גם אני עושה בקרוב החלקה יפאנית ואולי גם אני אעדכן אתכם לתהליכי ההחלקה- אני יכולה לפרט ממש כי המספרה שאני עושה בה את ההחלקה מתמחה בזה. בכל מקרה אני מחכה לשמוע איך זה יראה כשיצוצו השורשים.

למעלה