../images/Emo194.gifהחלקה יפנית../images/Emo194.gif
היי
ביום שני הלכתי לעשות החלקה יפנית, וכמו שהבטחתי אני אנסה לפרט פה מה עשיתי ואיך יצא כדי שמי שמתלבטת אם לעשות או לא תוכל להיעזר בזה כדי להחליט
אז ככה, הגעתי בשעה אחת בצהריים למספרה והספר פינה אותה בשבילי כדי שיוכל להתעסק רק בי. הוא חפץ לי את השיער עם שמפו ומרכך רגילים, ואחר כך עם שמפו ומרכך עם מי זהב. [בכלל, כל הערכה שלו כללה דברים עם מי זהב.] לאחר מכן הוא מרח לי מין חומר מקבע כזה על השיער, וכעבור 15 דקות הוא שטף לי אותו והתחיל לגהץ את השיער במחליק שיער מעולה. כל התהליך של הגיהוץ לקח בערך 4 וחצי עד חמש שעות.. [יש לי שיער עד הכתפיים.] אחר כך הוא חפף לי שוב את השיער, שם לי מסיכת מי זהב לשיער, ושוב עשה גיהוץ.. אח"כ הוא השפריץ על זה מסיכה מיוחדת שלא צריך לשטוף אותה, שגם היא כוללת מי זהב. וככה הסתיים כל התהליך... במשך כל התהליך הוא השתמש בשלושה חומרים לא ברורים כ"כ .. משהו בצבע לבן, משהו בצבע צהוב/זהב, ומשהו בצבע שקוף... גם זה כמובן מהערכה של הזהב-הוא הסביר לי שזה מכין את השיער להחלקה וגורם לו לא להתייבש. בקיצור אחרי בערך 6 שעות יצאתי מהמספרה עם שיער חלק חלק.. כל התהליך עלה לי 2200 שקלים. [שוב,השיער שלי מגיע עד הכתפיים] היום,אחרי 48 חפפתי את השיער בשפו לתינוקות של דק' ג'ונסון ומרכך של סרקל. [ככה המליצו לי, כי אמרו שבשמפואים של ילדים ותינוקות יש פחות חומציות..] חיכיתי בערך שעה וחצי שעתיים... והשיער התייבש חלק ויפה! אומנם מעט יותר נפוח ממה שהיה לפני החפיפה, אבל בכל זאת ממש מעולה
בקיצור, חוץ מכמה קצוות שרופים [שאותם הוא גזר לי, ודירג קצת..] אני מרוצה
אז אני ממליצה על ההחלקה היפנית, ואני אשתדל לכתוב עידכון בעוד כמה חודשים, אם משהו ישתנה
מקווה שעזרתי למישהו ולא חפרתי יותר מדי, מיכל.
היי