tlingit

New member
../images/Emo193.gif../images/Emo115.gif../images/Emo5.gif

רציתי לומר לכולכן סליחה שאני נמצאת בפורום מעט בימים האחרונים, איכשהו באמצע הקיץ התנפלו עלי כמה בעיות בריאות אחת אחרי השניה לא רציני נורא (שיעולים וכאבי ראש וכאלה) אבל בכל זאת גורמות לי לא להיות ליד המחשב מספיק זמן..

הנה אני באה עלייך... ../images/Emo205.gif

אממממ... כלומר על בעיות הבריאות למיניהן האופניקיות האלה
{ווי, סוף סוף השתמשתי באייקונים האלה... סוף סוף הזדמנות...} ואני באה עם כוחות הבטחון שלי, ש-י-פ-ח-ד-ו להם!!!
הנה הם באים, הפילפילים הורדרדים
נכון מפחיד
??
שוש
גם באייקונים האלה לא השתמשתי עד היום... הידעתם שהאייקון עם הכובע הכחול נקרא "שוטרת"...? כאילו מישו נהיה פמינסט פתאום...? זה לא "קיבל" את המילה "שוטר"...

ganitn

New member
העיקר שתרגישי טוב...

נשמח כשתחזרי לנהל את הפורום איתנה. שיהיה לך שבוע נפלא ולכל חברי/ חברות הפורום.

tlingit

New member
איזה כיף שנתתי לך הזדמנות על כל האייקונים

הלא שמישים האלה
ותודה על כל המפחידונים
ובעניין השוטרת, לא תאמיני, א ב ל התשובה היא שבאמת זו הסיבה.
בחיי
אי-אז כשהוסיפו לנו את שלל האיקונים הנפלא (זוכרת את הזמן שבקושי היו אייקונים?) אחת הרכזות של מנהלי הפורום אמרה שהיא רצתה לקרא לאייקון שוטרת כדי שיהיה משהו פמיניסטי בכל הרשימה הגדולה

ליילה 1

New member
טלינגיט../images/Emo24.gifמחבקת אותך

ומאחלת לך שתחזרי לאיתנך במהרה. אמן.

../images/Emo42.giftlingit יקרה יקרה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

באמת תהיתי לאן נעלמת ואיחלתי לך שזה לאיזה מקום אקזוטי. ובאמת חסרונך ניכר כי הרי כמו שכבר אמרתי לך פעם, רובנו ציפורים נודדות ואת תמיד שומרת על הקן שיהיה חם ונעים ומסביר פנים. אז יקירתי שתהיי בריאה בריאה וחסל עם כל הוירוסים המגעילים רוצים שוב לראות את האייקונים החמודים שלך מחייכים ומפזזים.

לטלינגט המתוקה והנהדרת שלנו

צר לי לשמוע שאת קצת אומרים ביידיש "פקקטה" מה זה פה? מסיבת וירוסים? שיעולים, כאבי ראש - קישטה החוצה, לא רוצים אותכם כאן. טלינגיט, תנוחי, כנראה את קצת אימצת את עצמך ועכשיו הגוף מסמן לך להרגע, לקחת פסק זמן. אנחנו פה איכשהו מסתדרים בלעדיך אבל לפעמים - השמיעי קול רפואה שלמה ועד מהרה תעמדי איתנה על המשמר! שלך תמרה

tlingit

New member
../images/Emo24.gif תודה לכולכן ../images/Emo25.gif

הצחקתן אותי כל כך ...
על כל המילים הטובות

ronarona1

New member
אוליי חג האהבה יביא עמו את הרפואה....

אז איחולים להרבה בריאות וחג אהבה שמייח

למעלה