שרשור וטרינרים מומלצים

מרפאת "ארגוס"

ד"ן רן הנזל וד"ר ענבר לביא הוטרינרים של חתולי הבית שלי, טיפלו יפה גם בגורים קטנים שמצאתי ונזקקו לעזרה דרך חברון 68 טל' 6731741

מרפאת "וט-הכרם"

ד"ר שלום חיימוביץ וד"ר מרב הלד מביקורים ספורים עושים רושם של וטרינרים מקצועיים, יסודיים ונעימים ל
ולקרוביו הדואגים ברחוב הארזים 02-6522653

ארגון spay לעיקור וסרוס באזור ירושלים

נמצאים בעטרות באים לוכדים, אם אין רכב אז מסיעים ומחזירים בתשלום של 150 ש"ח . לגביי הע/ס מחיר של 100 ש"ח כ"א כלל חיסון ובדיקה כללית של החתול , אם צריך טיפול נוסף אז מטפלים . טלפון של חיה -היא ממש מקסימה ! 7700221 054

Noaal

New member
מצטרפת להמלצה על מרפאת חביבה של חגי אלמגור

הוא לא יקר אלא לוקח מחירון. לרוב, אין התחשבות בחתולי רחוב. גבעת שאול 40, ירושלים 02-6527292 www.haiviva.co.il

chulila

New member
אההםםם...

אני מאוד מעריכה את חגי. אדם ערכי, לוחם צדק, אינטילגנט ורופא מעולה. אבל - אין התחשבות. אין התחשבות בחתולי רחוב, אין התחשבות בריבוי חיות בבית, אין התחשבות במצב אישי, וכן - יש מחירון. אז לא שמישהו חייב לעשות ולו אחד מהדברים הללו, אבל זו היתה הסיבה שנאלצתי לעזוב אותו. עם שישה חתולים ושני כלבים, וזוג סטודנטים תפרנים, זו לא היתה אופציה. ואם כבר מישהו הסכי לבוא לקראתינו - אז ראינו לנכון להעביר אליו את כל החיות.

g l o r y

New member
באלפי מנשה

דוקטור עידית גינטר טל, 054-6572888 ווטרינרית נחמדה ועדינה שיש לה קליניקה מצויידת היטב בבית. שעות הקבלה הרגילות שלה הן בערבים, והיא זמינה למקרי חירום בכל שעות היממה. החתולים מגיבים אליה טוב וזה, מבחינתי, דבר חשוב מאוד. המחירים שלה סבירים (אני לא יודעת לגבי עיקור וסירוס, אבל חיסונים תרופות ופרוצדורות רפואיות אחרות התנהלו במיומנות והמחיר היה סביר לחלוטין) אני לא יודעת לגבי התמחויות מיוחדות, אבל הקליניקה שלה מצויידת כמעט לכל הפרוצדורות הרפואיות. היא הייתה נפלאה כשלטומי היה חשד ללוקמיה, וכשהיה צריך לנתח אותו להוצאת אבצס ליד חוט השדרה. בכלליות יש לי רק טוב להגיד עליה, ואני ממליצה בחום.

Mind Games

New member
ד"ר אלעד אסידו

וטרינר נייד שעובד עם מרפאה לצורך ניתוחים ובדיקות שמעבר למה שניתן לעשות בבית. 04-8732149 054-6681968

למעלה