שרשור וטרינרים מומלצים

יצורה

New member
שים לב להודעה הראשית בשרשור

פירוט הסתייגויות ייעשה במסרים בלבד.

Noaal

New member
../images/Emo101.gif רעננה, כפר סבא והוד השרון ../images/Emo101.gif

shellram1975

New member
ד"ר קלייר ברקאי - הוד השרון ../images/Emo91.gif

היא רופאה מדהימה שאנחנו פציינטים שלה כבר 20 שנה, מאז שאני בת 13. היא הצילה גידולים סרטניים אצל 2 מהכלבים שלי שוב ושוב. היו פעמים שהיא טיפלה בחינם כי היינו במצב כלכלי קשה מאוד. היא פשוט מלאך מהשמיים!!! מדהימה. היא הייתה בתחילה מתמחה של ד"ר שיינר ברמת גן ואז כעבור זמן קצר פתחה מרפאה משלה ברמת גן, מלא מלא לקוחות עברו אליה כמונו ולפני כשנתיים חזרה לעבוד במרפאה שבביתה בהוד השרון ואנחנו נוסעים עד אליה מתל אביב, לא מוותרים עליה.

אדוה מ

New member
ד"ר בן-יקיר - הוד השרון

אנחנו מטופלים אצל זוג הוטרינרים המקסים חלי ושגיב בן-יקיר. הם מקסימים!! רואים שהם אוהבים את מה שהם עושים ואת החיות שאיתם הם עובדים. כבר מעל 20 שנה אנחנו איתם. ממליצים בחום!!

ארמורגם

New member
ד"ר צבי ילין

וטרינר ותיק, במרפאה צנועה. עובד לבד או עם רופאה צעירה. יחס מעולה לכלבים, קצת פחות לחתולים (לצערי). בן אדם מלאך, הציל את הכלבה שלי לא פעם!

Noaal

New member
ד"ר עינת פרי - מכפר יונה

האחת והיחידה בשביל מרגול (בעיקר) והחבר'ה שלי. חובה לתאם מראש - 054-4661115

christina100

New member
ד"ר צ'ארלס בנסאיד

מדהים. הקליניקה נמצאת ברמת פולג. 09-8850011 יחס חם לבעלי החיים וללקוחות. מקצועי ואמין.

B0NB0N

New member
כרכור - ד"ר תקוה ואופיר רב-הון

וטרינרים מקצועיים מאד, אוהבי בעלי חיים ועוזרים להציל בע"ח במצוקה גם בכפרים הערביים. אנושיים ומתייחסים נפלא לבעלי החיים ולבעליהם. טלפונים: 04-6272291 וחירום: 052-4455149 מתחשבים במחירים למי שמצא בעלי חיים במצוקה שנמצאו ברחוב.

B0NB0N

New member
זכרון יעקב - ד"ר לורה קצמן

רופאה מעולה, מקצועית, מנוסה, מקסימה כלפי בעלי החיים ובעליהם. לכל המקרים הקשים אני פונה ומפנה אליה והיא תמיד יודעת לתת מענה או להפנות למומחים. טלפון: 04-6398692, חירום: 052-2504681.

למעלה