היא רופאה מדהימה שאנחנו פציינטים שלה כבר 20 שנה, מאז שאני בת 13. היא הצילה גידולים סרטניים אצל 2 מהכלבים שלי שוב ושוב. היו פעמים שהיא טיפלה בחינם כי היינו במצב כלכלי קשה מאוד. היא פשוט מלאך מהשמיים!!! מדהימה. היא הייתה בתחילה מתמחה של ד"ר שיינר ברמת גן ואז כעבור זמן קצר פתחה מרפאה משלה ברמת גן, מלא מלא לקוחות עברו אליה כמונו ולפני כשנתיים חזרה לעבוד במרפאה שבביתה בהוד השרון ואנחנו נוסעים עד אליה מתל אביב, לא מוותרים עליה.
אנחנו מטופלים אצל זוג הוטרינרים המקסים חלי ושגיב בן-יקיר. הם מקסימים!! רואים שהם אוהבים את מה שהם עושים ואת החיות שאיתם הם עובדים. כבר מעל 20 שנה אנחנו איתם. ממליצים בחום!!
וטרינרים מקצועיים מאד, אוהבי בעלי חיים ועוזרים להציל בע"ח במצוקה גם בכפרים הערביים. אנושיים ומתייחסים נפלא לבעלי החיים ולבעליהם. טלפונים: 04-6272291 וחירום: 052-4455149 מתחשבים במחירים למי שמצא בעלי חיים במצוקה שנמצאו ברחוב.
רופאה מעולה, מקצועית, מנוסה, מקסימה כלפי בעלי החיים ובעליהם. לכל המקרים הקשים אני פונה ומפנה אליה והיא תמיד יודעת לתת מענה או להפנות למומחים. טלפון: 04-6398692, חירום: 052-2504681.