שרשור וטרינרים מומלצים

lovlyone1

New member
ד"ר גלית לוין גיחון

ההסתדרות 160 חולון. מטפלת בשילוב הומיאופטיה. מקצועית ואנושית מאד.

lovlyone1

New member
ד"ר שי פייס

מקבל בימי שני ורביעי במרכז המסחרי של קרית בן גוריון. טלפון ניתן להשיג מד"ר גלית לוין-הם עובדים יחד. וט' משכמו ומעלה.

ד"ר דניאל יוספוב - וטרינר אוהב חיות !

בנאדם יקר וטוב - עושה גם ביקורי בית באזור המרכז - 052-2211888 מומלץ.

Y 7 7

New member
מחזקת את דבריה של הג'ינג'ית

הוא "רופא הילדים" שלנו ושל ההורים של האיש כבר שני. מטפל בכלב ובחתולים. תמיד נחמד, תמיד אדיב, תמיד מתעניין עם אהבה גדולה וגישה נהדרת. המרפאה נקייה ומסודרת ודיי חדשה. מומלץ לא לספר אצלם במרפאה

monty01

New member
דר' גיורא היימן והצוות 035057419

המרפאה היחידה בחולון שעוזרת לעמותה ולבעלי חיים נטושים.

רסלי

New member
ד''ר היימן מירפאה מומלצת ביותר

תמיד כשצריך עזרה לחיית רחוב, כלב, או חתול ד''ר היימן והצוות מגישים עזרה, ומאוד מתחשבים בתשלום. הטיפול הרפואי שהם נונים שם לחיית רחוב שווה בהתייחסות שלו לטיפול רפואי שחיית מחמד שיש לה בעלים מקבלת. זוהי גם המירפאה היחידה שתורמת עזרה אמיתית לעמותת חבר למען כלבים וחתולים, וחוץ מזה יש שם רופאים מהטובים ביותר

מסכימה ../images/Emo45.gif

המרפאה של ד"ר היימן (שבה עבדתי כסייעת) עוזרת המון למי שמטפל בחיות עזובות ואכן מהווה למעשה וטרינר מטפל של עמותת חבר - כולל עיקורים, טיפולים ותרופות ואפילו הנחות למאמצים דרכם. מה שכן - הם לא עושים שם הנחות ענקיות במחירים לחיות רחוב בהשוואה לוטרינרים אחרים שאולי עוזרים בכך יותר. אבל זו מרפאה מצוידת ביותר שתמיד יש למי לפנות לחירום בכל שעה ויום והם מצוידים מאד - כמו בי"ח קטן כך שיכולים לתת מענה מיידי כמעט לכל בעיה. הוטרינרים שעובדים שם (לפחות רובם) מעולים - ואוהבי חיות אמיתיים!!! אולי כדאי שמי שמסתייג כאן- על כל רופא ומרפאה יציין למה???

shellram1975

New member
ד"ר צחי נבו - שכונת התקווה, ת"א ../images/Emo70.gif

הייתה עליו כתבה לא מחמיאה לפני כמה שנים אבל היא הייתה מאוד לא מוצדקת! זו הוכחה שבאמת לא צריך להאמין לכל מה שקוראים. אני יודעת בוודאות שהבן אדם הזה מטפל בבעלי חיים באופן מסור ביותר ובמחירים מוזלים. יש לי חברה שאוספת חתולים מהרחוב ומטפלת בהם אצלו ואחרי טיפול דואגת למסירתם. הם חוזרים ממנו מטופלים כ"כ שלא ייאומן ההבדל בין איך שהיא מצאה אותם ואחרי שהם מטופלים. לפני כשנה וחצי הזעקנו אותו בלילה במקרה, על סמך כרטיס ביקור שהיה לי בגלל בעייה שהייתה לכלבה שלי והוא פשוט טיפל בה בחום ובמסירות והיא גם נראתה רגועה אצלו. הוא לקח 150 על הצלתה ולא גבה אקסטרה על זה שהוא הגיע במיוחד באמצע הלילה.

למעלה