שרשור וטרינרים מומלצים

Noaal

New member
../images/Emo193.gif שרשור וטרינרים מומלצים ../images/Emo193.gif

אחרי כמעט שנה, אנו פותחות מחדש את שרשור וטרינרים מומלצים. זה המקום והזמן להמליץ מנסיונכם על הוטרינר שאתם סומכים עליו. השרשור כמובן יישמר בקישורי הפורום יחד עם שאר שרשורי המומלצים.
איך ממליצים? השרשור מחולק עפ"י איזורים וערים. את ההמלצה שלכם כותבים כתגובה מתחת לעיר בה נמצא הוטרינר.
מה כותבים בהמלצה?
דרך ליצירת קשר - אך ורק בשרשור זה מותר לתת כתובות וטלפונים של המרפאות
כתובת אתר אינטרנט (במידה ויש)
כמה שיותר פרטים חשובים ורלוונטים: התמחויות מיוחדות של הוטרינר, התחשבות בחתולי רחוב, טיפולים מיוחדים וכו'
הסתייגות מהמלצה במידה ואינכם מסכימים עם המלצה שניתנה על וטרינר מסויים, ניתן להסתייג ממנה. להמלצה על הוטרינר משרשרים תגובה, מסמנים
בכותרת ורושמים מסתייג\ת. את סיבת ההסתייגות יש לפרט אך ורק במסרים. הודעות שיפרטו את סיבת ההסתייגות ע"ג הפורום תמחקנה! לתשומת ליבכם, שרשור בעלי מקצוע מומלצים (לוכדים, מטפלים התנהגותיים, מטפלים אלטרנטיביים וכו') יפתח בשבוע הבא. ושנצטרך רק בחיסונים

Mind Games

New member
מרכז רפואי לחיות מחמד - ד"ר רובי תל-ארי

במרפאה עובדים יחד עם רובי עוד 3 וטרינרים. אחד מהם, שהוא הוטרינר של החתולים שלי, ד"ר ערן גרין, הוא וטרינר מומלץ מאוד גם כן. סה"כ צוות מקצועי, נעים, אוהב חיות ורואים זאת ביחס לחתולים. אני מטפלת שם בשלושת החתולים שלי + חתולי אומנה + חתולי רחוב לפעמים. בהחלט מתחשבים בי במחיר ואני גם יודעת שחתול רחוב/אומנה שאני מביאה לשם יקבל אותו טיפול כמו חתול בית. המרפאה עובדת בימי א'-ה'- 10:00-22:00, ו'- 10:00-16:00 (נדמה לי שעד 16:00). ריינס 37, ת"א. 03-5225574 חרום - 054-4450520

Mind Games

New member
לא, הוא עובד בשתי המרפאות במקביל - גם בת"א

אצל רובי וגם ברמת השרון אצל נרי.

B0NB0N

New member
ד"ר רונית אבוטבול, וטרינרית והומיאופטית

הקימה מרפאה ומטפלת משם בבעלי חיים ברפואה הקונבנציונלית וגם לפי בקשה ברפואה האלטרנטיבית. בעלת ניסיון רב, אוהבת אמיתית של בעלי חיים ומאכילה במרפאה את חתולי הרחוב פלוס, יש לה סלון במרפאה לחתולים שבאים לאכול ורוצים לנפוש ולהתרגע על הספות המיוחדות להם. הייתי עדה למקרים חסרי תקנה שהגיעו אליה והיא הצליחה להציל ולייצב את מצב בעלי החיים. טלפונים: 03-5449559, חירום: 054-5689690.

יצורה

New member
ד"ר אייל אברהם וד"ר אלון לוי - מרפאה בשדרה

שני וטרינרים מקצועיים ומקסימים שתמיד שמחים להסביר ולשתף את הלקוח בכל ממצא והתלבטות. ד"ר אייל ניתח שניים מבע"ח שלי ועשה עבודה מעולה. הירקון 169 (ככר אתרים) 03-5273987

רמת אביב - ד"ר משה בן ארי

וטרינר מצויין, יחס חם ומתחשב (מתחשב גם בכיס של סטודנטית ענייה שכמוני
). המרפאה בברודצקי 43, שזה בפסאז' שליד קניון רמת אביב. טל' - 03-6413361 שעות פתיחת המרפאה: יום א’ עד ה’: 10:00-12:00 יום א’ ב’ ד’ ה’: 16:00-19:00 יום ו’ וערבי חג: 15:00-17:00

revitalsa

New member
ד"ר עדי ירון - מרפאה וטרינרית אזורי חן

מרפאה מקסימה ווטרינר נהדר. ספייק מרוצה מאוד. http://www.dogtor.co.il/ טלפון: 03-7411335 כתובת: א.צ. גרינברג 25 ת"א

../images/Emo45.gifוטרינר נהדר, בעל מקצוע, יחס חם, אנושי

אני לקוח שלו כבר 3 שנים ואני יכול רק להמליץ : הוא בעל מקצוע נדיר, הוא רואה לנגד עיניו רק את טובת הכלב, בעל סבלנות אינסופית ויחס חם ואנושי. הוא גם מטפל בבעלי חיים שמופנים אילו ע"י SOS חיות. אני מכיר הרבה לקוחות שלו וכולם מאוד מרוצים.

P u s s i c a t

New member
ד"ר בעז ארד

וטרינר הגון, מקצועי, תורם ותרם המון לחתולי רחוב, מתחשב ולא "קורע" לא נמצא שם רק בשביל הכסף כמו אחרים.. נמצא במקצוע קודם כל בשביל אהבת בעלי חיים אנושי, אכפתי, אדיב לבעלי החיים ולבעלים שלהם גם יחד, קשוב ועדין משדר רוגע ואחד הבודדים שהחתולים שלי לא נכנסים להיסטריה ברגע שנכנסים למרפאה מסביר "בגובה העיניים" ומשתף בהחלטות פשוט בנאדם
יש לו גם שלוחה באזור השרון בתיאום מראש אבל המרפאה הראשית בתל אביב ז'בוטינסקי 138 א' ליד ככר המדינה ("זה רק נשמע יקר"
) טל' במרפאה: 03-6916586 חירום: 052-2495112 שעות קבלה: א',ב',ג',ה' - 17:00-19:00 ב',ד',ו' - 11:00-13:00 במקרי חירום מקבל גם בשעות אחרות, וגם במרפאה בכפר שמריהו, החורש 54, לפי תיאום טלפוני אחרי שעברתי לא מעט וטרינרים (בעיקר בגלל אחת שעזבה לי את הארץ..
ודירות שהחלפתי, אבל לא רק בגלל זה..) היום לא מחליפה אותו. שווה לי לסוע אליו גם מהרצליה ונסעתי אליו אפילו כשגרתי בהוד השרון.

enat06

New member
../images/Emo45.gif ממליצה בחום!../images/Emo47.gif

ד"ר בעז ארד הוא הוטרינר של החתולים שלי, גם עיקר הרבה מחתולי החצר, וטרינר טוב ומתחשב עם הרבה מאוד נסיון, תמיד עם סבלנות, והתחשבות רבה בחתולי החצר, ומעל הכל פשוט בן אדם.
מNRG

למעלה