סקור לי ואסקור לך

התלבטות לגבי שקיפות עורפית בכ"ס../images/Emo3.gif

הרופא שלי המליץ על פרופ' טפר,ואכן שמעתי מכל כיוון שלל מחמאות על האבחון המקצועי השלו. הבעיה המחירים בשמיים,מעבר לכל פרופורציה הגיונית. לשקיפות -600 ש"ח (הקופה לא מכסה,אני במכבי וגם הביטוח הפרטי לא) סקירה מוקדמת 1900!! ש"ח (מטורף...) וכאן הביטוח מכסה את הרוב ויש 20 אחוז השתתפות עצמית. השאלה מה לעשות עם השקיפות. יחד זה יוצא המון כסף,לא חסרים רופאים טובים בכ"ס (אני שומעת כל הזמן המלצות על אניטה סילבר והיא שייכת לקופה) ,אבל אני מרגישה מצד שני שזה משהו שלא כדאי "לקמץ" בו. הרופא שלי עשה פרצוף ואמר לי שזו החלטה שלי אבל שפרופ' טפר הוא הטוב ביותר שיש בנושאים האלו. ואני מתלבטת,שקיפות+סקירה יצא לי 1000 ש"ח,זה לא מעט כסף ואנחנו רק בהתחלה. מה אתן אומרות?

ש מ ש 2

New member
שאלה לגבי סקירת מערכות מאוחרת

הי לכולכן, מקווה לשמוע את דעתכן בנושא את השקיפות העורפית ואת הסקירה הראשונה עשיתי אצל אותו רופא, שיהיה בסדר גמור !! חברות בסביבתי המליצו לי ללכת לרופא אחר לסקירה המאוחרת רק כדי שעוד "זוג עיניים" יסתכל על הבוטן שלי.. מה דעתכן? האם ביצעתן את כל הבדיקות אצל אותו רופא? ושאלה לדרומיות שבינכן: את השקיפות והסקירה ביצעתי אצל ד"ר גוהר(מכבי), האם יש לכן המלצות לרופאים נוספים? המון תודה!!

shluly

New member
סקירת מערכות אצל פרופ' אפלמן

שלום לכולן/ם אשמח לשמוע חוו"ד לגבי סקירת מערכות מוקדמת/מאוחרת אצל פרופ' צבי אפלמן. כמו כן, אם למישהי/ו יש את הטלפון של הקליניקה הפרטית בה הוא מבצע את הסקירות(כנראה ביהוד)- זה מאוד יעזור . בתודה רבה מראש!

lostone

New member
אני אומרת ש:

מאוד מוזר לי שהרופא שלך עושה פרצוף ומתעקש על פרופסור מסויים.. מי יודע, אולי הם מקורבים ודואגים אחד לשני לעבודה? (סלחו לי על מחשבות הקונספירציה, אבל זה הדבר הראשון שעלה לי לראש כשקראתי את הודעתך.) אם כ"כ הרבה המליצו על אניטה סילבר והיא שייכת לקופה, אז למה לא? ואת לא חייבת לעשות הן את הסקירה והן את השקיפות העורפית אצל אותו רופא, את יכולה בשקט לעשות שקיפות עורפית אצל אניטה ואם תרצי את הסקירה המוקדמת אצל פרופ' טפר.. מה שלא תבחרי - שיהיה בהצלחה

שקיפות וסקירה ראשונה עשיתי אצל אותו רופא ../images/Emo45.gif

סקירה שניה אצל רופא אחר רק בשביל "עוד זוג עיניים" (אני מצידי הייתי עושה הכל אצל אותו רופא) אבל זה טוב שעוד מישהו מסתכל

ש מ ש 2

New member
תודה סוזי את מוותק!!

עכשיו אני צריכה למצוא רופא טוב באזור הדרום חוץ מהרופא שכבר הייתי אצלו

גוביר

New member
רלי הרשקוביץ מדהימה ופרופסור קבילביץ - בב"ש

רלי מדהימה מקבלת בסורוקה ובקופת חולים ג' - עשיתי אצל סקירה שניה ושקיפות עורפית, בסורוקה בשקיפות בקשתי תלת מימד ועשתה בשמחה בשתי ההריונות. ד"ר קבילביץ ממכבי עשיתי בהריון הראשון פרטי אצלו שלמתי 1200 וקיבלתי 600 מכללית חזרה, עשה בדיקה מאוד מקיפה, ממש שיעור באנטומיה.... לא ללכת לפרופסור מימון - כל הבדיקה עשה שיווק לעצמו ולמרפאה הפרטית שלו בעומר.... בסוף הבדיקה הוא שואל אותי "מה ככה היו הרגליים שלך כל הבדיקה??" הם היו באוויר הוא לא הרים את המגש מתחת לרגלים...!!!!!

ש מ ש 2

New member
תודה גוביר ../images/Emo23.gif

אם אפשר לשאול: האם ביקרת אצל רלי באופן פרטי? ואם כן אז כמה היא לוקחת? והאם היתה לך בעיה לקבוע תור מבחינת עומס? אני בשבוע 18+5 ופוחדת שלא יהיה לה תור בשבילי שוב, המון תודה!!

גוביר

New member
שכחתי היא מאוד מאוד עמוסה...

תקביעי תור עכשיו לסקירה.... בערך עוד חודש נכון???

ש מ ש 2

New member
הי גוביר, לא הייתי כל הסופ"ש בבית ורק עכשיו ר

רק עכשיו ראיתי את התשובה אולי במקרה יש לך את הטלפון של ד"ר רלי הרשקוביץ. כל היום ניסיתי להשיג את הטלפון במרפאה הפרטית שלה, אבל ללא הצלחה ): בכל מקרה המון המון תודה!! את מקסימה!

SBKN

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמנצלשת- סקירת מערכות מורחבת

הרופא נתן לי הפניה וכתוב " סקירת מערכות מורחבת" ממה שהבנתי יש סקירה מאוחרת ויש סקירה מורחבת, ובמורחבת אין השתתפות של הקופה (מכבי) האם בגלל שיש לי הפניה אז כן תהיה השתתפות?

SBKN

New member
לא הבנתי....

קבעתי סקירה מאוחרת מורחבת אצל אניטה סילבר והמזכירה אמרה לי שזה באופן פרטי כלומר שאני צריכה לשלם 700 שקלים. לא ממש הבנתי אותך...או שאת המזכירה

ש מ ש 2

New member
כנראה שקבעת למרפאה הפרטית של הרופאה ולא

כנראה שקבעת למרפאה הפרטית שלה ולא לקבלה שלה בקופת החולים (כללית או מכבי). כשאני הלכתי לסקירה הראשונה הגעתי למרפאה הפרטית של הרופא ושלמתי 700 שח, אבל בגלל שזה היה רופא שיש לו הסכם עם מכבי, הלכתי אח"כ לאחד הסניפים וקיבלתי בחזרה 600 ש"ח . אבל במכבי זה תקף רק לסקירה אחת, או מוקדמת או מאוחרת

ק ש מ י ר

New member
../images/Emo20.gif

אניטה סילבר מקבלת באופן פרטי. את יכולה ללכת לסקירה מאוחרת דרך הקופה ואז זה בהשתתפות של 24 ש"ח בלבד אם אני לא טועה (או משהו בכיוון הזה). הרופא נותן הפניה לסקירה מאוחרת דרך הקופה בלבד, את מחליטה אם את מסתפקת בזה או הולכת לסקירה מאוחרת פרטית (אני הבנתי כמו שסוזי רשמה שכיום גם הסקירות דרך הקופה הן מורחבות בניגוד לעבר). אני קבעתי תור לסקירה מאוחרת דרך הקופה (במכון לבריאות האישה בראשל"צ) אם לא יתעוררו בעיות יוצאות דופן בסקירה המוקדמת (ביום שני הקרוב
, אצל ד"ר אניטה סילבר אגב
וכל שאר הבדיקות ייצאו תקינות נראה לי שאני אסתפק בסקירה דרך הקופה ולא אלך לפרטי.

SBKN

New member
עוד שאלה

חשבתי שבגלל שיש לי חשד לCMV אז הוא הפנה אותי לסקירה מורחבת. אתן אומרות שבכל ההפניות רשום הפניה לסקירה מורחבתו ולא מאוחרת. אני רוצה ללכת למורחבת בגלל החשד לוירוס, אבל חשבתי שמגיע לי דרך הקופה מה את אומרת?

קרניבל

New member
ממליצה מאד לעשות את הסקירה השנייה אצל

רופא אחר, גמני מבאר שבע, את השקיפות והסקירה הראשונה עשיתי אצל רופא X באופן פרטי ואת הסקירה השניה אצל רופאה אחרת של קופ"ח כללית, ובאופן מפתיע <דווקא במכשור הרבה פחות חדיש> בסקירה השניה היא גילתה כלי דם חשופים שמגיעים לחבל התבור <או משהו כזה, אני צריכה לבצע אולטרסאונד נוסף כדי לקבל הסבר
>, אגב אני בכוונה לא כותבת שמות עד שאדע אם הוא אכן יכל לעלות על המקרה הזה בסקירה הראשונה. בקיצור, אם בכל מקרה את עושה פרטי, תעשי אצל רופא אחר, ממליצה בחום על דוקטור דוקלר <מנהל חדר לידה בסורוקה>, עשיתי אצלו בהריון הקודם... ממליצה גם על דר' רלי הרשקוביץ , אני יודעת שהיא בכללית אבל יכול להיות שהיא מקבלת באופן פרטי.

ש מ ש 2

New member
הי קרניבל

תודה!! עזרת לי מאוד! שמעתי הרבה על רלי הרשקוביץ, אני אבדוק אם היא באמת מקבלת באופן פרטי אני מקווה בשבילך שהכל יסתדר ובטוחה שהכל יהיה בסדר!! מקווה שהרופא שפישל זה לא גוהר

למעלה