אמא חולה

ענתי44

New member
../images/Emo193.gifאמא חולה

כבר יומיים שאמא לא כרגיל. מסתבר שהיתה סיבה רפואית לאפתיות שלה. אתמול בלילה עלה חום גבוה והבוקר החלו שלשולים. הרופאה המקסימה בדקה אותה ומצאו דלקת חריפה בדרכי השתן והיא מקבלת אנטיביוטיקה. היום שכבה במיטה אבל כבר חייכה אלינו , אל אחי ואלי ושמחה לקבל ציורים מתנה מאושר וטליה. הרופאה אמרה שאם לא יעלה מחר בערב החום אפשר לקחת אותה הביתה לליל הסדר. כולי תפילה שלא תהיה החמרה ושלא נצטרך לחפש את האפיקומן בכיס החלוק של הרופא התורן במיון. בנוסף לכל נפלתי היום, מרוב חולשה. כבר 2 לילות שאני כמעט ולא ישנה בשל כאבים. ובכל זאת.... כמה כיף להיות בבית.

אירילה

New member
ענתי , הרבה בריאות לשתיכן...בלי קונצים... ../images/Emo8.gif

תנוחי טוב לקראת בואה של אמאמ מחר הביתה , תזכרי....באנרגיות חיוביות....ויהיה מה !!!! גרשון

ענתילה , שמרי על עצמך../images/Emo24.gif

אני רואה שההתאוששות שלך לא פשוטה, אולי את רצה יותר מדי ולוקחת על עצמך משימות, אני אחרי ניתוח לפני הרבה שנים הייתי מושבתת 6 שבועות ואת מתרוצצת את חייבת לתת לעצמך מנוחה אמיתית, רק כך תחלימי כמו שצריך מאחלת לך ולאמא ששתיכן תרגישו בטוב ותהיו יחד עם המשפחה בליל הסדר והלואי ואמא א' תהיה עמכם ותשמח אתכם. חיבוק ענק ונדבר עוד מחר אי"ה, אוהבת, טובה

nili41

New member
ענתי'לה, החלמה מהירה ורפואה שלמה לאמא

מאחלת לך חג שמח ומצטרפת לטובה ולגרשון, השתדלי לנוח ולהתאושש...

אגסיל

New member
ענתי יקרה

אנא, שמרי על עצמך, נראה לי שאת מדלגת על שלב המנוחה וההתאוששות. תורך עכשיו להיות בעדיפות ראשונה. מאחלת לך שאמא א' תגיע לליל הסדר בריאה ושמחה ותעניק לך ערב נעים. מאחלת בריאות טובה חג שמח ובשורות טובות חיבוק ענק להחלמה ולמצב רוח טוב לילי

ענתי44

New member
תודה לכולם../images/Emo140.gif

אני כבר חולה מלנוח... בערב חזרתי לבית אבות, אמא היתה במיטה. ישבתי והחזקתי את היד שלה ושרנו את כל שירי ההגדה ואמרתי לה שאם הרופאה תסכים היא תבוא הביתה לליל הסדר, והיא שמחה כל כך. הבוקר דיברתי עם המחלקה והחום ירד שזה טוב אבל עדין עם השילשולים. אני מאמינה שעד הערב תוכל לבוא לסדר בבית.

למעלה