שאלה למחשבה / סקר קטן

little 14

New member
../images/Emo192.gif שאלה למחשבה / סקר קטן

בילעדי מי לדעתכם מצב הלהקה הכי גרוע?? כלומר אם דייב פורש אז... אם מרטין פורש אז.... אם אנדרו.... לפי דעתי אם מרטין פורש אז המצב של הלהקה יהיה הכי קריטי תחשבו על זה ככה הוא זה שכותב את השירים , אני יודעת שגם דייב כותב יפה אבל בכל זאת מרטין אחראי להצלחה של דפש , הוא גם מלחין שירים וחייבים להודות שיש לו קול דיי יפה ואפילו מרגש. מה אתם חושבים?? ולנמק

super girl 15

New member
אמממ... לא משנה מה.. ../images/Emo12.gif

לא משנה מי יפרוש.. המצב של הלהקה ידרדר.. אם זה מרטין או אם זה דייב או לא משנה מה...
אם הם לא כל ה-3 ביחד... זה לא יהיה זה... זה ממש לא יהיה טוב..

Ice machinE

New member
אני דווקא חושב שפלטש הכי חשוב בלהקה

בלעדיו, לא יהיו להם חוזים כי אף אחד לא חותם מלבד פלטש

aviGODFATHER

New member
ממממ זה די קשה...

מרטין הוא ללא ספק האיש שמאחורי דפש מוד. אין כאן בכלל ויכוח. הוא כתב כמעט את כל הדיסקוגרפיה שלהם ובזכות השירים שלו הלהקה הגיעה לאן שהיא הגיעה. בלעדיו - דפש היו עוד להקה של להיט אחד עם Just Can't Get Enough, שאותו כמובן כתב וינס קלארק כמה שניות לפני שנטש את דפש מוד והשאיר אותה בידיים הטובות של מרטין, ואנחנו (אני לפחות) מודים לו על כך. כמובן שדייב הוא גם חלק מאוד משמעותי בלהקה - הוא הקול שלה. נכון שמדי פעם מרטין שר (והוא עושה את זה מצויין) אבל הקול של דייב הוא זה שמזוהה עם דפש מוד. מה שכן - התרומה שלו ככותב התחילה באלבום האחרון, שבזכותו אני מעריך כ"כ את דייב. בלעדי האלבום הזה הייתי חושב עליו כעל עוד אחד עם קול יפה (אפילו קול מדהים), אבל בלי כישרון ממשי. לולא Playing The Angel התשובה לשאלה הזאת הייתה כ"כ קלה - לדייב אין כישרון כתיבה אלא רק כישרון שירה, ולמרטין יש גם וגם - אז ברור שמרטין יותר חשוב, אבל דייב הוכיח את עצמו. אם לא הייתי יודע ששלושת השירים האלה נכתבו ע"י דייב בחיים לא הייתי מנחש - אלו שירים מדהימים שכ"כ מתאימים לדפש מוד. אין ספק שדפש מוד לא תהיה אותו דבר כשמרטין או דייב יהיו חסרים, אבל בשורה התחתונה - עדיף לכולם להיפרד מ... אנדרו!
ברצינות - אין לי מושג מי יותר חשוב - מרטין או דייב. התשובה לשאלה הזאת תגיע רק עם האלבומים הבאים...

aviGODFATHER

New member
עוד כמה תוספות...

אני מאמין שמרטין יכול להחליף את דייב כזמר הראשי של הלהקה - יש לו את הקול בשביל זה. אבל יכול להיות שגם דייב יוכל להחליף את מרטין ככותב השירים (והשתמשתי במקרה השני בלשון עתיד - לפי מה שראיתי עד כה זה ממש לא וודאי וכמו שאמרתי מקודם - נוכל לדעת את זה רק באלבומים הבאים). ועוד דבר שלא כדאי לשכוח - 3 השירים מ-PTA, לא נכתבו ע"י דייב לבדו אלא עם עוד 2 אנשים ואי אפשר לדעת כמה בדיוק הוא כתב. אז אצלי התשובה נוטה יותר לכיוון של מרטין (ז"א מרטין חשוב יותר) אבל שוב - זאת לא תשובה סופית. אני למשל אעדיף לשמוע אלבום שנכתב ובוצע ע"י מרטין, מאשר אלבום שנכתב ובוצע ע"י גהאן. אבל אני מעדיף בהרבה לשמוע את שניהם... וסליחה על החפירה הנוראית הזאת...

super girl 15

New member
../images/Emo3.gifאממ.. אם אנחנו כבר מדברים על...

דייב ככותב... מי יפרט לי איזה שירים מהאלבום בדיוק הוא כתב (הוא ועד 2 אנשים|חבול |?

super girl 15

New member
../images/Emo12.gif ואיי...

I WANT IT ALL + SUFFER WELL.... 2 הטובים!!!!!
אין על דייב.. חחחחחחחחחחחחחחחחחח...

super girl 15

New member
../images/Emo9.gifלהגיד לך בטכלס...

אבתיייייי את כל האלבום!!! אבל על I WANT IT ALL + SUFFER WELL אני לא מפסיקה לחרושששש...

aviGODFATHER

New member
Suffer Well מעולה...

אחד היותר חזקים באלבום. I Want It All ממש יפה אבל הסוף שלו הכי יפה - "Come on over, lay down beside me"

הגר26

New member
אין ספק שזה דיסק מעולה

אני עד עכשיו תוהה אם הוא מספר 5 או 6 אצלי

הגר26

New member
קודם כל

כדי להקפיץ צריך לפחות 10 תווים בתוכן או אייקון. דבר שני - אתמול ניסיתי לרשום אבל התייאשתי אחרי ה"ללא נושא": לדעתי מרטין הוא דפש מוד ודפש מוד היא מרטין ועם כל הכבוד לדייב ולקולו המרטיט, הוא לא יוכל להחזיק את דפש לבדו בלי מרטין לי הגאון.

למעלה