קובץ הודעות

pirge

New member
מיניבורגר בטעם חדש

|מיניבורגר בטעם חדש מתכון+תמונה:פירגה מצרכים בקערה: 1/2 קילו בשר בקר טחון ביצה כפית סלט חומוס או טחינה - אפשר ביתי 2 שיני שום קצוצות 3 כפות רוטב צ'ילי 2 כפות דבש (לא טעות) נגיעה של חרדל מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה 3 כפות פירורי לחם לערבב,ללוש,ליצור קציצות קטנות ושטוחות מכינים מחבת פסים ענקית ומשמנים אותה ל פ ח ו ת ב-3 כפות שמן. מניחים את הקציצות ומטגנים על להבה גבוהה עד שישחימו מצד אחד מנמיכים ללהבה הבינונית והופכים את הקציצות מטגנים 2 דקות ומכסים את המחבת בניר אפיה ומעל ניר כסף (במקום מכסה) שהניר יכסה את כל הקציצות ולא יגלוש מעבר למחבת. ממשיכים לטגן/לבשל עוד כ-20 דקות ואם צריך מנמיכים את האש. הקציצות ימשיכו להיטגן/להתבשל כשהם עדיין מכוסים בניר . לא להוסיף נוזלים. תהנו UA:F [1.2.3_620] -------------------------------------------------------------------------------- המתכון הודפס מתוך האתר טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה: http://www.pirge.co.il כתובת המתכון: http://www.pirge.co.il/אוכל-שילדים-אוהבים/מיניבורגר-בטעם-חדש לחץ כאן להדפסה. © כל הזכויות שמורות 2009 - טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה
 

pirge

New member
קבב בשר בקר ואגוזים עטוף בסנדוויץ' חצילים בצי

סנדוויץ' קבב בין חצילים וטחינה פורסם בתאריך 21 ביולי 2010 @ 00:31 מופיע בקטגוריות: אוכל מזרחי, בשר, טחינה מתכונים עם טחינה סדנוויץ' קבב בחצילים וטחינה-פירגה קבב בשר בקר ואגוזים עטוף בסנדוויץ' חצילים בציפוי טחינה 6-8 מנות בצהרי השבת בעלי ביקש משהו לאכול,לא בישלתי השבת (סמכתי על אילתור שלי ברגע המתאים) אתם מאמינים שתוך כ-30 דקות (בערך) הגשתי לו את המעדן הזה שנטרף בהנאה? מצרכים בקערה: 1/2 קילו בשר ב ק ר טחון שהופשר במיקרו שן שום קצוצה בצל מגורר כף סלט חומוס/טחינה - אפשר יותר או להוסיף ביצה. 2 כפות אגוזים קצוצים 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה 1/4 כפית פפריקה מלח ופלפל שחור 1/2 כפית אבקת סודה לשתיה - מי שנגד שיוותר קורט אגוז מוסקט/קינמון מערבבים . בעזרת ידיים לחות מכינים קבבים . צולים בגריל חם או מטגנים במחבת מ-2 הצדדים (אני טיגנתי) או בשיטת האפייה שלי כמו כל הקציצות האפויות. מכינים את החצילים: מקלפים 2 חצילים גדולים חותכים ל א ו ר ך לפרוסות של 1 ס"מ מסדרים את פרוסות החצילים בצלחת שטוחה ומכניסים למיקרו לדקה וחצי (לייבוש) לא לכסות- ככה כמה נגלות עד שכל פרוסות החצילים מוכנות. עכשיו מטגנים אותם מ-2 הצדדים על להבה ג ד ו ל ה מאד.זה לוקח כמה שניות. (אני טיגנתי) מי שלא רוצה לטגן ורוצה לאפות- יבריש בשמן ניר אפיה,יניח את פרוסות החצילים כשהם מוברשות אף הם בשמן ויקלה אותם מ-2 הצדדים עד השחמה (חום 180 מעלות) הגשה: קצת טחינה על הצלחת (דקורציה) להניח פרוסות חצילים ומעל את הקבב ח צ ו י לאורך מכסים שוב בפרוסות חצילים מכינים טחינה טעימה עם הרבה שום ולימון ומניחים כפיות מעל לכל מנה מקשטים בפפריקה שמן זית ופטרוזיליה טרייה. מי שרוצה? נהדר לפזר צנוברים קלויים תהנו UA:F [1.2.3_620] ציון: 5.0 מתוך 5 (סה"כ 7 הצבעות) -------------------------------------------------------------------------------- המתכון הודפס מתוך האתר טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה: http://www.pirge.co.il כתובת המתכון: http://www.pirge.co.il/בשר/סנדוויץ-קבב-בין-חצילים-וטחינה לחץ כאן להדפסה. © כל הזכויות שמורות 2009 - טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה
 
למעלה