פרק 9 - Blair Waldorf Must Pie! שרשרו לכאן.. (אלה שעדיין רואים בהוט D:)
S SShaii New member 15/5/08 #1 ../images/Emo192.gifפרק 9 - Blair Waldorf Must Pie!../images/Emo192.gif שרשרו לכאן.. (אלה שעדיין רואים בהוט D
../images/Emo192.gifפרק 9 - Blair Waldorf Must Pie!../images/Emo192.gif שרשרו לכאן.. (אלה שעדיין רואים בהוט D
S SShaii New member 15/5/08 #2 אני עכשיו רואה תפרק (פספסתי אתמול../images/Emo7.gif) ו אומיגאאאאאאאאאאאאאאד בלייר בולמית?!!??!
J Just Freckles New member 16/5/08 #5 פרק מהמם! אחד האהובים עליי... מה שממש אהבתי זה שהראו את חג ההודיה שנה שעברה. זה היה כ"כ עצוב לראות אותם שמחים( ) ואז לחזור למציאות המסובכת שלהם היום.
פרק מהמם! אחד האהובים עליי... מה שממש אהבתי זה שהראו את חג ההודיה שנה שעברה. זה היה כ"כ עצוב לראות אותם שמחים( ) ואז לחזור למציאות המסובכת שלהם היום.
K Keren 104 New member 16/5/08 #6 ראיתי עכשיו שוב את הפרק.. וזה אחד הפרקים האהובים עליי! רק משהו אחד לא ברור לי, אני יודעת שבלייר היתה בולימית ועכשיו זה חזר לה אבל למה אמא שלה כל כך התעקשה שבלייר תיקח את הקינוח?
ראיתי עכשיו שוב את הפרק.. וזה אחד הפרקים האהובים עליי! רק משהו אחד לא ברור לי, אני יודעת שבלייר היתה בולימית ועכשיו זה חזר לה אבל למה אמא שלה כל כך התעקשה שבלייר תיקח את הקינוח?