פינת השבוע!

Tommy The Cat

New member
../images/Emo192.gifפינת השבוע!

והפעם...
Fillip
* מה דעתך על מיקומו באלבום? * מתאים לרוח של האלבום? * השיר מספק אותך? [מינית, יצירתית, אוזנית (מלשון אוזן), חוויתית] * הליריקה - איך משפיעה? * הלחן? ט"ו בשבט שמח לכולם!

DarkYula

New member
טוב טוב אני אענה

אין לי דעה ככ על מיקומו באלבום. הכרתי את השיר הזה בזכותך, ולא ממש אהבתי אותו בהתחלה. לא ככ התחברתי אליו... עכשיו לאט לאט אני מצליחה יותר להבין אותו הוא נראה לי שיר שונה קצת מהסגנון הרגיל של מיוז. אבל אולי זו רק דעתי. לאדעת הוא נשמע שמח כזה, בסולם מז'ורי. ולא כל השירים שלהם כאלה. הלחן.. אמרתי למעלה. והליריקס.. שוב, אנלא ממש מתמקדת בליריקס של שירים שאני שומעת אלא במנגינה

NiKi†a

New member
אוקיי

בדיוק היום שמעתי את Showbiz [האלבום]. בעיקרון השיר נשמע כזה שמח וקופצני מה שהוא לא באמת..והמילים יפות :) המילים? כן מתאימות לרוח האלבום הדיכאוני, וויפי. השיר סיפק אותי אוזנית [
] מס' ימים שבו הייתי מכורה אליו [בזמן הזה שכל כמה ימים הייתי נדבקת לשיר אחר], אחרי כמה זמן כבר הפסקתי לשמוע אותו..ובדיוק היום שמעתי אותו שוב

FreeLanceR2

New member
../images/Emo99.gif אוו אחד האהובים עלי

נראה לי די מתאים לרוח האלבום,אבל כל כך שונה מהשירים האחרים שלהם. האמת שהליריקה טובה אבל פחות טובה יחסית לשאר השירים שלהם,למרות שהלחן עצמו ממש יפה,הוא היה אחד האהובים עלי הרבה מאוד זמן. ט"ו בשבט שמח!

Tommy The Cat

New member
יאייי מגניב לי!../images/Emo13.gif

אחד לך
ואחד לשירני שלא תעלב
ומלא מלא ליולינקה
[כולם להגיד: "אווווו" חח]

DarkYula

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

אתה חמוד!!!!!!!

למעלה