פינת השבוע

Tommy The Cat

New member
../images/Emo192.gifפינת השבוע

הלך די טוב בפעם הקודמת, שיתפתם פעולה יפה
והפעם
Muscle Museum
* מה דעתך על מיקומו באלבום? * מתאים לרוח של האלבום? * השיר מספק אותך? [מינית, יצירתית, אוזנית (מלשון אוזן), חוויתית] * הליריקה - איך משפיעה? * הלחן?

DarkYula

New member
שיר טוב:]

אני אוהבת את השיר הזה... למרות שהכרתי אותו די מאוחר... יחסית לשאר השירים של מיוז. שיר ממש טוב. מיקום טוב באלבום כי, שוב, כמו סאנברן הוא שיר מצוין והוא גורם לרצות להמשיך לשמוע לשאר השירים באלבום. אף פעם ממש לא התעמקתי בליריקה. אבל הלחן, מצוין וכן, הוא מתאים לרוח האלבום:]

נצל"ש... אולי אתם תצילו אותי...

יש שיר אחד של מיוז שמתחיל בנגינה של פסנתר... אני מחפשת אותו כבר מלא זמן... אני יודעת שיש כמה שירים אבל אני מחפשת שיר אחד ספציפי... אולי מישהו מבין למה אני מתכוונת?

NiKi†a

New member
שיר מפורסם? איפה שמעת אותו?

אולי זה- Bliss New born Feeling Good Sing for absolution Sunburn די בטוח שאחד מאלה

Pink Ego Box

New member
Muscle Museum

בתכלס אני לא מתה על השיר, ניתן אפילו לומר שהוא ממוקם ב10 הלא אהובים עליי שלהם, אבל חביב. הזמן היחיד שאני יותר ממחבבת אותו זה בהופעות חיות, שהוא פשוט נשמע שם נהדר. הרבה יותר מאשר באלבום. המיקום שלו באלבום ממש טוב לדעתי, כי כולם יסכימו איתי שהשיר בולט בהיותו אופטימי וחמוד כזה, בהחלט שיר שמתאים להיות אחרי הנאמבר הדיכאוני- Sunburn. האם מתאים לרוח האלבום? הייתי אומרת שלא. רב שואוביז נוטה יותר לכיוון הדיכאוני, הן מבחינת התוכן הלירי, והן מבחינת סגנון המוזיקה. השיר נשמע יחסית מוזר ולא קשור ביחס לאחרים- פתיחה של גיטרה עם טוויסט ים תיכוני-משהו. במכלול זה מסתדר, אבל לדעתי הוא לא הכי מתאים. יותר אוריג'ין מטיריאל. למרות שמבחינת האיכות המוזיקלית של השיר הוא מתאים לשואוביז- האלבום הכי פחות טוב שלהם לדעתי (חוץ מsunburn היפיפה). השיר מספק אותי מבחינה מינית. הו, כן...XD הליריקה- חביבה, לא יותר מזה. לא מגיע לרמה של הליריקס של sunburn. התאכזבתי לגלות שלשם השיר אין כל משמעות. (מי שלא יודע, השם מורכב מהמילים שלפני ואחרי Muse במילון). הלחן- חביב. כמו שאמרתי- נשמע יווני כזה. (לא מטורפת).

Tommy The Cat

New member
אוו ווה, ביקורת רעה יחסית על שיר

של מיוז..זה לא קורה פה הרבה

Pink Ego Box

New member
חח... אז הנה, שברתי את הסטטיסטיקה!!

חח... זה לא כאילו שאני שונאת את השיר, ואני נורא אוהבת את כל השירים של מיוז כמכלול, אבל בדיוק בפינה נפל שיר שאני לא מחבבת במיוחד. קורה...
ותאמין לי, שכשיגיע שיר שלהם שאני ממש ממש אוהבת, אני אתחיל לכתוב כמו מעריצה מתלהבת בת 12, עם המון סימני קריאה, מילות שבח, הערצה אובססיבית והייפר בכללי... Believe Me... חח..

Dark Muse

New member
ביקורת די טיפשית...

מאחר והשיר הזה בכלל לא אופטימי, הוא בדיוק ההפך...

Dark Muse

New member
Muscle Museum

לא אפרט על מיקומו באלבום כי אני לא חושב שיש לו רלוונטיות רבה... השיר לדעתי משדר רגש חזק של אכזבה ובדידות בסופו של דבר, ציפיה למשהו שלא ניתן ואולי לא אפשרי, והחלטה עצמית שצריך לעשות את זה לבד בלי שום עזרה, אולי לעבור דברים קשים לבד. השיר מספק אותי מבחינת הזדהות, תמיד יש מצב שמישהו מרגיש שהוא צריך מישהו, פשוט מישהו, שיקשיב שיהיה שם, ולפעמים את זה, ואז צריך איכשהו לעבור את זה לבד. לא חושב שיש פה מובן טוב של לעשות את הדברים לבד, אלא יותר רגש של אין ברירה ואכזבה מהאחר. לא צריך לפרט ההלירקה, היא גאונית והיא מביעה לדעתי בדיוק את הרגש הזה. אולי מת' התכוון למשהו אחר, אבל אני תמיד מוצא הרבה משמעויות במילים, ובמצבים מסויימים, הרגשתי הזדהות דווקא עם השיר הזה, שיותר מכל, מדבר למישהו שלדעתי נמצא במצב של בלבול. הלחן מקסים, אחד המנגינות בס היפות של מיוז, עם שילוב נהדר בין הצלילים, וסיום כואב וחזק עם הקול של מתיו, שלדעתי מעמיק רגש של כעס ואכזבה. קיצר חפרתי, אז מי שקרא בכל זאת, סליחה אם שעממתי.

Dark Muse

New member
סליחה על התחביר הגרוע

ככה זה שקמים בארבע בבוקר ונוסעים 7 שעות

למעלה