על הבוקר ....

vered 37

New member
../images/Emo192.gif על הבוקר ....

בשעה 06:45 עם צלצול השעון כשהוא מחבק ומנשק אותי במיטה ...הבן הקטן שלי העקרב הזה (כולה בן 6) מדהים .. עוד לא פתחתי את העיניים , עוד לא הספקתי להגיד בוקר טוב... והוא יצא בהברקה ממש כמו הבדיחות ב
בזוקה ! "אמא החלטתי ! את צריכה מישהו להתחתן איתו כמו שלאבא יש את X ... ואם את רוצה שמישהו יתחתן איתך אז כדאי לך לשים את המשקפי שמש שלך היפים כי את ממש יפה איתם
...איזה ילד זה אין יום שהוא לא מפתיע.. הסברתי לו שעוד לא מצאתי מישהו שאני אוהבת כדי להתחתן איתו .. חחחחחחחחחחח....(רק אתמול חשבתי שהטבעת נשואים עדיין במגירה ומה אני הולכת לעשות איתה ...) אחרי שהבאתי אותם לגן ולבית הספר... אני שומעת ברקע את השיר... Teenage fanclub Well I'm free again, to do what I wanna do Free again, to sing my song again Free again, to air my longing, And to be out on my own again בוקר טוב שבוע נפלא מלא אור

I feel so Free

אני שרה את זה כל יום במקלחת... (יש עדויות מהשכנים
) בוקר נפלא לך ולעקרב הקטן

דניאל1958

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo20.gifשבוע נפלא

אח איזה כייף לפקוח עיניים עם חיבוקו של ילד.והבעת משאלה, שהיא אולי משאלת לב,של בנך הקטן והמדהים.

jane34

New member
כל כך מתאים האמוטיקון הזה

לילד הזה השובב שרק מלראות אותו-להסתכל עליו בא לך לאכול אותו כמובן עד שמקבל תג'נענע......... גם אני חושבת שאת צריכה....... הוא כנראה שמע את ההצעה שקבלת???
סתאםםםםםםםםםםםםםםםםםםם צוחקת.......

vered 37

New member
גברתתתת ג'יין

תודה על המחמאות.. אבל את יודעת ואמרתי לך מיליון פעם אני מחכה להגיע לחתונה שלך בקרוב... אמן !
... ואת תוסיפי את השאר.... אני לא מחפשת חתן לא חתונה.....ולא חינה ...
שבוע טוב !

L o v e M e1

New member
השלב הבא יהיה שהוא יציע לך נישואים

ולגבי הטבעת....למה שלא תתיכי אותה ויעשו לך ממנה צורה של
לתללות על הצואר?

vered 37

New member
נשמה טהורה ...

רעיון מדהים ....ויצירתיות לשמה..יפה לך. חחחחחחחחחחח

אחח איך אהבתי את הרעיון גמאני התכתי

או יותר נכון מכרתי את תכשיטי הזהב מתנותיו ובחרתי צמיד חדש יפה ועכשיווי לטעמי. יש זכרונות שצריך להיפטר מהם כמה שיותר מהר אחרת הם כואבים ומזכירים מחדש.

שירלי6

New member
נו...

לא סתם אני מאוהבת בבן שלך. ואכן, במשקפיים את אחלה כוסית (כאילו דא.........). נשקי אותו חזק בשמי.

מצוטטת

New member
בובה

מתי ענית לו שטרם מצאת ת'מועמד הראוי היית עם או ללא ה-
.... את ברת מזל {כפלייייים
} תארי לך היה מוסיף ושואל כמה זמן זה לוקח/יקח.....
אחחחחח כמה תום וחן יש בהם מתי הם צ'קיטוטוס........כמה....... ואיך זה נעלם מתי הם מתבגרים.....

G a v ® i e L

New member
בדיחה מבזוקה :

א : היום אני ממש מתחרט שלא הקשבתי למה שאמא שלי אמרה לי. ב : למה ? מה היא אמרה לך ? א : לא יודע ! לא הקשבתי לה... יש לי עוד כמה אבל למה לי לחלוק אתכם ?

יערית

New member
../images/Emo25.gif

לפעמים הילדים האלו-יודעים טוב יותר מאיתנו מה יעשה אותנו מאושרות
{בסדר בסדר שלי רקטות לכיווני
}

מתחיל להתאמן בקולולו....../images/Emo3.gif

ורד.. לפני שבועיים קראתי מחקר מאוד רציני, שבשעות הבוקר במיוחד בין 6-7 ילדים בני שש צופים בדיוק רב את העתיד להתרחש... ולכן שתי שאלות לי אלייך.. 1. בן כמה הבן שלך? 2. באיזה שעה הוא סיפר לך על זה? שנייה.....קולולולו... עדיין לא מספיק טוב.. ממשיך להתאמן..

vered 37

New member
אתה ....

אל תבהיל אותי ...
..נהייה לי חם , והלב שלי מחסיר פעימות רק מעצם המחשבה להתחתן .... תמשיך להיות ג'נטלמן עם החיוך הכובש הזה ואת הקולולו ... לכל אחת שרק תרצה רק לא לי ...פליז ..

Rinattt

New member
../images/Emo192.gif

איזה מתוק הילד הזה...
שלי למשל, לא מוכנות לשמוע על חתונה בכלל!!! רק אל תשכחי לשלוח לי הזמנה

למעלה