עדכון שבועי

syrus

New member
../images/Emo192.gifעדכון שבועי

שומרים יקרים שלום לכולם
.... נתחיל:
פורום הצ'אט
המאמרים בפורום הצ'אט עוברים בימים אילו שיפוצים ע"י X ר ת ו ר (עם טיפ'לה עזרה ממני). נכון לעכשיו נראה שהמאמרים עומדים ברמה טובה מאוד ונקווה שיעזרו בפיתרון הבעיות של הגולשים.
דרושים: כפי שציינתי בהודעה קודמת, אנחנו צריכים צילומי מסך של מחשבים עם windowsXP באנגלית עם Service Pack 1 על מנת שנוכל להשלים את בניית המאמרים.
אם מישהו חושב שהוא יכול לעזור ולתרום בפורום שישלח הודעה במייל על מנת שנאדים לו את הכינוי בפורום (במידה ויש רקע טכני מועיל).
צ'אט מתקדם ובסיסי
זריקות כינויים מחדרים: לצערי שוב אנחנו צריכים לגעת בעניין הזה של כינויים שלא צריכים להרחיק מחדרים. כינויים כגון סטוץ וכד', אין לנו בעיה עם כינויים מהסוג הזה. כמובן שצריכים להפעיל שיקול דעת בנושא עם כינויים בעייתים (ואנחנו כבר יודעים לעשות את ההבחנה). השבוע נתקלתי בכמה מקרים כאלה ובכל זאת החלטתי להשאיר הודעה כללית בשביל ליישר קו.
הורדת הרשאות לשומרים שאינם פעילים: לאחרונה אנחנו רואים מספר שומרים שלא מתחברים בכלל לצ'אט ומשאירים הרבה חדרים לא מאויישים מבחינת שמירה. זה גורם לנו הרבה בעיות עם הגולשים. במידה ואתם לא נמצאים לתקופה מסויימת אנא עדכנו אותנו על מנת שנוכל להתארגן בהתאם.
המסיבה הקודמת הוסרו ההרשאות למיס הצאט (שומרת בחדר גלאט צ'אט מתקדם) וכבר בשבוע הבא נוציא דו"חות לגבי שומרים שאינם פעילים ונוכל למצוא מישהו שיפעל במקומם.
בצ'אט הבסיסי נתקלנו בבעיה חדשה בנוגע לגולשת שמקללת בפיגועי דמים. כרגע הנושא עדיין בחיתולים וכבר הוגשה תלונה לספקית אינטרנט של הגולשת. יותר עדכונים יהיו בעתיד.
החלפת סיסמאות תחליפו מידי פעם את הסיסמאות לכרטיסים שלכם. הנושא הזה חשוב ומאוד ולא מומלץ להתעלם ממנו. כיצד לבחור סיסמא?
סטטיסטיקות הסטטיסטיקות נכון להיום הם בין 19-25.1.2006 צ'אט מתקדם: 23887 גולשים בממוצע נכנסים ביום (השיא 25985 גולשים ביום 22.1.2006) צ'אט בסיסי: 20225 גולשים בממוצע נכנסים ביום (השיא 21376 גולשים ביום 21.1.2006) צ'אט טי וי: 4531 גולשים בממוצע נכנסים ביום ( השיא 4929 ביום 21.1.2006) (המספרים הם לפי חשיפה לעמוד הצ'אטים) סה"כ בממוצע השבוע צפו: 36357 גולשים ביום בעמוד (השיא 39529 ביום 21.1.2006) www.tapuz.co.il/chat שידורי וידאו 1 על 1: 2414 השתמשו בשידורי הוידאו בממוצע ביום (השיא 2741 ביום 23.1.2006) העברת קבצים: 578 גולשים העבירו קבצים בממוצע ביום (השיא 665 קבצים ביום 21.1.2006)
פינת המחמאה הקטנה
הפעם המחמאה הקטנה מגיעה מהגולשים!! נשלח ביום חמישי (19.1.06) מייל ל [email protected] והנה התוכן לפניכם:
"אני פשוט רוצה להגיד שאני לא רק יודעת להתלונן...ושאני מאוד רוצה להחמיא על המנהלת לירוש המדהימה...היא פשוט מנהלת ברמה..איכותית..ובחורה שכיף להיות בחדר כשהיא שם..היא פשוט יודעת "להחיות" את החדר..ואני מקווה שיהיו מנהלים כמוה." שולחת המייל: אנטיגונה. אז כל הכבוד לירוש המדהימה – המשיכי כך. באמת ששמחתי לקבל גם מיילים כאלה.
תיבת המסרים כעת ניתן לבחור אם רוצים התראה על מסר חדש למייל וכן האם רוצים שכל תוכן המסר יופיע במייל או לא. ניתן לבחור זאת בתיבת הסימון הנמצאת בתחתית תיבת המסרים.
אמוטיקנים חדשים כפי שכבר הבחנתם עלו לפורומים 36 אמוטיקנים חדשים ומקסימים. הם דיי מכסים את כל הנושאים האפשריים. ראינו כבר כמה הודעות בסגנון הזה. אתם מוזמנים לעשות דברים נחמדים כאלה גם פה (יכול להיות משעשע
)

syrus

New member
../images/Emo192.gifעדכון שבועי - המשך

התאבדויות ברשת השבוע נפגשו צוות הפורומים עם נציגי המשטרה והועלתה הודעה הקשורה לכך בפורום המנהלים (של כל מנהלי הפורום בתפוז). חשוב שגם אתם תקראו את הנאמר שם. ההתייחסות בהודעה היא לצוות מנהלי הפורומים אבל מבחינתכם זה קשור לצ'אט (מאוד דומה למסמך שפירסמתי לכם בפורום במאמרים עם כמה תוספות). מהי הודעת חירום? הודעת חירום היא כל הודעה שמעוררת את תשומת הלב שלכם כגולשים וכמנהלים, ושאתם חושבים שיש בה משהו שמעיד על כוונות להרע למישהו (הגולש לעצמו או למישהו אחר). במילים יותר פשוטות, כל הודעה שבה אתם חוששים שיש חשש לאיום בהתאבדות, בין אם מדובר בתכנית לעתיד ובין אם מדובר בתיאור מעשים שכבר נעשו. או לחילופין הודעה המאיימת בפגיעה בגופו או רכושו של מישהו אחר (איומים ברצח, קריאה להצית את מכוניתו של מישהו וכיוצא באלה). מה עושים? במקרה של הודעה אובדנית קודם כל מנסים להשהות את הגולש, ומפנים אותו לאחד מפורומי התמיכה של סה"ר:
תמיכה נפשית למבוגרים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=63
תמיכה נפשית לצעירים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=203
תמיכה נפשית לחיילים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=140 עם זאת, לא מבטיחים שהכל יהיה בסדר (השמש תזרח והציפורים יצייצו..) או מתיימרים לבצע "טיפול פסיכולוגי", השאירו זאת לגורמים המוסמכים. כמו כן, כמובן שיש להסיר מהפורום הודעות המעודדות את המעשה האובדני (במקרה שלנו, במידה ויש גולשים בצ'אט שמעודדים את זה ומגיבים לא לעניין, אנו מרחיקים אותם מייד מהחדר). מתקשרים מיד לענת ומתריעים בפניה על ההודעה/הגולש, גם בסופי שבוע. קשר מיידי משמעו טלפון (למי ששכח 054-6669751 ) ולא הודעה במייל או מסר. במידה שלא הצלחתם לתפוס את ענת ניתן להתקשר לנטע – מנהלת הקהילות 054-7767735 או איל 054-6669747. איזה מידע חשוב להעביר? כל מידע שיש ברשותכם. אם אתם מכירים את הגולש/ת, גיל, מצב משפחתי, אזור מגורים, היסטוריה שלו/ה בפורומים השונים, או כל פיסת מידע שיש לכם. כל פיסת מידע שיש לכם יכולה לסייע לנו להעביר את מירב המידע לגורמים הרלוונטיים (פסיכיאטר, סה"ר, משטרה...), וחשוב שנקבל את כל המידע. אנחנו ממליצים ומבקשים להעביר את כל הדברים דרכנו כדי שלא ליצור כפילות מיותרת, ולהטריח את הגורמים שמסייעים לנו. בדרך כלל הדבר גם מבטיח יחס רציני מטעם הרשויות. בכל מקרה, גם אם בחרתם ליידע בעצמכם את הרשויות, אנא העבירו את המידע אלינו בהקדם, כדי שנוכל לעדכן את הגורמים שאנחנו פונים אליהם. מה אתם (תפוז) עושים עם המידע? בכל מקרה של הודעה אובדנית שמגיעה אלינו אנחנו יוצרים קשר עם סה"ר ומבקשים חוות דעת של הפסיכולוגים שעובדים איתם. במידה שיש המלצה מטעם הפסיכולוג של סה"ר להזעיק את הרשויות אנחנו מחליטים אם ליידע את המשטרה, לייעץ להם להזמין אמבולנס, או מזעיקים את שירותי הרווחה הקרובים. בינתיים, אנחנו גם מנסים להנחות את מנהל הפורום (במקרה שלנו השומר) כיצד יש להגיב בחדר או בפרטי של הגולש. במקרים של פגיעה באדם אחר, או סכנה של עבירה על החוק, אנחנו מיידעים את המשטרה מיידית (זה לא קשור לסה"ר(. שימו לב שבמקרים אלה בדרך כלל אנחנו לא מעודכנים משום שיש איפול על פרטי החקירה. אפשר ליידע אותנו איך נגמר הסיפור? גם אנחנו לא תמיד מיודעים לגבי הדרך בה נגמר הטיפול בבקשה, בעיקר אם אנחנו מפנים את הטיפול לגורמים אחרים. בכל מקרה, במידה שאנחנו מיודעים, אין כל מניעה מלעדכן גם אתכם. מנהלים מוזמנים תמיד להפנות גולשים למקומות שעשויים לסייע להם. קחו בחשבון שחשוב שאלה יהיו מקומות שבאמת יסייעו, ולא יסבו נזק נוסף. רשימה של ארגונים שיכולים לסייע במגוון תחומים ניתן למצוא בקישור הזה, מתוך אתר סה"ר: http://www.sahar.org.il/helporgs.asp בכל שאלה או סוגיה נוספת, אל תהססו לפנות. אנחנו מאמינים שעדיף לטעות לכיוון של "סתם להטריד", מאשר לטעות לכיוון של "לא נעים לי" ולכן לפספס מקרה חירום. אל תהססו להתקשר גם בשעות בלתי סבירות (בתנאי כמובן שמדובר במקרה חירום כמוסבר למעלה). אז שיהיה לנו סופ"ש נפלא ושקט

syrus

New member
ועוד משהו קטן...

קודם כל תודה רבה תולה
דבר שני (לא פחות חשוב) ששכחתי להעלות הוא עניין הדרושים לחדריםאז בינתיים אני יכול להוסיף ולעדכן שנמצאו שומרים לחדר החרדים (100 אחוז נשמה) וגם לחדר 30 פלוס (koki המקורית - שעושה בינתיים רושם טוב). לחדר ערבים תתווסף בקרוב עוד שומרת (טיפה ראשונה) שגם כן נשמעת מבטיחה.במידה ויש לכם המלצות לגבי שומרים לחדרים: גלאט צ'אט, 20 פלוס, שומרת לפנטזיה (לאחר דרישה שיש שם 2 שומרים בנים...) אני אשמח לקבל המלצות. אז זהו להפעם, שיהיה באמת סופ"ש מהנה לכולם (למרות שיהיה קצת גשום)

X ר ת ו ר

New member
הו !

סוף סוף מביאים לנו עוד שומרת....הפעם אני רוצה אותה בת 19 בלונדינית חזה שופע עיניים ירוקות=בעצם כל מה שהבנות בצאט עושות מעצמן,או אומרות על עצמן.קיצור אני צריך אחת כזאת
סתם סתם,לא רוצה אחת כזאת,תנו לי זקנה שתדליק את החדר.יש לי המלצה,הניק ל ק ק נ י ת אתה יכול לראות אותה בקומונה,לפי דעתי היא מדהימה
בקשר לפורום,אני נח קצת,נמאס לי לחתוך בצייר
שבוע הבא נעשה עוד כמה מאמרים [כבר אמרתי לך את המטרה שלי
] סוף שבוע מדהים לכולם,למרות הגשם המציק הזה

אני ממליץ על נעלולית היא תרים את ..

החדר לא ברור אייל למה לא קיבלת אותה למרות התגובות החיוביות של בר ומשוטט? (שיכולים מוטעים ולא נכונים בעליל!!!!). היא הייתה הפלפל של חדר סקס בזמנו בלעדיה לא היה חדר וכאשר נעלמה משם החדר דעך. אז אני עדיין ממליץ עליה.

X ר ת ו ר

New member
היא בלונדינית ? ../images/Emo3.gif

צריך לשאול גם את התעיינות המשתמש. לא כולם רוצים לשמור בצאט

היא בלונדינית נוטה לחום והיא.......

מעוניינת וארתור אתה מכיר אותה עוד מחדר סקס אבל לא מגלה חיחי

syrus

New member
נכון... אבל החדר גדול וצריכים עוד

והעדפה לבחורה כמובן חוץ מזה מה את מתלוננת?
יש לך פה 2 בנים ואת... (ותחשבי על זה..)

bar35111

New member
נו פינוק אישי חלומה של כל אישה../images/Emo3.gif

תגיד שאתה רוצה לצפות באורגיה וזהו....

bar35111

New member
אממ הוטי אתה לא מתאר לך מזה 2

על אחד... יש תחרות בין שניהם כל אחד מנסה להוכיח שהוא יותר טוב חבלז....

levona

New member
יש לי שאלה....

איך עושה ברווז?
תם...
תם... (מה? אי אפשר לצחוק בבית הזה)? מתוקים מתוקים הפרצופוזים החדשים... (נייס נייס) וזה
מה זה? לא הבנתי.. (בוז?) זה דומה לצב מים אדום
חיבוק חם לחורף קר

למעלה