סקר

../images/Emo192.gifסקר../images/Emo192.gif

שם: גיל: טסת פעם לחו"ל?.: אם כן איפה: המדינה אהובה: עיר אהובה בישראל: המדינה שהייתם רוצים לטוס : אם היית מפרוסם מה היית עושה: את מי היית רוצה לפגוש: את מי לא היית רוצה לפגוש: שם לבן שאתה הכי אוהב: שם לבת שאתה הכי אוהב: הייתם רוצים שמשחק החיים יזחור שוב או סדרה אחרת:

SAPIROS5

New member
עונהה

שם:ספיר גיל:14 וחצי טסת פעם לחו"ל?.:לאאא אם כן איפה: המדינה אהובה:ישראל חחח עיר אהובה בישראל:תל אביב,קרית אתא-איפה שאני גרה חח המדינה שהייתם רוצים לטוס :אממ לא יודעת אם היית מפרוסם מה היית עושה:קודם שאני יהיה אחרי זה נדבר את מי היית רוצה לפגוש:כולםםם את מי לא היית רוצה לפגוש:אף אחד חחחח שם לבן שאתה הכי אוהב:אממ לא יודעת שם לבת שאתה הכי אוהב:אגם,ליאן הייתם רוצים שמשחק החיים יזחור שוב או סדרה אחרת:כןן עונה שניה זה יהיה מגניב חעחע

עונה.. :]

שם: אלמוגגג גיל: 17 וחציי טסת פעם לחו"ל?.: בארור אם כן איפה: צרפת (פריס) הולנד (אמסטרדם) בלגיה וטורקיה.. :] המדינה אהובה: מיאמי עיר אהובה בישראל: ירושלים המדינה שהייתם רוצים לטוס : מיאמי אם היית מפרוסם מה היית עושה: לאדעת את מי היית רוצה לפגוש: אפחד את מי לא היית רוצה לפגוש: דוד זה מנולד לרקודד אם אני יראה אותו אני יהרוג אותו.! שם לבן שאתה הכי אוהב: נתי שם לבת שאתה הכי אוהב: אורטל, מור הייתם רוצים שמשחק החיים יזחור שוב או סדרה אחרת: כן

למעלה