מסיבת דפש מוד

super girl 15

New member
../images/Emo192.gifמסיבת דפש מוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

מועדון דפש מוד ישראל מזמין אתכם למסיבה האחרונה לפני ההופעה הגדולה... יום חמישי, 20.07 במועדון הקולטורה המשודרג. 100 הראשונים יקבלו חינם חולצות DM!!! במסיבה נגריל את כרטיסי ה-Meet & Greet לרוכשי הכרטיסים דרך המועדון, ונקדיש מספר דקות לעדכונים לגבי הגעת הלהקה לארץ, הסברים על מתחם ההופעה וה-Backstage ומסיבת ה-AfterShow Party הרשמית. בנוסף, שימו לב לזה... במסיבה נגריל נגני MP3 DM חדשים ומיוחדים שהגיעו לארץ. שווי נגן כזה הוא 1000 ש"ח!!! פרטים ומפרט טכני של נגני ה-MP3 עם אפשרויות רכישה לחברי המועדון יפורסמו כאן באתר בקרוב! DJ אורן שריג ו-DJ אבנר פרידמן על ההפקה וברחבה המרכזית עם Depeche Mode Set של הופעות חיות, גרסאות מיוחדות, B Sides וגרסאות אלבום... ובוויז'ואל - 2 מסכי וידאו עם קליפים והופעות חיות... ברחבה העליונה - DJ שחף שוורץ - עם דארק אייטיז, גל חדש, סינתפופ ושנות השמונים... למי שמשעמם...אבטיחים, פיצוחים ואלכוהול משודרג, בר אקטיבי ועוד הפתעות טובות...!!! שימו לב - ע"מ להקל על חיפוש שמותיכם בכניסה, אנחנו שולחים במייל הקרוב שוברי הנחה אישיים להדפסה, אותם אתם נדרשים להציג. במידה ואתם חברי מועדון ולא קיבלתם אנא פנו אלינו ונשלח לכם שוב. מי שלא קיבל בכל מקרה - נאתר את שמו עפ"י הרשימה. אנחנו מקווים שזה יקל על התורים. SEE YOU Depeche Mode - המסיבה לפני ההופעה 20.07 חמישי בחצות קולטורה, הרצל 154 ת"א

הגר26

New member
ואני לא כתבתי על זה כלום כי חשבתי

שבטח חפי תעשה את זה, כמו תמיד...

super girl 15

New member
חחחחחח כניראה גם את לא שמת לב...

שאני תמיד זאת שמודיע וחפי יום-יומיים אחרי..
נראה אותך נכון?!

הגר26

New member
בטח שתראי אותי

אבל לא לפני, כמו תמיד, כי אני מגיעה מחתונה של חברה. אני אגיע ישר למסיבה כבר אבל לא הרבה אחרי שיתחיל.

super girl 15

New member
../images/Emo12.gifאה?! מה?! איפה?! איך?!

על מה את מדברת...?! :-* את תבואי למסיבה יענו...? אבל תיהיה שם מ12?! למה?!

little 14

New member
אמרתי לך שאני ישתדל מאוד להגיע

בציפורניים אני יגרור את אבא שלי ואני יהיה שם מ-12 בצהריים בגלל ש"100 הראשונים יקבלו חינם חולצות DM!!!" זה לא היה ברור

super girl 15

New member
אהההההההה.... חחחח

לא.. אני.. קצת קשת תפיסה... ואני סומכת עלייך שתיהיה שם..

Ice machinE

New member
יששששששש מסיבה ../images/Emo9.gif

הפעם אני אהיה שם משעה 22:00 לארגן חולצות
שיוווווו וההגרלה של ה-M&G

כמה שאלות של בורה

א, כמה זה עולה? :O חייבים להיות חברים במועדון כדי להגיע? מה השובר המדובר עושה - למה השמות צריכים להיות רשומים - שמישהו יסביר? :'(

super girl 15

New member
../images/Emo13.gifוהינה לך תשובות...

כמה זה עולה? 70 ש"ח כרטיס רגיל... 60 ש"ח לרשומיפ במועדון המעריצים הרשמי... ולא.. לא חייבים להיות רשומים בשביל להיכנס... רק שמי שלא רשום נכנס ב70 ש"ח בקשר לשובר המדובר.. הבנתי מזה שכל מי שרשום במועדון הרשמי מקבל באיימיל שובר להדפסה שמגיעים איתו למסיבה ומקבלים הנחה... אמממ... עוד שאלות?1 תרגישי חופשי...

super girl 15

New member
חחחח סבבבה... ../images/Emo3.gif../images/Emo45.gif

ו.. לא... עדיין לא קיבלתי ת'שובר... נראה לי אם כבר נקבל אז זה שבוע הבא...
חחח דרך אגב..
נראה אותך במפגש יום רביעי?! (
חחחח כן אני יודעת שאני קרצייה... סורי.. טבעי..)

little 14

New member
שאלה דחופה ../images/Emo206.gif

אני רשומה למועדון אבל אין לי מדפסת אני עדיין אוכל להיכנס בהנחה????

super girl 15

New member
אממ... אממ... ../images/Emo4.gif

אולי... תצלמי את המסך יענו תקופון עם מצלמה.....? ו... חחחח עזבי רעיון דפוק!!!

הגר26

New member
ליזי, יש לי פתרון אחר

אם את יודעת בוודאות שאת מגיעה, תשלחי את הקופון שתקבלי במייל למישהו שאת יודעת שגם יגיע, ושהוא/היא ידפיסו לך את זה ויביאו לך מחוץ למועדון. הייתי מציעה את עצמי אבל אני אגיע באיחור כאמור... את באה עם אמא שלך או אבא שלך?

למעלה