כל הפינות במסודר

../images/Emo192.gifכל הפינות במסודר../images/Emo168.gif

שם הפינה : הדיון השבועי. תדירות: פעם בשבוע-שבועיים יום רביעי. פותחת הפינה: דנדן לאב אורי.
שם הפינה: השבוע שלנו/ השבוע שהיה תדירות/ כל כמה זמן הפינה תפתח/ פעם ב..: פעם בשבוע ביום שישי או שבת פותח הפינה: מיטל
שם הפינה: שאלון תדירות/ כל כמה זמן הפינה תפתח/ פעם ב..: שבועיים פותח הפינה: ספיר/ספירוש7
שם הפינה: אמת-שקר-פנטזיה תדירות/ כל כמה זמן הפינה תפתח/ פעם ב..: כל שבועיים מתחילים מחדש- יום שני. פותח הפינה: דנדן לאב אורי, ואז מי שינצח בניחוש יפתח עוד שבועיים ביום שני.
פותח הפינות – מאייק. משטרת האופנה – יום ראשון. זה או זה/מישמעליי/אסוציציות – יום שלישי החוליה החלשה – יום רביעי. הכר את הפורום – יום חמישי. "הדמות שלך"- שישי שבת.
שם הפינה: אני אחרון/ה תדירות/ כל כמה זמן הפינה תפתח/ פעם ב..: פעם בשבוע- ביום רביעי פותח הפינה: מיטל.
שם הפינה: החידה היומית. איך הולכת הפינה? כל 2-3 ימים תהיה חידה יומית, פותר מס' החידות הרב ביותר יקבל נק' בתחרות האדמה שתחל עוד מס' שבועות. פותחת הפינה: דנדן לאב אורי/ מיטל (איך שאת רוצה, פשוט הייתי רוצה שגם את תשתתפי בה). בהצלחה לכל פותחי הפינות

../images/Emo45.gif אחלה ../images/Emo9.gif +דנדן כנסי שניה..

התכוונת להשתתף בפינה או התחרות כי אני מאוד רוצה להשתתף בתחרות ואם חלק מהתחרות היא חידות אז אני אוותר על הפינה כדי לקחת חלק בתחרות..

למעלה