יועץ בית הספר ניתק לי בפרצוף! פרטים
אתמול התקשרתי(הלה) אליו כדי לבקש בשם כל התאטרוניסיטים להוריד לנו במגן את החומר החדש (זה שהוא לימד בתגבורים/לא לימד כלל) מכיוון שהיינו בחזרות בשבועיים האחרונים והיו לנו בדיוק יומיים להתכונן. בקיצור הוא לא נענה לבקשה ואחרי שאמרתי לו שאין לנו גם מאיפה ללמוד כי אין לנו את הדפים (כי לא היינו בתגבורים בשל היותנו משיוכים למגמה נוספת (ובתעכלס יותר חשובה) וגם אין לנו את הספרים (כי הוא אמר שאין צורך לקנות כי בספר השני או השלישי שהשתמשנו היינו צריכים פרק אחד. בקיצור הוא אמר לי שהוא רואה זאת בחומרה רבה ולא רואה בנו תלמידים מתפקדים וזה יתבטא בהערכת מורה שלנו. שיט אחי... אמרתי לו שזה לא משנה לי הציון אבל בכל זאת אין לי את הדפים להתכונן הוא אמר שזה לא בעיה שלו והיה לנו זמן אז אמרתי לו שלא היה לנו זמן ואני לא מסירה מאיתנו אחריות אבל עדיין אין לנו ומשישהו פה לא התחשב במישהו (תאטרון בפסיכו או ההיפך)והוא לא מקובל עליי שככה לא מתחשבים בנו , הוא לא נתן לי לסיים את המשפט והתפרץ- הלה את חוצפנית ברמה בלתי רגילה זה לא מעניין אותי מה מקובל עלייך ומה לא. אני כתגובה הייתי בהלם התנצלתי ואמרתי לו שעדיין זו בעיה והוא ענה: תמיר: זה לא מעניין אותי את חוצפנית וטבפעם הבאה שאת מתקשרת אליי תשקלי את מה שיש לך להגיד לי. אני: אוקיי אבל תמיר אין לי... תמיר: הלה שלום. אני: סליחה?!?! תמיר: הלה שללום! אני: תמיר אתה לא תנתק לי.. תמיר: טו טו טו (ניתוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) אז כן כן תמיר ניתק לי בפרצוף החוצפן הזה! יועץ בית הספר ניתק לתלמידה בפרצוף.. אולי אני אכנס לדיכאון ואבכה שהוא הוריד לי את כל הביטחון העצמי ואני- מתאבדת! חחח.. אדיוט...