מראה מראה שעל הקיר
New member
../images/Emo192.gif איפה מצויי
האושר שלנו? היכן שכבר לא צריך לחלום/לדמיין אותו/עליו? היכן שאפשר לקחת את הטוב גם מזכרונות מרירים? כשהתובנה שצבע חום דווקא הולם (אותי)מאוד? ובשמלה פרחונית קלילה אני נראת ילדה טובה ירושלים וזה דווקא מקסים ולא חנני? כשהכי טיבעי זה להיות חבוקה כלכך בחום? כשעוד גשום בחוצ? אבל אביב בפנים?
כשהחיים כבר לא נראים כמו אלבום תמונות מסודר למישעי?
כשלומדים להתחיל משו ולסיימו (לשם שינויי?) כשמתפטרים באומצ ממקום עבודה נח עוטפ ומסודר, ויוצאים ל"שוק" החופשי בשאגות ארייה?(ובינתיים נחים על אמת לשם שינויי?) כשממלאים את הבית בפרחים מוסיקה ואור?ואפשר להנות מזה(רק) בשניים? כשלומדים להכין בלינ'צס והקצפת מעל יוצאת בדיוק אבל בדיוק במירקם הנכון? כשעוגת הבננות הטעימה שהוא מכין תצא ללא השכבה הנשרפת מלמעלה?כי הוא כבב מניח נייר כספ לקראת סופ האפייה? כשאני קושרת אותו...? או כשהוא אונס אותי???
מישו ? משו? עוד רגעים קטנים/גדולים של אושר שלנו??!!!
האושר שלנו? היכן שכבר לא צריך לחלום/לדמיין אותו/עליו? היכן שאפשר לקחת את הטוב גם מזכרונות מרירים? כשהתובנה שצבע חום דווקא הולם (אותי)מאוד? ובשמלה פרחונית קלילה אני נראת ילדה טובה ירושלים וזה דווקא מקסים ולא חנני? כשהכי טיבעי זה להיות חבוקה כלכך בחום? כשעוד גשום בחוצ? אבל אביב בפנים?