איפה מצויי

../images/Emo192.gif איפה מצויי

האושר שלנו? היכן שכבר לא צריך לחלום/לדמיין אותו/עליו? היכן שאפשר לקחת את הטוב גם מזכרונות מרירים? כשהתובנה שצבע חום דווקא הולם (אותי)מאוד? ובשמלה פרחונית קלילה אני נראת ילדה טובה ירושלים וזה דווקא מקסים ולא חנני? כשהכי טיבעי זה להיות חבוקה כלכך בחום? כשעוד גשום בחוצ? אבל אביב בפנים?
כשהחיים כבר לא נראים כמו אלבום תמונות מסודר למישעי?
כשלומדים להתחיל משו ולסיימו (לשם שינויי?) כשמתפטרים באומצ ממקום עבודה נח עוטפ ומסודר, ויוצאים ל"שוק" החופשי בשאגות ארייה?(ובינתיים נחים על אמת לשם שינויי?) כשממלאים את הבית בפרחים מוסיקה ואור?ואפשר להנות מזה(רק) בשניים? כשלומדים להכין בלינ'צס והקצפת מעל יוצאת בדיוק אבל בדיוק במירקם הנכון? כשעוגת הבננות הטעימה שהוא מכין תצא ללא השכבה הנשרפת מלמעלה?כי הוא כבב מניח נייר כספ לקראת סופ האפייה? כשאני קושרת אותו...? או כשהוא אונס אותי???
מישו ? משו? עוד רגעים קטנים/גדולים של אושר שלנו??!!!

שירלי6

New member
כש..

הילדה שלי סופסוף נרדמת כששניהם באים אליי למיטה בבוקר ומתווכחים מי אוהב אותי יותר כשאהובי מגיע אליי יום קודם כאשר אני קונה סנדלים כשאני נכנסת לים ומים מלוחים נכנסים לי לאף כשהוא גומר ואני מביטה לו בעיניים.

jane34

New member
חחחח יא קרועה

אולי לי אין רגעי אושר כי אני לא מסתכלת לו בלבן של העין כשהוא גומר? מה לעשות אני רואה רק את הלבן של הרצפה

jane34

New member
לבן של הביצה?

אני רואה את הלבן של הבולבול לא של הביצה.....

אולי...

שההבנה שכל החיים לפנינו ביחד ? או הידיעה שההפתעות הקטנות והמתוקות של החיים ימשיכו לרגש ולהפתיע ? אולי הידיעה שיש מיליון סוגי קשירות ? ובפעם הבאה את תמצאי את עצמך קשורה ?
האושר נמצא בכל דבר שאנחנו נמצא לנכון לראות אותו....

../images/Emo9.gif

הכנת את האזיקים ?
אני באאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif .... זה טוףףףףףףףףף

זה היה בהחלט ערב בלתי נשכח.. והאמת שזה אפילו לא כאב לי.. מקווה שגם לך לא.. מתגעגע קצת... מודה.
כן, ארזתי הכל לבדי, ולא נתנו לי להעביר שום דבר..
האמת שאני יוצא עם תיק בית ספר.., איך אחזור זו כבר אופרה אחרת. זוג מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
לך...
לו..

למעלה