דנינה

New member
שלום כולם.....

מזה עצוב לי שקלי קלארקסון מתה...
בכיתי על זה ימים...... אוף... היא שרה מדהים!
.. יו זה מזה עצוב לי....
ותשיר שהכי אהבתי אצלה זה היה skater boy הוא ממש יאפה!!
וקבלו תמונה מדהימההה שלה!!!

כן.. זה מה זה עצוב..

ויודעת מה יותר עצוב?
לדבר על קלי קלארקסון ולשים תמונה של אנורקסית פרחה צעקנית שצריך לשים מגני אוזניים כששומעים משהו מהאלבום שלה בשם לינדזי לוהן.
כן, זה מה זה עצוב..

looly618

New member
מאוד עצוב..

שאת מדברת על מישהי ואז שמה תמונה של מישהי אחרת וגם שיר של זמרת אחרת לגמרי!! את באמת דפוקה או רק עושה את עצמך..?

תמרוש5

New member
גמאני הייתי ממש עצובה../images/Emo10.gif../images/Emo16.gif

וואיי בכלל השיר הכי יפה שלה זה complicated...
שה"ז

Tal2sh

New member
מה לעזאזל קורה פה?!

קלי לא מתה, אולי לינדזי מתה מסמים, אולי אבריל נדרסה אבל קלי לא מתה! מה עובר עליכם אנשים?

looly618

New member
אז זהו שלא..

שלושתן בלי עין הרע טפו טפו טפו ( =] ) חיות ונושמות.. ושוב השאלה שלי היא גם: מה עובר עליכם לעזאזל?!?!

אנשים {תירגעו!}

לא שמעתם שקלי {פורום תפוז אנשים ומשתמשת אחת שחושבת שאנחנו מפגרים} מתה? כן, מסתבר שמשאית דרסה אותה ב{מספר שלבים} כי פיטרו אותה מהאלבום השלישי כי היא לא עמדה ב{מילים, קצב
} קיצר, תתרימו לילדה המסכנה הזאת.
וכל מי שמוכן להשתיל לה מוח, עצם, מוח עצם, משהו שייגרום לרמת האינטיליגנצייה שלה להתפתח לרמת אייקיו שתאפשר לה ללכת ולדבר בו זמנית, מבורך! {תודה}

BritneyHeart

New member
זהו ש...

גם אם ישתילו לה את המוח של הבנאדם הכי גאון בעולם היא תשאר דפוקה/מפגרת/מטומטמת/חסרת חיים תמיד!

YouFoundMe

New member
אממ../images/Emo47.gif../images/Emo129.gif

זה לא מוח עצם,זה מח עצם וזה בכלל חומר שיש בתוך העצמות ואין לו שום קשר למוח רגיל או לאינטיליגנציה. ביולוגיה
?

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

אתה הורס אותי 'חמוד' שכמותך
תראה היא עברה השתלת מוח עצם העצם נקלטה יפה את המוח הגוף דחה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifזה היה בהאוס../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

לא ראיתי שזה היה אמממ המשפט הזה היה באיזה מופע בידור שראיתי (נראלי איזה קטע מיומטוב)

הגוף של ההיא דחה את הכבד ../images/Emo6.gif

ואני אפילו לא אשאל למה את רואה יומטוב!!

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifהמממ השתלת כבד../images/Emo15.gif

מוכר לי
אולי ראיתי את זה זה יומטוב ישן כזה כל שנה (חוץ מהשנה
זונות
) הם היו מצלמים מופע בידור ענק ואז משדרים אותו כל הלילה וכל הזמן היה קופץ הטלפון הזה שלהם לתרומות אז היה קטע שאמרו את זה..קטע מצחיק ביותר אני חייבת לציין

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifזה מיומטוב...ואני יודעת בדיוק-

היה מערכון של שני אנשים, כאילו המנקה ומנהל של הביצפר... ואז מתישהו המנהל אמר על המנקה שהשתילו לו מח עצם, ושהעצם נקלטה יפה זה היה טוב
ואני זוכרת את זה כי אנחנו מניאקים-אנחנו מקליטים את יומטוב
ואני מכריחה את ההורים שלי לתרום, שלא ייצא שם רע

למעלה