סכמ"ש

והסכמ"ש עצמו ../images/Emo122.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: משהו רע שקרה לי השבוע: היום הכי טוב שהיה לי השבוע: היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: אמן/אמנית/להקת השבוע: שיר השבוע: מאכל השבוע: תמונת השבוע: ציטוט השבוע: פאדיחת השבוע: קנית השבוע: בן אדם שעשה לי את השבוע: משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: ולסיכום, איך עבר השבוע בכללי:

abs7

New member
../images/Emo192.gifאני../images/Emo192.gif

*לא נהרוס את רצף כותרות ה"אני"* משהו טוב שקרה לי השבוע: ציון באנגלית, ים ופורים. משהו רע שקרה לי השבוע: הפסקת חשמל באמצע המסיבה ובגלל זה המסיבה הפסיקה באמצע. היום הכי טוב שהיה לי השבוע: חמישי ושבת היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע:נראלי שני אמן/אמנית/להקת השבוע: אביתר בנאי שיר השבוע: עד אלי- מאור פינייה מאכל השבוע: בורגול (אבל טעים!) תמונת השבוע: X ציטוט השבוע:X פאדיחת השבוע:X קנית השבוע: מחליקקק !! בן אדם שעשה לי את השבוע: א' משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: יום חמישי ולסיכום, איך עבר השבוע בכללי: אחלה בטירוף !

../images/Emo182.gif אני ../images/Emo182.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: פורים
משהו רע שקרה לי השבוע: סתם דברים לא כיפיים... היום הכי טוב שהיה לי השבוע: היום
היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: רביעי נראה לי. אמן/אמנית/להקת השבוע: שיר השבוע: לא יצא לי כל כך לשמוע מוזיקה השבוע... מאכל השבוע: עוגיות, ממתקים
תמונת השבוע: ציטוט השבוע: "יו איזה מגניב אני מצטלמת עם סים אמיתי"
פאדיחת השבוע: צחקתי ואז יצאה לי נחירה
זה היה הכי מפדח ever
קנית השבוע: הממ... דברים לתחפושת
בן אדם שעשה לי את השבוע: חבר טוב שלי. משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: חופש? אה וגם מבחן בלשון (אני טוב בזה!
) ולסיכום, איך עבר השבוע בכללי: היה אחלה, במיוחד היום

../images/Emo203.gifאני../images/Emo13.gif../images/Emo203.gif../images/Emo204.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: ממ, חופש?
משהו רע שקרה לי השבוע: כל מיני דברים קטנים. היום הכי טוב שהיה לי השבוע: אתמול אני חושבת... היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: רביעי
אמן/אמנית/להקת השבוע: Tenacious D
שיר השבוע: Last Fight - Velvet Revolver. מאכל השבוע: פונדו שוקולד עם במבה
תמונת השבוע: אין ואין. ציטוט השבוע: לא זוכרת... פאדיחת השבוע: פליטת פה כולשהי
קנית השבוע: מכנסיים^^ בן אדם שעשה לי את השבוע: אף אחד. משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: כלום.. ולסיכום, איך עבר השבוע בכללי: סביר-.

אני:)../images/Emo110.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: שהיה לי חופש ביום רביעיP: משהו רע שקרה לי השבוע: הכל כמעט.. שבוע פשוט על הפנים היום הכי טוב שהיה לי השבוע: החצי הראשון של יום רביעי היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: כל השאר^:p אמן/אמנית/להקת השבוע: שיר השבוע: אני כל הזמן על גלגלצ:] מאכל השבוע: תמונת השבוע: יש תמונה של המורים מחופשים וזה הדבר הכי מצחיק בעולםXD אבל אני לא יכולה להעלות וזהP: ציטוט השבוע: פאדיחת השבוע: קנית השבוע: בן אדם שעשה לי את השבוע: משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: נממ לראות מישו ולסיכום, איך עבר השבוע בכללי: נאחס חבלז, אבל יהיה בסדר.. שבוע חדש:)

אני אני אני ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע:מסיבת פורים מ ד ה י מ ה משהו רע שקרה לי השבוע:רבתי עם חבר שלי היום הכי טוב שהיה לי השבוע:חמישי היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע:שישי אמן/אמנית/להקת השבוע: דנה פרידר כפרה עליה כמו כל שבוע- אבל הפעם קצת יותר- תראו איך היא רוקדת מהמם!! http://www.skechers.co.il/?M2CID=936&ToolID=1212 שיר השבוע: רן דנקר- אני אש מאכל השבוע: פסטה ברוטב שמנת תמונת השבוע:כפרה כמובן שזאת
ציטוט השבוע:"נהגוס- סע- מונית" פאדיחת השבוע: "תפוחים ותמרים" קנית השבוע: כלום בן אדם שעשה לי את השבוע: כרגיל בזמן האחרון דפנה משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא:כלום ולסיכום, איך עבר השבוע בכללי:כייף.

linoy61

New member
../images/Emo205.gifגמאנייי

משהו טוב שקרה לי השבוע:פורים:) משהו רע שקרה לי השבוע:סתם כל מיני דברים :/ היום הכי טוב שהיה לי השבוע:רביעי היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע:ראשון אמן/אמנית/להקת השבוע:אין שיר השבוע:אין מאכל השבוע:שוקולד השבוע:///////// ציטוט השבוע:///////// פאדיחת השבוע:חחח היו הרבה לצעערי קנית השבוע:תחפושת, בגדים... בן אדם שעשה לי את השבוע:אממ הרבה משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא:מבחנים והמון:'[ ולסיכום, איך עבר השבוע בכללי:אחלה חוץ מכמה דברים קטנים...

למעלה