סיכום שבועי

../images/Emo191.gifסיכום שבועי../images/Emo191.gif

- שיר השבוע (של העוגיות): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם - תמונה:

../images/Emo197.gifאמן!

שיר השבוע (של העוגיות): אין מנוס.... - שיר השבוע (כללי): "רטוב וחם" -ערן צור - אלבום השבוע: "שפת אימי" - קורין אלאל - האדם שעשה לכם את השבוע: הסניף המגניב שלי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ולא איכפת לי מה אומרים, לא איכפת לי מה הם מדברים, זה לא משנה כי לא יודעים שהוא שלי, כולו שלי." - דבר שהשגתם השבוע: אלבום ההופעה של סחרוף בזול. - מאכל השבוע: פלאלפל ב4 בבוקר עם חבר'ה מסניף - משהו שעשה לכם את השבוע: העצרת, ת"א - משהו שהרס את השבוע: שלא נפגשתי בסוף עם שיר ועם קרן ועדה
ושורד לא תצע למחנה
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הכל חרטא! השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פאקינג מחנה של פאקינג בני עקיבא! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הרבה אנשים במחנה, להכיר אנשים ממחוז צפון -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חשדומטים חתיכים....? סתם - תמונה: הודגש באמצעות מדגישומטיק

limors2

Well-known member
השבוע ג'קי חגגה יומולדת 7!../images/Emo65.gif

- שיר השבוע (של העוגיות):כישלון - שיר השבוע (כללי):לא היה משהו מיוחד ששמעתי עשרות אלפי פעמים, אז R.I.O.- Shine On - אלבום השבוע:Dr Horrible's Sing-Along Blog Soundtrack
- האדם שעשה לכם את השבוע:כל האנשים שפגשנו בגלגלצ! במיוחד דנה ואור. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):--- - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)אחותי פותחת את המקפיא ואומרת "אוחח, המקפיא קפוא!"
- דבר שהשגתם השבוע:פסקול דר' הוריבל איכותי! - מאכל השבוע:גלידה - משהו שעשה לכם את השבוע:מפגש פורום בגלגלצ! - משהו שהרס את השבוע:כלום! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:קראו את "כמו גחליליות". השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:חופש בכל יום מלבד שני ואולי גם שישי, ובמהלך החופש סופרלנד סינמה סיטי פיקניק משפחתי מורחב בים ואו רכיבה על סוסים או בריכה. וויפי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לא לעבוד ביום שישי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אף אחד מיוחד סתםסתם. - תמונה:דנה זמיר תוהה אם יש אלוהים

clyps

New member
אבא של ירון הציע לבוא לקחת אותנו

על מנת שלא נסתבך מחר בבוקר עם האוטובוסים, אמרנו "כן"

למעלה