BBUS 714

../images/Emo58.gif

אני לא מבין למה התעלמו מהנפילה של קייסר בתחרות. עשו כזה סיפור בעונה שלו על איך הוא ויתר לג'ניפר בתחרות כח רצון, אז עכשיו כשהוא פשוט נופל אף אחד לא אומר מילה? זה רק מראה כמה אין לו שום ערך מוסף בעונה הנוכחית. גם ג'יימס וגם ג'אנל מאכזבים אותי. ג'יימס ממש נסחף עם ההתנהגות שלו לג'אנל (מאחורי הגב, כמובן), והוא סתם נותן לעצבים שלו לפגוע בשיקול דעת שלו. מה שהכי מדהים אצל ג'אנל זה שלא רק שוויל גרם לה לעשות את מה שהוא רוצה, הוא גם גרם לה לחשוב שזה הדבר הכי טוב בשבילה, מה שכבר הוכיח את עצמו שלא. מסתבר שהרעיון של דניאל להעמיד את ג'יימס, שנראה לי די שקוף, כן עבד, כי עובדה שג'אנל האמינה למשחק (המוגזם לגמרי) של ג'יימס, ועוד קראה לדניאל כלבה. אני אישית אעדיף שאף אחד מהם לא ילך, אבל מישהו מעונה 6 כבר באמת חייב לעוף.

Doji

New member
../images/Emo58.gif

פחות או יותר מיציתי את מה שיש לי להגיד בתגובות ללייב פידס של הפרק הקודם. הייתי רוצה שה- "Fat Bitch" (ג'אנל) תקרע ל- "Veto king" (ג'יימס) את הצורה בתחרות הויטו. הפתיע אותי איך משתתפי S6 קנו בכזו קלות את ההצגה של ג'יימס ולא חושדים בכך שהכל מתואם עם דניאל. מרסלס נתן את הפטור מסלופ לצ'יקן ג'ורוג' רק לאחר שדניאל כמעט הפעילה עליו לחץ פיסי מתון לעשות את זה. לא הראו את זה.

../images/Emo58.gif

אינשאללה התוכנית של ג'יימס תתפוצץ לו בפנים. לא אכפת לי איך - שג'אנל תיקח את הוטו, שצ'ילטאון יבגדו בו ויצביעו נגדו. העיקר שהוא ייצא מהבית. לא כי אני שרוף על הברית של עונה 6 (יש סימפטיה קלה) אלא כי ג'יימס הוא אחד האנשים היותר ילדותיים שראיתי בריאליטי. ההתבטאויות שלו מגעילות אותי ולמען האמת - אני מעדיף 6 פלוטרס על "רשע" כזה שהוא אפילו לא רשע, סתם מתמודד גרוע. ד"ר וויל

maya567

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

בהעדר תגובה של מוצ (גם כי מוצ לא אוהב את ג'אנל) אני אסתפק בהסכמה עם הודעתך צפן. הלוואי וג'אנל תקרע לג'יימס את הצורה בווטו. כמה שהוא יורד עליה ואומר שהיא שמנה (לא מובן לי מה שמן בה... אבל שיהיה) - בינתיים היא השחקנית מספר 1 בבית, גם אסטרטגית וגם מבחינת המשחק. אני רק לא מסכימה עם הקיצוניות של תגובותיך לגבי ג'יימס. הוא אמנם מתנהג כמו ילד קטן ודביל בזמן האחרון - ואני ממש ממש ממש ממש ממש מקווה שהתוכנית תתפוצץ לו בפנים והוא ימצא את עצמו עם ג'ולי צ'ן ביום חמישי, אבל הוא לא מתמודד גרוע. סתם קרציה שחושבת את עצמו. אה ושמרסלס יתאבד כבר. כמה הבנאדם הזה מיותר ולא קשור לכלום.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

יש לציין שאפילו אם צ'ילטאון "בוגדים" בג'יימס ומצביעים לו, יש לו את היכולת לבטל הצבעה אחת, כך שעדיין ג'אנל תעוף. צריך שגם צ'ילטאון, גם האווי, גם קייסר וגם אחד מהפלואטרים יצביעו לג'יימס כדי שיעוף. לא נראה לי שזה יקרה. לא נראה לי שג'יימס טיפש - כמו שהוא אמר, הוא הלך ווידא שהתוכנית תצליח וג'אנל תעוף לפני שהוא הסכים שדניאל תעמיד אותו. מה שכן, אם התוכנית יוצאת לפועל וג'אנל עפה, דניאל וג'יימס בהחלט הצליחו להראות לשאר הבית שהם לא קרובים כמו שזה נראה והם יכולים להצליח יופי בתור ברית. אני אישית לא אתנגד לפיינל 2 עם שניהם. גם אני תהיתי למה לא נתנו לקייסר וידוי שבו הוא הסביר למה הוא נפל כל כך מהר בתחרות הו"ה.. מעניין אם הוא ויתר בכוונה או פשוט נפל. גו וויל קירבי!

maya567

New member
../images/Emo58.gif

כמה שג'יימס מדבר בשמו ובשם האווי - האווי קרוב יותר לג'אנל מאשר לג'יימס. שים לב גם שבעוד וג'אנל מכלילה אותו בתוכניות שלה (ה"כביכול" ברית של שניהם עם צ'ילטאון), ג'יימס בכלל לא מתייחס אליו בתוכניות שלו. לדעתי בכל מקרה, גם קייסר וגם האווי יצביעו נגד ג'יימס ביום חמישי. רק צריך שגם צ'ילטאון תחליט לשנות את זה (ואולי גם קצת לחץ פיזי מתון לכיוון מרסלס - למרות שזה כפי הנראה לא ילך). גם תיקו (עם הורדת הקול הנוסף של ג'יימס) מספיק טוב מבחינתי. כי זה מראה לג'יימס שהמצב שלו בבית לא כזה איי איי איי.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

לא אמרתי שהאווי וקייסר לא יצביעו לג'יימס.. די ברור שהם יותר בצד של ג'אנל. אבל כמו שאמרתי, אפילו אם צ'ילטאון מצביעים לג'יימס עדיין זה לא מספיק לו בשביל לעוף.. ככה שלא נראה לי שג'אנל תישאר בבית אלא אם הויטו יציל אותה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 714

הצליחו להפתיע אותי. הווידוי הראשון של אריקה ישר הקפיץ לי לראש שהנה היא הולכת לזכות והיא גם נראתה כזוכה וודאית לאורך כל התחרות. הייתי ממש מופתע שהיא ירדה מרצון ונתנה לדניאל את ה-HOH. כנראה אריקה מעדיפה להמשיך לשחק פלואטרית עד הסוף ולתת לדניאל לעשות את מה שהיא מוכנה לעשות. התכנית של דניאל הגיונית ואני מקווה שהיא תצליח. נחמד סופסוף לראות את ברית עונה 6 לא מנהלים את הבית. מעניין יהיה גם כל הקטע של הכח המיוחד לבצע הפיכה ולהדיח את ה-HOH שדיברו עליו בתכנית של יום חמישי. הקטע היותר מעניין יהיה אם קייסר או האווי יזכו בויטו במידה והם יתחרו. אם הם יצילו את ג'אנל זה פחות או יותר יבסס את הרצון של ג'יימס להעיף אחד משניהם מהבית - במידה וזה אכן קורה אני רואה את דניאל פשוט מעמידה את האדם הנוסף מעונה 6 שנשאר ודואגת להעיף אותו מהבית. ג'יימס אולי ילדותי וחלק מזה נסיון להסתיר את העובדה שהוא נגרר לברית עונה 6 כאשר הוא ידע מלכתחילה שהיא נועדה לכישלון וגם אם לא - הוא נמצא בה בתחתית סולם העדיפויות. כמו שהעונה הזו מתפתחת לוויל ובוגי יש אחלה סיכויים להגיע רחוק מאוד במשחק. מי שישאר מעונה 6 ילך על דניאל והפלואטרז ולא על צ'ילטאון. אם אני וויל ובוגי אין בכלל טעם לנסות לזכות ב-HOH בתקופה הקרובה. הם יכולים לשבת בצד לצחוק על כולם ולהתחיל להריח את הכסף (למייק יש כבר 10K וזה אותו ריח בערך).

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

אני לא מאמין שג'יימס באמת הסכים להיות מועמד, הרי הכלל הבסיסי ביותר במשחק הוא להשתדל להמנע מלהגיע למצב של מועמדות להדחה. בטח לא במשחק דינאמי כמו ביג בראדר בו אנשים יכולים לשנות את הדעות שלהם על סמך שמועה שמתרוצצת בבית. חוץ מזה וויל ממשיך להוכיח שהוא מתמודד הריאלטי הטוב ביותר שהיה אי פעם בסידרת ריאלטי, מי היה יכול להאמין שהוא יגיע כל כך רחוק במשחק כשהעונה התחילה? גם מבחינת בריתות הוא ממוקם במקום הטוב ביותר בו יש לו ברית עם בוגי שבקשר טוב עם אריקה,עם דניאל,עוד ברית (סודית?) עם קייסר, ברית עם ג'אנל ,שעושה הרושם שהיא הניקול שלו לעונה הזאת, ופחות או יותר רמה של אמון מסויים אצל כל שאר האנשים בבית. בקיצור לוויל ולבוגי יש מעבר בטוח לפיינאל 6-5 ,ולפחות לאחד מהם,סיכוי לא רע לפיינאל 2. (אני בטוח שוויל ינסה למכור לאנשים את הרעיון שאין סיכוי שהמושבעים יתנו לו לנצח פעם שנייה).

willo

New member
../images/Emo58.gif

אני כבר לא מבין מה קורה פה התוכנית של דניאל טיפשית, ואף פעם תוכנית כזאת לא מצליחה לדעתי ג'יימס בסכנה ואני בטוח שג'אנל תשאר (לא מענין אותי מה אומרים, וויל ובוגי לא יעיפו את ג'אנל). עכשיו כהכל תלוי בוטו, כי דניאל הבטיחה להאווי שהיא לא תשים אותו, אז אם נאמר קייזר זוכה ומציל את ג'אנל את מי היא תעמיד? מעניין איך ג'ימס ישתמש בכוח שלו ומה יהיה בוטו.

E r u

New member
../images/Emo58.gif

פרק טוב, אני נהנה מהתוכנית הזאת. עכשיו אני מתחיל להבין שלקרוא לייב פידס זה לא כיף
איפה המתח איפה?! בכל אופן - מקווה שיהיה מעניין.

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

OOOHHHH WHAT A RUSH! |13| איזה כיף לראות את דניאל זוכה בHOH, אבל התוכנית שלה דבילית. זה סתם סיכון מיותר לברית שלה כשהיא יודעת שצ'ילטאון פועלים למען עצמם בלבד, עדיף היה פשוט להעמיד את קייזר וג'אנל, תחרויות הויטו, כמו כל התחרויות בביג בראדר, מבוססות כל פעם על יכולת אחרת/אלמנט אחר וזה לא כמו בהשרדות שאם יש מישהו שהוא מהיר/חזק אז הוא יצליח פחות או יותר ברוב התחרויות. חוץ מזה, אי אפשר לשכוח שג'אנל, למרות שהיא בכלל לא "השחקנית הכי טובה בבית/אי פעם" שחלק מהאנשים פה עשו ממנה, היא כן אחת המשתתפות הכי ווינריות אי פעם בריאליטי. עם המזל/יכולת שלה - עוד קייזר הלוזר התמידי יילך
אה, וד"ר וויל הוא אלוהים.

למעלה