6/6/6

B o N u s

New member
../images/Emo190.gif6/6/6../images/Emo190.gif

יש לנו משפטי מחץ כבר
אבל חסר לנו סיפור... מה עושים? כותבים.. כל גולש כותב עמוד.. אבל! כדאי שנדע בערך על מה לכתוב... למי שיש רעיונות לפרק שיכתוב פה.. אבל לא את כל הפרק רק נקודות. אני בטוח שיש לכם רעיון לפרק שלם אבל לא רק אחד כותב אלא כל חברי הפורום.. למי שיש רעיונות כללים שירשום פה.. כל מי שמעוניין להשתתף ולרשום עמוד שישים את הסימן
בנושא ההודעה ובתוכן את הרעיונות שלו + אם יש לו עוד משפטי מחץ ג'ן יש לך גם רעיונות נכון
רשמי אותם פה
בהצלחה

B o N u s

New member
../images/Emo127.gifאני כמובן משתתף

כרגע אין לי רעיונות. אתן את ההזדמנות לכם

קופיקו13

New member
../images/Emo127.gifיש לי נקודה אחת טובה לפרק

*גרי מתכנן לקחת את נשמתה של שפרה ולכלוא אותה בגיהנום

Jen74

New member
הרעיונות שלי

שפרה נעלמת, רוני מנסה לבדוק עם אבא שלה איפה אמא שלה. לגרי ממש לא אכפת ששפרה נעלמה, כאילו, דא! פתאום ההמבורגרים יוצאים ממש טעימים ועודד מתפלא ושואל את גרי מה הוא שם בהם. הפיג´מות מחליטים להקליט דיסק ולהפתעתם הרבה הם מצליחים להכניס סינגל לרדיו מה שגורם למלא בנות להתקשר אליהם, להגיע אליהם, לשלוח להם פרחים ומתנות. ברכה השכנה מתעצבנת ושולחת את הבן שלה לגרש את כולן. שלחתי את הרעיונות האלה אתמול לטל, מצחיק שגם אצלי שפרה פתאום נעלמת

קופיקו13

New member
המשך קצר

*עופר מגיע ללהקה והבנות המעריצות מגיעות ומתאהבות בעופר...

קופיקו13

New member
יש לי יש לי..

*אילן מתעצבן שהבנות מתאהבות בעופר ולא בו ורוצה לעשות משהו ואז הוא נזכר בפרק שיבוט משובש ומחליט לעשות את זה שוב הוא הולך לאונברסיטה ומשכפל את עצמו בטמפרטורה גבוהה ויוצא שיבוט עצבני במיוחד ואז השיבוט מגיע לדירה והוא ועופר נלחמים זה בזה

למעלה