6/6/6

B o N u s

New member
../images/Emo190.gif 6/6/6 ../images/Emo190.gif

ויתרתי שוב על ה
וה
שלי...
היום זה קורה... "יש לי רעיון שטני.. סליחה אני יודע שאסור לי.." / גרי מהפרק סופר רוני שרשרו לפה משפטים שקשורים ליום הזה.. מהם המשפטים המצחיקים שאם היה פרק במיוחד ליום הזה בפיג'מות הם היו אומרים... (זה רק החלק הראשון...) בחלק השני חברי הפורום יכתבו תסריט. אבל זה כבר בהודעה אחרת.. הבנתוס
כל אחד רושם כמה משפטים מצחיקים שקשורים לתאריך השטן 6/6/06 שזה היום... מי שלא הבין לפנות אליי במסר
תודה
אם בן אדם אחד יכתוב הרבה משפטים מצחיקים תפקידו יילך ויגדל (פרטים על זה בהמשך) בהצלחה לכולם

מ א מ י2

New member
יש לי יש לי ../images/Emo219.gif

זה פשוט לא יכנס לי בכותרת. בדש-"מואהאהאהאהא! מואהאהאהאהא! מוהאהאהאהא!!" אישה-"סליחה אתה יכול לצחוק קצת יותר בשקט? אתה מפריע!" בדש-"סליחה. אהאהאהאה"

B o N u s

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo206.gif../images/Emo41.gif אהו!! משפטים מקוריים שלכם../images/Emo46.gif

הבנתם עכשיו יותר טוב

מ א מ י2

New member
הא! ../images/Emo219.gif

הבנתי. "יש מכות יש מכות יאללה בלגן! סכינים חרבות רימוני עשן!" (היה לנו יותר מדי מכות בבצפר היום,אז שרנו)

Jen74

New member
לגבי החלק השני של ההודעה

אני כבר כמה ימים חושבת להעלות שרשור של פרק מקורי לתאריך המיוחד הזה. אז יאללה, תתחילו לחשוב על רעיונות לפרק מקורי שמתרחש בתאריך המיסטי 06.06.06. טל, מתי אתה פותח את השרשור המיוחד לפרק הזה? לגבי החלק הראשון - משפטים מיוחדים - עודד לגרי: ההמבורגר יצא טעים הפעם. מה שמתם בפנים? העיניים של גרי נהיות אדומות והוא מחייך חיוך שטני.

B o N u s

New member
את יכולה לעלות את הפרק שלך ואנחנו נעלה

את הפרק המיוחד שלנו וכן אני פותח את ההודעה השנייה עם כל ההסברים וההוראות.. והמשפט שלך טוב

Jen74

New member
זהו, שאין לי פרק מגובש

רק כמה רעיונות כלליים

B o N u s

New member
אז מעולה.. תתני את הרעיונות שלך ונכניס

אותם בפרק המשותף של הפורום. אני מציע שתגידי לתפוז שיפרסמו אותנו בעמוד הראשי עם הפעילות הזו.. ככה יצטרפו הרבה אנשים וגם יהיה הרבה משפטים זה כדאי

Jen74

New member
לגבי פרסום בדף ראשי../images/Emo26.gif

אפשר להעלות קישור לשרשור הזה בפורום מומלצים (22) ובמקביל אני אבקש לקדם את הפורום היום בדף הראשי עם הפעילות הזאת.

B o N u s

New member
אני יכול לעשות את זה אבל את המנהלת

זה יראה יותר מכובד אם המנהלת תגיש מכתב לתפוז ותרשום את ההודעה בפורום של אביעד

Jen74

New member
האמת שזה ממש לא נכון

כל אחד יכול להמליץ על כל הודעה בפורום מומלצים. אני יכולה להפעיל את הפרוטקציה שלי אל מול הנהלת תפוז, מה שעשיתי

B o N u s

New member
אני תמיד מפרסם במומלצים.. למשתמשים

רגילים (לא מנהלים ולא אדומים) לא עוזרים כלל.. רק אפשר לפרסם שם.. ברוב המקרים לא עושים כלום

Jen74

New member
עוד אחד ../images/Emo3.gif

רוני שואלת את גרי: אבא, איפה אמא? היא לא בבית. גרי עונה לה: מה זה משנה. תטעמי את ההמבורגר, יצא טעים לשם שינוי, לא?

מ א מ י2

New member
הא! ../images/Emo219.gif

הבנתי. "יש מכות יש מכות יאללה בלגן! סכינים חרבות רימוני עשן!" (היה לנו יותר מדי מכות בבצפר היום,אז שרנו)

למעלה