עדכונים
T tamir r New member 3/3/08 #10 זה רק אני או שזה נראה שאם לא היה הראש היא הייתה נראית כמו ערסית מאום אל פאחם? (רק צריך קצת שערות . הרבה שערות )
זה רק אני או שזה נראה שאם לא היה הראש היא הייתה נראית כמו ערסית מאום אל פאחם? (רק צריך קצת שערות . הרבה שערות )
J JoNy Boi New member 3/3/08 #15 נכון היא מזכירה קצת את ג'יידה? ../images/Emo6.gif מסכנה עכשיו ייקח שנה עד שיגדל לה השיער היפיוף שלהה
ה הטופ מודל הבא New member 3/3/08 #18 XDDD ישש משווו למרותתת שג'יידהה היתתההה מתתהה והיא פיי מאהה יותררר יפה ריאננווW
ט טל עבודי New member 3/3/08 #5 ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif
ה הטופ מודל הבא New member 3/3/08 #8 Oטיילייםםטייתתת אW מגגיייללל חמWW איןןןןןן עללל OPטיילייOטיםםםםםם שליטטטטטטטטטטטטטטטטטהההההההההההההה 100מממתתתתתתתתתתתת ועודדד קצתתתת והשעררר יהיה ארוךךךךךךךךךך ומושלאאממיייי וטלללללל יNלךךךךך @@@
Oטיילייםםטייתתת אW מגגיייללל חמWW איןןןןןן עללל OPטיילייOטיםםםםםם שליטטטטטטטטטטטטטטטטטהההההההההההההה 100מממתתתתתתתתתתתת ועודדד קצתתתת והשעררר יהיה ארוךךךךךךךךךך ומושלאאממיייי וטלללללל יNלךךךךך @@@
T tamir r New member 3/3/08 #13 עומרי בוא תצביע לריהאנה בתחרות הזמרת הטובה ביותר בקומונה שלי (איזה טוב זה לדחוף בין ריב רציני פרסומת לקומונה ) http://www.tapuz.co.il/communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=30641&msgid=26958143
עומרי בוא תצביע לריהאנה בתחרות הזמרת הטובה ביותר בקומונה שלי (איזה טוב זה לדחוף בין ריב רציני פרסומת לקומונה ) http://www.tapuz.co.il/communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=30641&msgid=26958143
T tamir r New member 3/3/08 #34 אני לא יכול להגיד../images/Emo6.gif אם הייתי יכול הייתי אומר שכל תפוז הצביעו לריהאנה אם יש בעיה יש גם קישור בחתימה שלי
אני לא יכול להגיד../images/Emo6.gif אם הייתי יכול הייתי אומר שכל תפוז הצביעו לריהאנה אם יש בעיה יש גם קישור בחתימה שלי
ה הטופ מודל הבא New member 3/3/08 #17 XDD רצייתייי רקק ללכתתת להצבייעעע לריאנוששששששששש שקעעעתייי שמההה שעהההההההה קומונהההה שולטתתתתתתתתתתתת וטובבב שלאא חצייי מהזמרותתת ברשימהההה אניייי שרוףףף עלהההההםםם PPPPPL
XDD רצייתייי רקק ללכתתת להצבייעעע לריאנוששששששששש שקעעעתייי שמההה שעהההההההה קומונהההה שולטתתתתתתתתתתתת וטובבב שלאא חצייי מהזמרותתת ברשימהההה אניייי שרוףףף עלהההההםםם PPPPPL
T tamir r New member 3/3/08 #20 תודה מלך../images/Emo47.gif הבעיה היא שאצל ג'נט ובריטני לא רשמת או , אלא רק נימוק אז למה התכוונת?
T tamir r New member 3/3/08 #35 אם יש סיכוי שתחזור ותצביע../images/Emo8.gif (אני יודע שאני קרציה ) פשוט בלי אני לא יכול להחשיב את זה יעשו לי צרות ויפציצו לי את הבית
אם יש סיכוי שתחזור ותצביע../images/Emo8.gif (אני יודע שאני קרציה ) פשוט בלי אני לא יכול להחשיב את זה יעשו לי צרות ויפציצו לי את הבית
ט טל עבודי New member 3/3/08 #6 ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif