הקורבן

SexMachine483

New member
../images/Emo190.gifהקורבן ../images/Emo70.gif

חוקי המשחק: אני בוחרת אדם אקראי מהפורום והוא נקרא "הקורבן". שאר חברי הפורום יכולים לשאול אותו כל מה שהם רוצים ומחובתו לענות על השאלות.
והקורבן השבוע הוא... היא...: תאי !@#$^%^ כי היא מעצבנת אותי. ערב טוב

e t a

New member
../images/Emo118.gifמוהאהא תאי - בהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo50.gif

1. שם: 2. מגורים: 3. אחים: 4. כינויים אחרים: 5. בית ספר יסודי: 6. מצב משפחתי: 7. אוהב את ההורים: 8. רוצה אחים ( עוד אחים?): 9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן: 10. צפית בתוכניות ילדים: 11. עדיין צופה בתוכניות ילדים: 12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: 13. מיהו חבר ילדותך: 14. מהו חלום הילדות שלך: 15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות: 16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: 17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: 18. איפה היית רוצה לגור: 19. במה אתה רוצה לעבוד: 20. עבדת פעם?: שאלות פילוסופיות 21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: 22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: 23. את מי מהמתים היית מחייה?: 24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: 25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?: 26. ה' הוא גבר או אישה? 27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: 28. האם הוא היה בן מינך?: נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון: 30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים: 31. כל הערבים רוצים מלחמה: 32. ה': 33. חייזרים: 34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'): 35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו: 36. גלגול נשמות: 37. גן עדן וגהנום: 38. פסל שהוא אל: 39. גורל: 40. לא נודע: 41. כל הבלונדינות סתומות: 42. כל הערסים מרוקאים: 43. כל הדתיים אוכלי חינם: 44. כל האשכנזים חנונים: 45. כל האשכנזים אימפוטנטים: 46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש": 47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה: 48. בעל מכה יכה שנית: 49. אנס/אונסת יאנוס שוב: מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים: 51. שיקרו לך וגילית: 52. עשו עלייך לינץ' חברתי: 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן): 54. השתכרת: 55. ראית משהו או מישהו עירום: 56. "שיחקת" עם עצמך: מיהו האדם האחרון: 57. שאיתו דיברת: 58. שראית: 59. שבכית עליו: 60. ששיקרת לו: 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים: 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא: 63. שצחקת איתו: 64. שהצחקת: 65. שעשה לך טוב בעת צרה: 66. שהציל אותך ממות: 67. ששילמת עליו על משהו: 68. ששילם עלייך על משהו: 69. שראה אותך בעת משבר: 70. שהרבצת לו: 71. שהרביץ לך: 72. שקנית איתו בגדים: 73. שנתת לו מתנה: 74. שקיבל מתנה ממך: 75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות): 76. שנדלקת עליו: 77. שאמר לך שהוא אוהב אותך: 78. שאמר לך שהוא שונא אותך: 79. שיצאת איתו לסרט: 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט: 81. שהעלה לך את הביטחון עצמי: 82. שהוריד לך את הביטחון עצמי: 83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר: 84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע: ביה"ס 85. מורה אהובה: 86. מורה שנואה: 87. מורה שנתן לך בטחון עצמי: 88. מורה שהוריד לך את הבטחון עצמי: 89. מורה שירד עלייך: 90. מורה שאוהב אותך הכי הרבה: 91. מורה שלימד אותך הכי הרבה מקצועית: 92. מורה שלימד אותך הכי הרבה על החיים: 93. מורה שהציל לך את העתיד: 94. מורה שהרס לך את העתיד: 95. מורה שלימד אותך הכי פחות מקצועית: 96. מורה סתמי: 97. המורה הכי מצחיק: 98. המורה הכי "חבר טוב": 100. מורה שאמרת לעצמך: " אני חייב להרשים אותו!": 101. מורה מעצבן בטירוף: מיהו החבר: 101. שהכי עוזר לך: 102. שהכי מקשיב לך: 103. שהכי מצחיק אותך: 104. שאתה הכי מצחיק אותו: 105. שגרם לך לבכות: 106. שגרם לך לצחוק עד שתן: 107. ששינה לך את הדעות לגבי החיים: 108. ששינה לך את הדעות לגבי עצמך: 109. שנתן לך להרגיש תלוי בו: 110: שפגע בך: 111: שעזר לך בעת דיכאון עמוק: 112: שלא דיברת איתו יותר: 113: שאתה ממש רוצה לראות אותו עכשיו: 114: שאתה ממש רוצה לדבר איתו עכשיו: 115: שקנית ממנו את אותו בגד: 116: שהעתקת בדיחה ממנו: דברים זולים אך מאפיינים: 117. מהו השיר הכי אהוב עלייך: 118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש: 119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן: 120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך: 121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה): 122: בהלוויה: 123: בדרך לביה"ס: 124: במסיבה: 125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו: 126: מהו השיר שגורם לך לבכות: 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן: 128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב: דברים שנואים: 129: שחקן טלוויזיה 130: תוכנית 131: ביטוי מעצבן: 132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך: 133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך: 134: שאמרו לך באמצע הרחוב: 135. ערסים או רוסים: 136. זקנים או צעירים: 137. גוגואים או פוגים: 138. מאכל: 139. ממתק: 140. מקום: 141. סגנון לבוש: 142. חנות: 143. מוכר: עוד קצת: 144. חיות מחמד: 145. מוצא הורים: 146. איפה נולד: 147. ישראל ארץ טובה: 148. איפה תתגייס: 149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף? 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם: 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם:

THai483

New member
אמג דני אני ארצח אותך! O_O

1. שם: תאי 2. מגורים: ת"א 3. אחים: אח ואחות 4. כינויים אחרים: תאיתאי בעיקר O: יש יותר מידי, לא אחפור פה את כולם
5. בית ספר יסודי: חרא ביצפר ._. 6. מצב משפחתי: זתומרת? O.ם 7. אוהב את ההורים: כן ^^ 8. רוצה אחים ( עוד אחים?): אני רוצה אח קטן! תינוק! שלא יגדל בחיים! D: אבל לא יהיה לי>: 9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן: המ.. דיי כתבתי למעלה.. 10. צפית בתוכניות ילדים: כן ^^ 11. עדיין צופה בתוכניות ילדים: בחלק :) 12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: היו לי כמה חברים קרובים, כמו עכשיו. אף פעם לא הבנתי למה צריך מיליונים כשיש את ה10 הקרובים ^^ 13. מיהו חבר ילדותך: לא הבנתיX: 14. מהו חלום הילדות שלך: להתפרסם במוזיקה *-* 15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות: לשיר, לרקוד, לשחק, ג'ודו..3: 16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: הממ רופאה, זמרת, שחקנית, רקדנית.. השתנה כל יום בערך
17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: יאפ, טוב ליD: 18. איפה היית רוצה לגור: אנגליה או גרמניה 3> 19. במה אתה רוצה לעבוד: רפואה/מוזיקה 20. עבדת פעם?: יש לי עבודה, לא רשמית אבל עבודה! D: שאלות פילוסופיות 21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: לא מאמינה בגלגול נשמות, אבל הייתי רוצה להיות פנדה3: תמיד תהיתי איך זה להיות פנדה3> 22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: ביל קאוליץ
אני רוצה לדעת איך הוא חי באמת. 23. את מי מהמתים היית מחייה?: הממ סבא שלי 24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: ביל
25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?: לא. 26. ה' הוא גבר או אישה? הוא דמות בדיונית
27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: אה.. לא 28. האם הוא היה בן מינך?:
נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון: קיים 30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים: קיים 31. כל הערבים רוצים מלחמה: לא נכון 32. ה': לא נכון 33. חייזרים: אממ.. אני לא יודעת, אבל אין מצב שאנחנו היצורים החיים היחידים בגלקסיה 34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'): לא
35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו: ברור, אני רואה את בן גוריון כל הזמן
סתם, לא. 36. גלגול נשמות: הממ לא 37. גן עדן וגהנום: לא 38. פסל שהוא אל: לא 39. גורל: לא 40. לא נודע: יאפ 41. כל הבלונדינות סתומות: לא 42. כל הערסים מרוקאים: כן (לפחות כל אלה שפגשתי) 43. כל הדתיים אוכלי חינם: לא 44. כל האשכנזים חנונים: לא 45. כל האשכנזים אימפוטנטים: חחחחח מאיפה לי? O_O 46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש": לא כולן ^^ 47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה: כן 48. בעל מכה יכה שנית: יאפ 49. אנס/אונסת יאנוס שוב: כן מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים: אממ.. לפני כמה ימים, משהו אידיוטי 51. שיקרו לך וגילית: מזמן, לא זוכרת מתי 52. עשו עלייך לינץ' חברתי: כיתה.. ד'? 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן): היום. זה היה יום הזויייייייייי 54. השתכרת: אף פעם 55. ראית משהו או מישהו עירום: היום. ראיתי כלבים. אני לא אשמה שהם לא לבושים X: 56. "שיחקת" עם עצמך: הסבר לשאלה? מיהו האדם האחרון: 57. שאיתו דיברת: איתך ^^ 58. שראית: אימא 59. שבכית עליו: טוקיו הוטל, אתמול >: 60. ששיקרת לו: לילדה שאני מכירה 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים: וואו, כל כך הרבה ילדים מהכיתה/שכבה שלי 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא: בילון
63. שצחקת איתו: אביגיל 64. שהצחקת: אביגילXD 65. שעשה לך טוב בעת צרה: טוקיו הוטל3> 66. שהציל אותך ממות: כשחברה שלי צעקה "תיזהרי, מכונית!" לפני שחציתי את הכביש. 67. ששילמת עליו על משהו: אממ.. קניתי לאביגיל תיק ונעליים של טוקיו הוטל, אבל היא תחזיר לי על זה 68. ששילם עלייך על משהו: סבתא
69. שראה אותך בעת משבר: אין לי מושג. זה קורה לעיתים כל כך נדירות 70. שהרבצת לו: לשולחן שלי כשהעכבר שלי נדפק שוב. עכבר מחשב, לא עכבר אמיתי. 71. שהרביץ לך: השולחן. חוק שלישי של ניוטון
72. שקנית איתו בגדים: סבתאאאאאאאא
73. שנתת לו מתנה: לחברה שלי, היה לה יום הולדת לפני כמה ימים ^^ 74. שקיבל מתנה ממך: אותה אחת 75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות): אני לא יודעת אם זו הייתה אהבה.. חשבתי שכן, אבל אין לי מושג. 76. שנדלקת עליו: בילון
77. שאמר לך שהוא אוהב אותך: חברה ^^ 78. שאמר לך שהוא שונא אותך: אף אחד, לא שונאים אותי!
סתם אממ.. איחלו לי למות, זה נחשב?^^; 79. שיצאת איתו לסרט: ידידים 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט: חברה 81. שהעלה לך את הביטחון עצמי: הוא לא יורד, לא צריך שיעלו אותו
82. שהוריד לך את הביטחון עצמי: לא יכולים לעשות את זה
83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר: ביל>: 84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע: שלום מהמשטרה ._____. ביה"ס 85. מורה אהובה: המחנכת של השנתיים האחרונות. היא הייתה המורה הכי מדהימה שהייתה לי בחיים
86. מורה שנואה: המורה לספורט. היא שונאת את כולםX: 87. מורה שנתן לך בטחון עצמי: המורה לתקשורת *-* גם היא מורה מדהימה 88. מורה שהוריד לך את הבטחון עצמי: אין 89. מורה שירד עלייך: אני יותר יורדת עליהם
90. מורה שאוהב אותך הכי הרבה: המחנכת לשעבר והמורה לתקשורת. אה והמורה למתמטיקה. 91. מורה שלימד אותך הכי הרבה מקצועית: המורה למחשבים בכיתה ו' 92. מורה שלימד אותך הכי הרבה על החיים: המחנכת והמורה לתקשורת 93. מורה שהציל לך את העתיד: תקשורת 94. מורה שהרס לך את העתיד:
95. מורה שלימד אותך הכי פחות מקצועית: מתמטיקה 96. מורה סתמי: המורה למחשבים של כיתה ח' 97. המורה הכי מצחיק: המחנכת לשעבר 98. המורה הכי "חבר טוב": מחנכת לשעבר והמורה לתקשורת. הזכרתי כמה שהן מורות מדהימות?
100. מורה שאמרת לעצמך: " אני חייב להרשים אותו!":
101. מורה מעצבן בטירוף: וואו, המורה למדעים. היא מהמורות האלה עם הקול של הצפרדע הגוססת. מיהו החבר: 101. שהכי עוזר לך: תלוי בסיטואציה 102. שהכי מקשיב לך: כנ"ל 103. שהכי מצחיק אותך: חחחחחחחחחחח יש כמה ^^ אביגיל בעיקר, יש לנו את אותו חוש הומור 104. שאתה הכי מצחיק אותו: עם כולם ^^ 105. שגרם לך לבכות:
106. שגרם לך לצחוק עד שתן: לא עד שתן, אבל עד כאב בטן ^^ והרבה 107. ששינה לך את הדעות לגבי החיים: הממ.. לא ממש שינו את הדעות על החיים, אבל שינו את ההשקפה שלי על מספר דברים 108. ששינה לך את הדעות לגבי עצמך:
109. שנתן לך להרגיש תלוי בו: לא תלויה באף אחד 110: שפגע בך: מעדיפה לא לכתוב פהX: 111: שעזר לך בעת דיכאון עמוק: אף פעם לא הייתי בדיכאון עמוק
112: שלא דיברת איתו יותר: יש כמה.. 113: שאתה ממש רוצה לראות אותו עכשיו: עכשיו עכשיו? אף אחד 114: שאתה ממש רוצה לדבר איתו עכשיו: עם כל החברים הקרובים
115: שקנית ממנו את אותו בגד:
116: שהעתקת בדיחה ממנו:
דברים זולים אך מאפיינים: 117. מהו השיר הכי אהוב עלייך: מתחלף כל יום בערך :) 118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש: Welcome To The Family - A7X 119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן: איש בין דה/ביי יור סייד. כשביל שר שהוא לצידי, אפילו במתמטיקה אני אקבל ציון טוב!
120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך: אין לי אהוב O: 121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה): שירים שמחים 122: בהלוויה: Sum 41 - So Long Goodbye, Secondhand Serenade - Goodbye 123: בדרך לביה"ס: כל מה שמגיע בשאפל 124: במסיבה: כל דבר מקפיץ מספיק 125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו: היום? Nightmare של אבנג'ד 126: מהו השיר שגורם לך לבכות: פרגסנה קינדר/פורגוטן צ'ילדרן, ביי יור סייד/איש בין דה, טוטגליבט/לאב איז דאד, סייקרד/הייליש, און דה אדג'/סטיש אינס גלוק, בלדה לחובש, לאב הורטס, הלו, מיי אימורטל. זהו. 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בג

THai483

New member
זה לא שלח את הכול? פאק יו דני ../images/Emo46.gif

127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן: Monster, שמעתי יותר מידי וצריכה גמילה ממנו. 128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב: כל אלה שגורמים לי לבכות \: דברים שנואים: 129: שחקן טלוויזיה: רוברט פטינסון. הבנאדם לא יודע לשחק בשיט. 130: תוכנית: טלנובלות. זה צפוי ואידיוטי OO 131: ביטוי מעצבן:
132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך: "אמרתי לך" 133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך: שעשו דווקא X_X 134: שאמרו לך באמצע הרחוב: הממ לא אמרו, שרקו. אם הם רוצים להתחיל עם מישהי, שיעשו את זה כמו בני אדם. 135. ערסים או רוסים: ערסים. 136. זקנים או צעירים: תלוי. 137. גוגואים או פוגים: מה ההבדל?
138. מאכל: חומוס
139. ממתק: כל החמצוצים האלה או איך שלא קוראים לזה. 140. מקום: ביצפר 141. סגנון לבוש: אין לי סגנון לבוש שנוא 142. חנות: כנ"ל 143. מוכר: כנ"ל XD עוד קצת: 144. חיות מחמד: דגים >_> חיה מטופשת. 145. מוצא הורים: אימא מגרמניה, אבא מפולין ורומניה. 146. איפה נולד: איפה נולדתי? בישראל 147. ישראל ארץ טובה: תלוי מתי 148. איפה תתגייס: יש עוד זמן ^^ 149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף? אני לא צמחונית ולא אהיה, אבל להרוג חיות בשביל בגדים זה דבר נוראי X: או סתם בשביל צוד. זוועה. 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם: הארי פוטר!!! *_* 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם: הארי פוטר333333> דני, אני שונאת אותך ._.

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifאז בגלל שמשעמם לי... תסבלי. ../images/Emo13.gif

כינויים: שם שהיית רוצה שיקראו לך: מאכל אהוב: מסעדה אהובה: יש לך גשר? משקפיים? צבעת פעם את השער? גיל שהיית רוצה להיות בו: קעקוע? התאהבת בידיד? הרבצת למישהו? הסרט הכי דפוק שראית? סרטים יפים שראית? נשארת ערה כל הלילה? לא אכלת יום שלם? עישנת סיגריות? נרגילה? אלכוהול? השתכרת? התאפרת? רצית להיות משהו שאת לא? נכשלת בתעודה? רכבת על אופניים? היית כל הלילה במחשב? קמת באמצע הלילה ככה סתם? התעקשת על משהו מטופש? צרחת מפחד? ראית את מגדל אייפל? הסתובבת עם פיג`מה במשך היום? הלכת לאיבוד? שיר שגורם לך לבכות: שיר שאת מזדהת איתו? משהו שעושה לך טוב: את: מה היית משנה בעצמך? את אוהבת את איך שאת נראית? מאחרת הרבה? מנגנת: אוהבת את המשפחה שלך? בן דוד אהוב? בת דודה אהובה? אח אהוב: קיץ או חורף? חתול או כלב? מבריזה הרבה מבצפר? מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? נוהגת? אוהבת את הקול שלך? הבית האחרון שהיית בו? סרט מצויר שגדלת עליו? עיר אהובה בארץ? ארצות שהיית בהן: סדרת טלווזיה אהובה: טלוויזיה או מחשב: וורוד או שחור: עט או עיפרון: לב או כוכב: מיקי מאוס או באקס באני? טלפון או פלאפון: . לנגן או לשיר: קולנוע או דיווידי: איזה שאלון דפוק ומשעמם
תהני
אני אוהבת לענות אנשים! ^^

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifדני נדפק לי המסן ואני רוצה לדבר איתך ../images/Emo10.gif

e t a

New member
../images/Emo118.gifאכן ../images/Emo99.gif

אני משתמש בזה כשאני במחשב בעבודה שאין בו מסנג'ר

THai483

New member
רוע לב :(

כינויים: תאיתאי, תאיצ', תושה, תוש, תתתתתתתאאאאאאאאייייייייי. שם שהיית רוצה שיקראו לך: אה.. תאי?^^ מאכל אהוב: המבורגר3> מסעדה אהובה: דרבי בר דגים, אגאדיר..
יש לך גשר? היה ^^ משקפיים? לאD: צבעת פעם את השער? פס אדום, מאז אמצע כיתה ז'. גיל שהיית רוצה להיות בו: טוב לי איך שאני D: קעקוע? אין התאהבת בידיד? לא OO הרבצת למישהו? הממ.. מכות מכות? לא. אבל בג'ודו כן ^^ הסרט הכי דפוק שראית? The Cry. סרט אימה כל כך עלוב, אני בספק אם זה הפחיד מישהו סרטים יפים שראית? הארי פוטר (
). השאר הם דיי מצחיקים
נשארת ערה כל הלילה? יאפ. לא אכלת יום שלם? לא. אני בנאדם רעב מטבעי. עישנת סיגריות? איכס, לא. נרגילה? לא אלכוהול? אממ.. לא שתיתי.. טעמתי ^^ השתכרת? לא התאפרת? כן ^^ רצית להיות משהו שאת לא? הממ.. לא שזכור לי, לא נכשלת בתעודה? לא O: רכבת על אופניים? כן XD היית כל הלילה במחשב? יאפ קמת באמצע הלילה ככה סתם? מלא פעמים O: התעקשת על משהו מטופש? כל הזמן ^^ צרחת מפחד? לא XD ראית את מגדל אייפל? לא ^^ הסתובבת עם פיג`מה במשך היום? כן, גם מחוץ לביתD: הלכת לאיבוד? הממ.. לא הלכתי לאיבוד, מצאתי את השלט שאומר איפה אני דיי מהר ^^ שיר שגורם לך לבכות: כל מה שכתבתי בשאלון של דני וZoom/Zoom Into Me. שיר שאת מזדהת איתו? יש מלא משהו שעושה לך טוב: אוכל! D: ברצינות, כשיש אוכל טעים העולם שמח ומאושר *~* את: מה היית משנה בעצמך? את האף שלי, אני לא אוהבת אותוX: את אוהבת את איך שאת נראית? הממ.. כן ^^ מאחרת הרבה? אה..
מנגנת: יש לי גיטרות, אבל אני לא מנגנת עליהן כל כך הרבה ^^; אוהבת את המשפחה שלך? יאפ ^^ בן דוד אהוב? יש רק אחד
בת דודה אהובה? כנ"ל
אח אהוב: הממ אני אוהבת את שניהם באותה מידה :) קיץ או חורף? חורף333333333333> חתול או כלב? פנדה3: מבריזה הרבה מבצפר? לא מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? לא O.ם נוהגת? שוש, אל תגלו! O: אוהבת את הקול שלך? הממ.. כן, נראה ליXD הבית האחרון שהיית בו? שלי סרט מצויר שגדלת עליו? מלך האריות, ספר הג'ונגל, בת הים הקטנה 2, חתולים בצמרת, 101 כלבים וגנבים3> עיר אהובה בארץ? הממ לא יודעתX: ארצות שהיית בהן: אמריקה, ישראל, טורקיה ^^ סדרת טלווזיה אהובה: דה ווסט ווינג, האוס3> טלוויזיה או מחשב: מחשב :) וורוד או שחור: גם וגם ^^ עט או עיפרון: עט D: לב או כוכב: לב (L) מיקי מאוס או באקס באני? שניהם *-* טלפון או פלאפון: פלאפון לנגן או לשיר: גם וגם3> קולנוע או דיווידי: קולנועעעעעע *_*

e t a

New member
../images/Emo118.gifחחח את ממש אובססיבית לפנדות, הא../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

למעלה