אמג דני אני ארצח אותך! O_O
1. שם: תאי 2. מגורים: ת"א 3. אחים: אח ואחות 4. כינויים אחרים: תאיתאי בעיקר O: יש יותר מידי, לא אחפור פה את כולם
5. בית ספר יסודי: חרא ביצפר ._. 6. מצב משפחתי: זתומרת? O.ם 7. אוהב את ההורים: כן ^^ 8. רוצה אחים ( עוד אחים?): אני רוצה אח קטן! תינוק! שלא יגדל בחיים! D: אבל לא יהיה לי>: 9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן: המ.. דיי כתבתי למעלה.. 10. צפית בתוכניות ילדים: כן ^^ 11. עדיין צופה בתוכניות ילדים: בחלק

12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: היו לי כמה חברים קרובים, כמו עכשיו. אף פעם לא הבנתי למה צריך מיליונים כשיש את ה10 הקרובים ^^ 13. מיהו חבר ילדותך: לא הבנתיX: 14. מהו חלום הילדות שלך: להתפרסם במוזיקה *-* 15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות: לשיר, לרקוד, לשחק, ג'ודו..3: 16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: הממ רופאה, זמרת, שחקנית, רקדנית.. השתנה כל יום בערך
17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: יאפ, טוב ליD: 18. איפה היית רוצה לגור: אנגליה או גרמניה 3> 19. במה אתה רוצה לעבוד: רפואה/מוזיקה 20. עבדת פעם?: יש לי עבודה, לא רשמית אבל עבודה! D: שאלות פילוסופיות 21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: לא מאמינה בגלגול נשמות, אבל הייתי רוצה להיות פנדה3: תמיד תהיתי איך זה להיות פנדה3> 22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: ביל קאוליץ
אני רוצה לדעת איך הוא חי באמת. 23. את מי מהמתים היית מחייה?: הממ סבא שלי 24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: ביל
25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?: לא. 26. ה' הוא גבר או אישה? הוא דמות בדיונית
27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: אה.. לא 28. האם הוא היה בן מינך?:
נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון: קיים 30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים: קיים 31. כל הערבים רוצים מלחמה: לא נכון 32. ה': לא נכון 33. חייזרים: אממ.. אני לא יודעת, אבל אין מצב שאנחנו היצורים החיים היחידים בגלקסיה 34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'): לא
35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו: ברור, אני רואה את בן גוריון כל הזמן
סתם, לא. 36. גלגול נשמות: הממ לא 37. גן עדן וגהנום: לא 38. פסל שהוא אל: לא 39. גורל: לא 40. לא נודע: יאפ 41. כל הבלונדינות סתומות: לא 42. כל הערסים מרוקאים: כן (לפחות כל אלה שפגשתי) 43. כל הדתיים אוכלי חינם: לא 44. כל האשכנזים חנונים: לא 45. כל האשכנזים אימפוטנטים: חחחחח מאיפה לי? O_O 46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש": לא כולן ^^ 47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה: כן 48. בעל מכה יכה שנית: יאפ 49. אנס/אונסת יאנוס שוב: כן מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים: אממ.. לפני כמה ימים, משהו אידיוטי 51. שיקרו לך וגילית: מזמן, לא זוכרת מתי 52. עשו עלייך לינץ' חברתי: כיתה.. ד'? 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן): היום. זה היה יום הזויייייייייי 54. השתכרת: אף פעם 55. ראית משהו או מישהו עירום: היום. ראיתי כלבים. אני לא אשמה שהם לא לבושים X: 56. "שיחקת" עם עצמך: הסבר לשאלה? מיהו האדם האחרון: 57. שאיתו דיברת: איתך ^^ 58. שראית: אימא 59. שבכית עליו: טוקיו הוטל, אתמול >: 60. ששיקרת לו: לילדה שאני מכירה 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים: וואו, כל כך הרבה ילדים מהכיתה/שכבה שלי 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא: בילון
63. שצחקת איתו: אביגיל 64. שהצחקת: אביגילXD 65. שעשה לך טוב בעת צרה: טוקיו הוטל3> 66. שהציל אותך ממות: כשחברה שלי צעקה "תיזהרי, מכונית!" לפני שחציתי את הכביש. 67. ששילמת עליו על משהו: אממ.. קניתי לאביגיל תיק ונעליים של טוקיו הוטל, אבל היא תחזיר לי על זה 68. ששילם עלייך על משהו: סבתא
69. שראה אותך בעת משבר: אין לי מושג. זה קורה לעיתים כל כך נדירות 70. שהרבצת לו: לשולחן שלי כשהעכבר שלי נדפק שוב. עכבר מחשב, לא עכבר אמיתי. 71. שהרביץ לך: השולחן. חוק שלישי של ניוטון
72. שקנית איתו בגדים: סבתאאאאאאאא
73. שנתת לו מתנה: לחברה שלי, היה לה יום הולדת לפני כמה ימים ^^ 74. שקיבל מתנה ממך: אותה אחת 75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות): אני לא יודעת אם זו הייתה אהבה.. חשבתי שכן, אבל אין לי מושג. 76. שנדלקת עליו: בילון
77. שאמר לך שהוא אוהב אותך: חברה ^^ 78. שאמר לך שהוא שונא אותך: אף אחד, לא שונאים אותי!
סתם אממ.. איחלו לי למות, זה נחשב?^^; 79. שיצאת איתו לסרט: ידידים 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט: חברה 81. שהעלה לך את הביטחון עצמי: הוא לא יורד, לא צריך שיעלו אותו
82. שהוריד לך את הביטחון עצמי: לא יכולים לעשות את זה
83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר: ביל>: 84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע: שלום מהמשטרה ._____. ביה"ס 85. מורה אהובה: המחנכת של השנתיים האחרונות. היא הייתה המורה הכי מדהימה שהייתה לי בחיים
86. מורה שנואה: המורה לספורט. היא שונאת את כולםX: 87. מורה שנתן לך בטחון עצמי: המורה לתקשורת *-* גם היא מורה מדהימה 88. מורה שהוריד לך את הבטחון עצמי: אין 89. מורה שירד עלייך: אני יותר יורדת עליהם
90. מורה שאוהב אותך הכי הרבה: המחנכת לשעבר והמורה לתקשורת. אה והמורה למתמטיקה. 91. מורה שלימד אותך הכי הרבה מקצועית: המורה למחשבים בכיתה ו' 92. מורה שלימד אותך הכי הרבה על החיים: המחנכת והמורה לתקשורת 93. מורה שהציל לך את העתיד: תקשורת 94. מורה שהרס לך את העתיד:
95. מורה שלימד אותך הכי פחות מקצועית: מתמטיקה 96. מורה סתמי: המורה למחשבים של כיתה ח' 97. המורה הכי מצחיק: המחנכת לשעבר 98. המורה הכי "חבר טוב": מחנכת לשעבר והמורה לתקשורת. הזכרתי כמה שהן מורות מדהימות?
100. מורה שאמרת לעצמך: " אני חייב להרשים אותו!":
101. מורה מעצבן בטירוף: וואו, המורה למדעים. היא מהמורות האלה עם הקול של הצפרדע הגוססת. מיהו החבר: 101. שהכי עוזר לך: תלוי בסיטואציה 102. שהכי מקשיב לך: כנ"ל 103. שהכי מצחיק אותך: חחחחחחחחחחח יש כמה ^^ אביגיל בעיקר, יש לנו את אותו חוש הומור 104. שאתה הכי מצחיק אותו: עם כולם ^^ 105. שגרם לך לבכות:
106. שגרם לך לצחוק עד שתן: לא עד שתן, אבל עד כאב בטן ^^ והרבה 107. ששינה לך את הדעות לגבי החיים: הממ.. לא ממש שינו את הדעות על החיים, אבל שינו את ההשקפה שלי על מספר דברים 108. ששינה לך את הדעות לגבי עצמך:
109. שנתן לך להרגיש תלוי בו: לא תלויה באף אחד 110: שפגע בך: מעדיפה לא לכתוב פהX: 111: שעזר לך בעת דיכאון עמוק: אף פעם לא הייתי בדיכאון עמוק
112: שלא דיברת איתו יותר: יש כמה.. 113: שאתה ממש רוצה לראות אותו עכשיו: עכשיו עכשיו? אף אחד 114: שאתה ממש רוצה לדבר איתו עכשיו: עם כל החברים הקרובים
115: שקנית ממנו את אותו בגד:
116: שהעתקת בדיחה ממנו:
דברים זולים אך מאפיינים: 117. מהו השיר הכי אהוב עלייך: מתחלף כל יום בערך

118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש: Welcome To The Family - A7X 119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן: איש בין דה/ביי יור סייד. כשביל שר שהוא לצידי, אפילו במתמטיקה אני אקבל ציון טוב!
120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך: אין לי אהוב O: 121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה): שירים שמחים 122: בהלוויה: Sum 41 - So Long Goodbye, Secondhand Serenade - Goodbye 123: בדרך לביה"ס: כל מה שמגיע בשאפל 124: במסיבה: כל דבר מקפיץ מספיק 125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו: היום? Nightmare של אבנג'ד 126: מהו השיר שגורם לך לבכות: פרגסנה קינדר/פורגוטן צ'ילדרן, ביי יור סייד/איש בין דה, טוטגליבט/לאב איז דאד, סייקרד/הייליש, און דה אדג'/סטיש אינס גלוק, בלדה לחובש, לאב הורטס, הלו, מיי אימורטל. זהו. 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בג