הקורבן

sapirosh92

New member
../images/Emo190.gifהקורבן../images/Emo190.gif

והשבועעע... (תופים) SoosKatan להפציץ בשאלות. כל מי שרוצה להשתתף לשלוח לי

netapet2

New member
ליאוררררררררר ../images/Emo99.gif

אז שאלות D=. מה שלומך? מה קורה? הכל סבבה? למה הזברה לובשת פיג'מה למה אני שואלת למה!? למה שואלים אותך?! למה את הקורבן?! למה אני שונאת אותך? למה יש לך סוסה ולי אין?! למה ** ז*נה ? למה לציפי יש ציצי גדול כשהיא מתכופפת רואים לה הכל?! למה את מתוקה? למה את מטומטמת? למה עדיין יש לך סוסה ולי אין?! למה את לא עוברת כבר לאינגליש |כועס| למה אני שואלת אותך כל כך הרבה? נכון שבוב הבנאי כוסי? נכון שבנדוד שלי יותר?! יופי ביי נטע

SoosKatan

New member
../images/Emo3.gif

מה שלומך? מעולה מה קורה? הכל טוב הכל סבבה? אינדיד
למה הזברה לובשת פיג'מה? אז זהו.. שלדעתי היא ברחה מבית סוהר.. למה אני שואלת למה!? שאלי את עצמך
למה שואלים אותך?! כי נירשמתי למה את הקורבן?! כי ככה יצא למה אני שונאת אותך? לא יודעת
למה יש לך סוסה ולי אין?! את חיכית 6 שנים? אז זהו P: למה ** ז*נה ? כי היא שכבה עם יותר מידי בנים למה לציפי יש ציצי גדול כשהיא מתכופפת רואים לה הכל?! כי היא לובשת בגדים צמודים מגעילים כאלה למה את מתוקה?
למה את מטומטמת? כי אין בן אדם שפוי לגמרי למה עדיין יש לך סוסה ולי אין?! למה לך יש אחות גדולה???? הא?? למה את לא עוברת כבר לאינגליש |כועס| את יודעת שעוד חודשיים אני הולכת לחרוש על אינגליש?! ואם את לא יודעת רוצי למסן למה אני שואלת אותך כל כך הרבה? הרבה?? זה בקושי שאלות!! נכון שבוב הבנאי כוסי? לא נכון שבנדוד שלי יותר?! הוו בהחלט - טופי קופצת

sapirosh92

New member
שאלוותת!!!../images/Emo124.gif

שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: מקום לידה: דברים אהובים- להקה האובה: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: ספורטאי/ת אהובה: צבע אהוב: ארץ אהובה: עיר אהובה בארץ: עיר אהובה בחו"ל: שיעור אהוב: ספורט אהוב: משחק מחשב אהוב: שם אהוב לבן: שם אהוב לבת: חייה אהובה: תוכנית טלוויזיה אהובה: אתר אינטרנט אהוב + כתובת: גרסת אייסיקיו אהובה:

SoosKatan

New member
../images/Emo6.gif

שם: ליאור גיל: 15 תאריך לידה: 31.10.92 מקום מגורים: רמה"ש מקום לידה: רמת גן דברים אהובים- להקה האובה: נמנמנ הביטלס? שחקן אהוב: - שחקנית אהובה: - זמר אהוב: - זמרת אהובה: - ספורטאי/ת אהובה: - צבע אהוב: אדום\צהוב
ארץ אהובה: הממ ניו יורק \ אוקלהומה \ ישראל עיר אהובה בארץ: תל אביב עיר אהובה בחו"ל: מנהטן
שיעור אהוב: ביולוגיה ספורט אהוב: רכיבה על סוסים משחק מחשב אהוב: סימס שם אהוב לבן: תומר שם אהוב לבת: תומר\מאיה חייה אהובה: כלב תוכנית טלוויזיה אהובה: מומינים
סתם האלופה אתר אינטרנט אהוב + כתובת: הממ.. תפוז? גרסת אייסיקיו אהובה: מסן!!! לא אייסי P:

sapirosh92

New member
קראתי. ובכובד ראש הגעתי למסקנה:

השאלון הזה מטומטם!!!
מגיע לי מכות

Baroola

New member
היי יש לי כמה שאלות האמת :p

ממתי את רוכבת על סוסים? הסוס שלך- זכר או נקבה? את ממש אוהבת לרכב על סוסים נכון? :] את גם משתתפת בתחרויות? זכית בפרסים? אז רק שתדעי [גם את נטע!] שאני ממש להיות במקומכן, אני כל כך רוצה לרכב על סוסים ;] אבל חבל שאין לי זמן לזה P:
!!

למעלה