איזה כיף לי../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif
בדיוק הרגע כתבתי לך שאלון בפורום סאם וקיוויתי שיהיה לי בשביל מי להעתיק אותו
טובנו בשבוע הבא
מה נשמע? אחלה מה קורה? בסדר
איזה יום היום? אתמול היה שני אז אם אני לא טועה היום יום שלישי [?] ~בודקת בשעון של המחשב~ כן!
את רואה היום דם אמיתי? זה עם ערפדים וכאלה D: לא אין לי יס/הוט, איפה שזה לא יהיה
למה קוראים לחוש חש הבלש ככה, בגלל שהוא חש או יש לו מחוש? אין לו מחוש, יש לו חדקרן!
מי זאת אזמרלדה? ככה אבא שלי רצה לקרוא בהתחלה לחתולה שליXDDD אבל בסוף קראנו לה בלקי
צבע אהוב? כחול וסגול וירוק
למה הצטרפת לצבי הנינג'ה בגיל 10? כי חוויתי חוויה טראומטית קשה.. כשהייתי בת 9.9 בדיוק הלכתי לבצפר ואז פתאום ראיתי את שרדר! ואז הוא ניסה לפתות אותי עם סוכריות גומי (שקוראים להן גם סוכריות ליקריץ!) אבל אמרתי לו שאני אוהבת תפוחי אדמה אז הוא הרביץ לי אז הרבצתי לו בחזרה ובסוף התברר שאני מתוסבכת וחופרת
נכון לאונרדו הכי חתיך? לא אני אוהבת את רפאל.. רגע, רפאל זה זה עם האדום נכון?
בריטני או כריסטינה?< היילי! דרייק או ג'וש? דרייק |גבות| ג'וש או ג'רמי? זה כמו לשאול אותי את מי אני יותר אוהבת - את אמא או את אבא
זאק או היילי? לאדעת נו זה מתקיל מהזה השאלות האלה :ם נכון היילי וג'וש ביחד אבל הם מכחישים את זה? מכחישים בעליל!
יש לך חולשה למקרנה? מה זה מקרנה? O: מתי פעם אחרונה היתה לך מסיבת פיג'מות? לפני שבועיים או שלושה בערך
חחח סוגשל רוצה אני אביא לך מיץ פטל? אפשר בריזר אבטיח? אין לי XD
איזה משקפי שמש יש לך? כמו של היילי |סמייליחש|
רוצה אני אפסיק לחפור על דברים לא קשורים לעולם? לא זה דווקא משעשע ועל דברים קשורים? גם אז כדאי להמשיך? יאפ חח כמה פעמים ביום את הולכת לראות קרבות של פילים סגולים? 43789743898342974.458 בדיוק! היית פעם בקרקס? כן נכון הכי שווה זה הטרפז? לא זוכרת הייתי בת איזה שנתיים או שלוש>< איזה פלאפון יש לך? מהבלטות הישנות
הם הכי טובים גם אם הם נופלים לג'קוזי הם לא נהרסים ~אהמ~
מתי את באה לבקר אותי? מחר טעמת פעם בונזו? לא ודוגלי? גם לא חח תגידי 3 דברים שאת בחיים לא תאכלי: דגים, חרקים למיניהם, גרביים אחרי שיעור ספורט
תגידי 3 דברים שאת אוהבת ו-3 שאת שונאת בעצמך: אה.. לאדעת נו מה את מתקילה אותי
ממה התחלת? מזתומרת?
המנהל\ת שלך נורמלי\ת? חחחח לא יש לה בוטוקס ואפילו כשהיא עצבנית יש לה חיוך בגודל של דוב קואלה
זה ממש משעשע על איזה שיר את עכשיו ממש חורשת? 88 של סאם
כדאי לי לעברת את השם שלי מאציטון לנייר טואלט? לא, אולי רק למברשת שיניים חדגונית
טוב, די, חפרתי XD