הקורבן

נסטי XD

New member
../images/Emo190.gifהקורבן../images/Emo190.gif

לאחר שמיתר הפכה למוקד השאלות של כולנו................. עכשיו תורו של הקורבן הבא.............. והקורבן הוא............. היא............. הם......... סתייייייייייייייווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ Johnni456] תרגישו חופשי לשאול על הכל....

נסטי XD

New member
יאללה מהר מהר D:

מה נשמע? מה קורה? איזה יום היום? את רואה היום דם אמיתי? זה עם ערפדים וכאלה D: למה קוראים לחוש חש הבלש ככה, בגלל שהוא חש או יש לו מחוש? מי זאת אזמרלדה? צבע אהוב? למה הצטרפת לצבי הנינג'ה בגיל 10? נכון לאונרדו הכי חתיך? בריטני או כריסטינה?< דרייק או ג'וש? ג'וש או ג'רמי? זאק או היילי? נכון היילי וג'וש ביחד אבל הם מכחישים את זה? יש לך חולשה למקרנה? מתי פעם אחרונה היתה לך מסיבת פיג'מות? רוצה אני אביא לך מיץ פטל? אין לי XD איזה משקפי שמש יש לך? רוצה אני אפסיק לחפור על דברים לא קשורים לעולם? ועל דברים קשורים? אז כדאי להמשיך? כמה פעמים ביום את הולכת לראות קרבות של פילים סגולים? היית פעם בקרקס? נכון הכי שווה זה הטרפז? איזה פלאפון יש לך? מתי את באה לבקר אותי? טעמת פעם בונזו? ודוגלי? תגידי 3 דברים שאת בחיים לא תאכלי: תגידי 3 דברים שאת אוהבת ו-3 שאת שונאת בעצמך: ממה התחלת? המנהל\ת שלך נורמלי\ת? על איזה שיר את עכשיו ממש חורשת? כדאי לי לעברת את השם שלי מאציטון לנייר טואלט? טוב, די, חפרתי XD

Johnni456

New member
איזה כיף לי../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif

בדיוק הרגע כתבתי לך שאלון בפורום סאם וקיוויתי שיהיה לי בשביל מי להעתיק אותו
טובנו בשבוע הבא
מה נשמע? אחלה מה קורה? בסדר
איזה יום היום? אתמול היה שני אז אם אני לא טועה היום יום שלישי [?] ~בודקת בשעון של המחשב~ כן!
את רואה היום דם אמיתי? זה עם ערפדים וכאלה D: לא אין לי יס/הוט, איפה שזה לא יהיה
למה קוראים לחוש חש הבלש ככה, בגלל שהוא חש או יש לו מחוש? אין לו מחוש, יש לו חדקרן!
מי זאת אזמרלדה? ככה אבא שלי רצה לקרוא בהתחלה לחתולה שליXDDD אבל בסוף קראנו לה בלקי
צבע אהוב? כחול וסגול וירוק
למה הצטרפת לצבי הנינג'ה בגיל 10? כי חוויתי חוויה טראומטית קשה.. כשהייתי בת 9.9 בדיוק הלכתי לבצפר ואז פתאום ראיתי את שרדר! ואז הוא ניסה לפתות אותי עם סוכריות גומי (שקוראים להן גם סוכריות ליקריץ!) אבל אמרתי לו שאני אוהבת תפוחי אדמה אז הוא הרביץ לי אז הרבצתי לו בחזרה ובסוף התברר שאני מתוסבכת וחופרת
נכון לאונרדו הכי חתיך? לא אני אוהבת את רפאל.. רגע, רפאל זה זה עם האדום נכון?
בריטני או כריסטינה?< היילי! דרייק או ג'וש? דרייק |גבות| ג'וש או ג'רמי? זה כמו לשאול אותי את מי אני יותר אוהבת - את אמא או את אבא
זאק או היילי? לאדעת נו זה מתקיל מהזה השאלות האלה :ם נכון היילי וג'וש ביחד אבל הם מכחישים את זה? מכחישים בעליל!
יש לך חולשה למקרנה? מה זה מקרנה? O: מתי פעם אחרונה היתה לך מסיבת פיג'מות? לפני שבועיים או שלושה בערך
חחח סוגשל רוצה אני אביא לך מיץ פטל? אפשר בריזר אבטיח? אין לי XD
איזה משקפי שמש יש לך? כמו של היילי |סמייליחש|
רוצה אני אפסיק לחפור על דברים לא קשורים לעולם? לא זה דווקא משעשע ועל דברים קשורים? גם אז כדאי להמשיך? יאפ חח כמה פעמים ביום את הולכת לראות קרבות של פילים סגולים? 43789743898342974.458 בדיוק! היית פעם בקרקס? כן נכון הכי שווה זה הטרפז? לא זוכרת הייתי בת איזה שנתיים או שלוש>< איזה פלאפון יש לך? מהבלטות הישנות
הם הכי טובים גם אם הם נופלים לג'קוזי הם לא נהרסים ~אהמ~
מתי את באה לבקר אותי? מחר טעמת פעם בונזו? לא ודוגלי? גם לא חח תגידי 3 דברים שאת בחיים לא תאכלי: דגים, חרקים למיניהם, גרביים אחרי שיעור ספורט
תגידי 3 דברים שאת אוהבת ו-3 שאת שונאת בעצמך: אה.. לאדעת נו מה את מתקילה אותי
ממה התחלת? מזתומרת?
המנהל\ת שלך נורמלי\ת? חחחח לא יש לה בוטוקס ואפילו כשהיא עצבנית יש לה חיוך בגודל של דוב קואלה
זה ממש משעשע על איזה שיר את עכשיו ממש חורשת? 88 של סאם
כדאי לי לעברת את השם שלי מאציטון לנייר טואלט? לא, אולי רק למברשת שיניים חדגונית
טוב, די, חפרתי XD

נסטי XD

New member
חחח

את לא יודעת מזה מקרנה ??? :00000 זה השיר הזה שעושים עם הידים אאאאאאאאההה מקרנה, היי!!! למה מכירה??? וסליחה, את רומזת משו על הפלאפון הכתום השווה שלי?? XD נכון מנהלות זה דבר ממש מצחיק??

נסטי XD

New member
אל תשכחי לשלוח לי מסר עם מי את רוצה שיהיה

הקורבן בעפם הבאה...XD

Emergency Exit

New member
סתיווווווווווווווו!../images/Emo65.gif

שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני? האם נהגת לאכול דברים מוזרים? המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים(? איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששממעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\ה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק? ממה הכי נמאס לך? את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה? שיר אהוב של פראמור? שיר שנוא? דיסק יותר טוב? קליפ הכי יפה? בת כמה את תהיי בעוד 10 שנים? ביי

Johnni456

New member
להלהלה אפצ'י../images/Emo79.gif

שם המורה בכיתה א': רותי הזיכרון הראשון שלך: אה.. לא זוכרתXD יש מלא.. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני? חחח כן דיברתי על עצמי בגוף שלישי וכמו בןXD "סתיו לא רוצֵה ללכת לישון" האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא
חוץ מחול כמובן
המקצוע הראשון שנכשלת בו: אנגלית המקצוע האחרון שנכשלת בו: אנגלית
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים(? פעם אחת, מכפר סבא לחור הנוכחי
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מגניבה
השיר האחרון ששרת: חחח מורל מאחד הטיוליםXD "אוהד מד"ח... ולבנים אוהד נמשך! נהנהנהנה!" XD הדבר האחרון שצחקת בגללו: הצחוק של חברה שלי אני חושבתXD זה משהו כזה: "היהיהיהיהיהי" חחחחח הפעם האחרונה שבכית: אתמול האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: "טוב נו אוף" הדבר האחרון שאכלת: מקופלת
הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: ג'ינסים השיר האחרון ששממעת: דיקוד
הדיסק האחרון שקנית: UCH של סאם41 הפעם האחרונה שעזרת לאמא: חחחחחחחחחח לא זוכרתXD הדבר הכי מטורף שעשית: אה.. לא יודעת נו.. הווה: שיער נוכחי: צבע - חום עם שאריות קטנטנות של אדום שהפך לצהוב
אורך - קצרקצר.. בגדים נוכחיים: סווצ'רט בצפר + חולצה של בארט סימפסון מטורקיה + טייץ + גרביים שעכשיו מסתבר לי שהן לא תואמות (אחת סגולה ואחת כחולהXD) אני חייבת להתחיל לשים לב מה אני לובשת בבוקרXD תכשיטים נוכחיים: 61 צמידים שעושים ממה שיש מתחת לבקבוקי קולה, 2 טבעות, שרשרת, צמיד ברגל ו-3 צמידים אחד מאמא, אחד מחברה ואחד של החיבור של המגבר
תמונת דסקטופ נוכחית: אני צילמתי
חבר\ה? not yet
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הוא
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? ש.ב
האם אתה עייף? רעב? עייפה - כן, רעבה - לא. את מי אתה הכי רוצה לחבק? חברה טובה שמלא זמן לא ראיתי.. ממה הכי נמאס לך? בצפר את מי היית רוצה להרוג? את הרכזת שכבה בבצפר.. הכי פחות מהנה? בצפר שיר אהוב של פראמור? מיזביז, מירקל, קראשקראשקראש, אמרג'נסי, פרשר, וואה, דיקוד ואו סטאר. שיר שנוא? MH.. דיסק יותר טוב? AWKIF קליפ הכי יפה? דיקוד ומיזביז בת כמה את תהיי בעוד 10 שנים? 24

Sacred Lie

New member
סתיו ! @ # $ ../images/Emo80.gif

שם: גיל: איזור מגורים: באיזה צבע הספה שלך בסלון? תאר/י את הנעליים הכי חדשות שלך: כבשה או דג? רוק או בלוז? מה הכי הצחיק אותך היום? מה אומרת ההודעה האחרונה שקיבלת מהפלאון שלך? כמה חלונות פתוחים במחשב שלך עכשיו? האם את/ה משתמש/ת עכשיו במחשב או במחשב נייד? מה צבע הקיר בחדר שלך? איך את/ה מרגיש/ה לגבי ציפורים? מה את/ה חושב/ת על חיים נחמן ביאליק? מה את אומרת על השיר דיקוד? האם אי פעם הייתה לך בעיה בנשימה? למה? מה לבשת היום? כמה טלוויזיות יש בבית שלך? כמה טלפונים יש בבית שלך? כמה ארונות יש בבית שלך? מה הייתה חיית המחמד הראשונה שלך? מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת אצל רופא השיניים שלך? האם מי שאת/ה אוהב/ת אוהב/ת אותך בחזרה? פעם טבעת? [אני הזויה] פעם היית בבית חולים ? [ ולא כשנולדת] איך קוראים לחבר/ה הכי טוב/ה שלך?

Johnni456

New member
../images/Emo79.gif

שם: סתיו גיל: 14 איזור מגורים: מרכז באיזה צבע הספה שלך בסלון? בז' תאר/י את הנעליים הכי חדשות שלך: חח לא זוכרת נראה לי האולסטאר מהתמונה למעלה ^ כבשה או דג? כבשה רוק או בלוז? רוק מה הכי הצחיק אותך היום? הצחוק של חברה שלי. באמצע השיעור היא התחילה להתפקע מצחוק ולא הצליחה להפסיק ויש לה צחוק ממש משעשע מה אומרת ההודעה האחרונה שקיבלת מהפלאון שלך? משהו על הש.ב שהיו להיום במתמטיקה שלא עשיתי אבל גם ככה לא היה מתמטיקה
כמה חלונות פתוחים במחשב שלך עכשיו? 2 האם את/ה משתמש/ת עכשיו במחשב או במחשב נייד? נייד
מה צבע הקיר בחדר שלך? הכל ירוק בהיר חוץ מאחד שהוא ירוק כהה איך את/ה מרגיש/ה לגבי ציפורים? חינניות למדיי
מה את/ה חושב/ת על חיים נחמן ביאליק? "נ-אד נד, נ-אד נד, רד, עלה, עלה ורד!" חח זה האסוציאציה הראשונה שהוא עושה ליXD מה את אומרת על השיר דיקוד?
האם אי פעם הייתה לך בעיה בנשימה? נוט למה? חח מה למה? מה לבשת היום? סווצ'רט בצפר + חולצה של בארט סימפסון + טייץ + גרביים לא תואמות כמה טלוויזיות יש בבית שלך? 5 כמה טלפונים יש בבית שלך? 4
כמה ארונות יש בבית שלך? 7 נראה לי מה הייתה חיית המחמד הראשונה שלך? כלבה מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת אצל רופא השיניים שלך? לא זוכרת אבל שבוע הבא יש לי תור ~אמאלה~ האם מי שאת/ה אוהב/ת אוהב/ת אותך בחזרה? לא יודעת.. פעם טבעת? [אני הזויה] חחח סוגשל פעם היית בבית חולים ? [ ולא כשנולדת] כן איך קוראים לחבר/ה הכי טוב/ה שלך? שיר, אורלנדו והדס
(ולא, אין לה פיצול אישיות
)

xXx Lilo xXx

New member
משעמם לי... ואני עוד רגע נרדמת...../images/Emo29.gif

קבלי שאלון על שינה XDDD משעמם לי אז ננסה לנסח שאלות... האם אי פעם נרדמת בשיעור בבי"ס? פעם נרדמת באמצע סרט\הצגה\תוכנית טלויזיה? זה לא שהוא משעמם.. הרי אקשן.. איך זה ישעמם מישו? מה היה המקום הכי מוזר בו ישנת? פעם נרדמת והפסדת אירוע חשוב במיוחד? האם לעיתים את מתקשה להירדם? מה עוזר לך ברגעים כאלה? מהו החלום הכי מטורף שאי פעם חלמת? פעם חלמת חלום נבואי? מהו משך הזמן הארוך ביותר בו לא ישנת? ולסיום, האם את אוהבת לישון?

Johnni456

New member
גמני עייפה><"../images/Emo79.gif

האם אי פעם נרדמת בשיעור בבי"ס? כמעט פעם נרדמת באמצע סרט\הצגה\תוכנית טלויזיה? כן זה לא שהוא משעמם.. הרי אקשן.. איך זה ישעמם מישו? חחח נכון אבל אם עייפים אז נרדמים
מה היה המקום הכי מוזר בו ישנת? אה.. עגלה של תינוקות?XD (נו שהייתי תינוקת) פעם נרדמת והפסדת אירוע חשוב במיוחד? חחחחחחחחח כשהייתי קטנה וראיתי איזה תוכנית ואז נרדמתי לפני חלק חשוב והתעצבנתי ממש על ההורים שלי שהם לא העירו אותיXD האם לעיתים את מתקשה להירדם? לפעמים מה עוזר לך ברגעים כאלה? להציק לבלקי קצת ולקרוא ולראות טלוויזיה מהו החלום הכי מטורף שאי פעם חלמת? היו מלא. היה לי פעם חלום שראיתי את העתיד: ישנתי אצל בתדודה שלי ואז חלמתי שאנחנו מציירות ציור ארוך כזה של שקיעה בים שחצי ממנו כחול וחצי ממנו אדום ואז שמתי אותו במחסן והלכתי לשים שלט של "לא לגעת". כשהתעוררתי הכל קרה בול אותו הדבר ולא זכרתי את זה ואז כששמתי את השלט "לא לגעת" ראיתי סוגשל דז'ה וו או פלאשבק או איך שתרצו לקרוא לזה של החלום וממש נלחצתי.. פעם חלמת חלום נבואי? חחחח הרגע כתבתי
מהו משך הזמן הארוך ביותר בו לא ישנת? לא זוכרת.. ולסיום, האם את אוהבת לישון? מאודמאוד

למעלה