עונה:]
השם שהייתם רוצים שיקראו לכם:אמ...בזמן האחרון יש לי קטע עם השם ג'ורג'ינה..
[הזוי אני יודעת] מתי הקאתם בפעם האחרונה?אני חושבת שזה היה שנה שעברה בפברואר...אחרי שדפקתי ת'ראש עם הרבה וויסקיץ השם הכי מוזר ששמעתם עליו: וואו יש כל כך הרבה..יש את כל השמות הפלצניים האלה.."קרן יער" "חורש הגליל" וכו'. המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו:רגל קרושה. איזה טעם יש למים? טעם טוב! מרווה את הצמא! הביעו את דעתכם על חוטיני:לא נוח. הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא?ת'כלס. תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה...אממ..המורה שלי לאנגלית! המילה האהובה עליכם:יש לי המון:] יש לכם התקפות של רעידות ביד?לא איך מריחים התחתונים שלכם?חח לא יודעת,בריח של כביסה? מה הכי סקסי בגבר?עיניים בהירות וזיפים מה הכי סקסי באישה?רגליים תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם:מפוצלת מה מרגש אתכם? קומדיות רומנטיות..
אתם רגישים?דיי עד מתי מצצתם מוצץ?לא מצצתי מוצץ.. האם אתם מסתפקים במה שיש לכם?לא אין בעד מה או יש בעד מה?אין בעד מה תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם:לא הייתי רוצה שום פאדיחה..אבל אתמול..לאחותי הייתה בת מצווה בעולם..והלכתי עם קרובת משפחה שלי לשתות טקליה,והוא הביא אתה בכוסות רחבות מדי..וכשניסתי להוריד אתזה בשט,חצי נשפך עליי..
אתם יודעים מה אתם רוצים בחיים?לגמרי.אני בנאדם של מטרות וכל דבר אצלי רשום טיפ טופ.