הקורבן!

נסטי XD

New member
../images/Emo190.gifהקורבן!../images/Emo190.gif

בטח כולם יודעים, אבל מי שלא : שואילם את המפורום שאלות והוא עונה לכם...לכן, אל תפגינו רחמים ושתאלו על כל דבר...XDDD הקורבן אומר לי במסר את מי הוא רוצה שיהיה הקורבן שבוע הבא.. והפעם................ זה................ הוא........................... היא........................... הם.... ג'ססססססססססמממממממממממייייייייייייננננננננננננננננההההההההההההההההה, המנה$ת הש!!ה ש$נ! XDDD [PerfectSP , למי שככה לא בעיניינים...XD]

Johnni456

New member
ג'סמין!XD../images/Emo79.gif

אוהו את לא יודעת מה אני מתכננת לך.. אבל קודם כל.. מה קורה?XD אני עוד צריכה לעבוד על זה

PerfectSP

New member
XDDDD ../images/Emo190.gif

אה,סבבה חוץ מהמבחנים,ובעיקר מהמחבן הזוועתי בהיסטוריה שהיה היום

../images/Emo80.gifיסמיןD:

הממ..על מה אני אשאל אותך.. בא לי צבעיםD: מה הצבע האהוב עלייך? הצבע השנוא עלייך? הצבע שיש לך הכי הרבה בארון? הצבע שאת הכי הרבה לובשת? צבע העיניים שלך? צבע השיער? צבע האף? צבע הציפורניים? צבע הראש שלך? הצבעים שאת רואה ברגע זה? צבע החולצה שלך? צבע המכנסיים? צבע הנעליים? צבע הגרביים? צבע התחתונים? הצבע הכי טעים? הצבע שעושה בחילה? שילוב הצבעים הכי מגניב? שילוב הצבעים הזה מכוער? הממ בא לך להוסיף משהו?

PerfectSP

New member
D: ../images/Emo190.gif

מה הצבע האהוב עלייך? ורוד-כתוםD: הצבע השנוא עלייך? אה..חום מגעיל כזה הצבע שיש לך הכי הרבה בארון? שחורXD הצבע שאת הכי הרבה לובשת?שחור>> צבע העיניים שלך? חום צבע השיער? שאלה קשה.סוג של סלונדיני כהה צבע האף? צבע גוף! צבע הציפורניים? נטולות^^ צבע הראש שלך? כחולD: סתםXD הצבעים שאת רואה ברגע זה? כסף של המסך צבע החולצה שלך? שחור לבן צבע המכנסיים? חום צבע הנעליים? אין עליי צבע הגרביים? ורוד^^ צבע התחתונים? לבן
הצבע הכי טעים? אה...אדום וכתום! הצבע שעושה בחילה? חום?XD שילוב הצבעים הכי מגניב? ורוד כתום
שילוב הצבעים הזה מכוער? ירוק צהוב
הממ בא לך להוסיף משהו? לאD:

Johnni456

New member
טוב אז ככה../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif

אחרי שחשבתי לעומק, ז"א ממש ממש ממש לעומק, כי אני בנאדם עמוק אבל לא רואים עלייXD אז הגעתי למסקנה שאני צריכה לכתוב לך שאלון על דובוני גומי! עכשיו תשאלי למה
שאלת? יופי! כי הם צבעוניים כאלה וקטנים וחמודים וטעימים
1. את אוהבת דובוני גומי? 2. למה? 3. איזה צבע שלהם את הכי אוהבת? 4. את מכירה דובון גומי בשם יוסי? 5. ויששכר? 6. ראית פעם דובון גומי עם ראש כחול? 7. מה הוא אמר? 8. ראית פעם דובוני גומי רוקדים בלט? 9. נראה לך שאפשר להכניס דובוני גומי לאף? 10. ניסית? 11. פעם מישהו גנב לך דובון גומי? 12. איך נראה לך שמכינים דובון גומי? 13. איך דובון גומי שורך שרוכים? 13. הוא בכלל יודע? 14. שמת לב שעשיתי פעמיים 13? ~עכשיו את בטח בודקת ומגחגחת
~ 15. לא כי הוא טיפש! חהחה 16. לדובוני גומי יש מוח? 17. ושכל? 18. ראית פעם דובון גומי חותך וורידים? 19. וירד לו דם? 20. הוא בכה? 21. באיזה צבע הדם שלו?

PerfectSP

New member
דובוני יגומי../images/Emo152.gif ../images/Emo190.gif

1. את אוהבת דובוני גומי? כהD: 2. למה? כי הם טעימיםXD 3. איזה צבע שלהם את הכי אוהבת? לאדעת,לא משנה לי 4. את מכירה דובון גומי בשם יוסי? כן 5. ויששכר? לא 6. ראית פעם דובון גומי עם ראש כחול? אהא~גבות~ 7. מה הוא אמר? "באה לפה הרבה?" 8. ראית פעם דובוני גומי רוקדים בלט? עוד לא 9. נראה לך שאפשר להכניס דובוני גומי לאף? ברורD: הם ייכנסו למערות האף ייעברו 30-40 מטר [אהא!] ואז יגיעו לסימפונות!XD 10. ניסית? לאD: 11. פעם מישהו גנב לך דובון גומי? חס ושלום! 12. איך נראה לך שמכינים דובון גומי? לוקחים כזה ג'לי נוזלי, ואז ממיסים אותו לתבנית דובי!D:: 13. איך דובון גומי שורך שרוכים? אין לו!D: 13. הוא בכלל יודע? לא! 14. שמת לב שעשיתי פעמיים 13? ~עכשיו את בטח בודקת ומגחגחת~ למה שאשים לבXD 15. לא כי הוא טיפש! חהחה XD 16. לדובוני גומי יש מוח? בטח! 17. ושכל? בגודל של אטוםD: 18. ראית פעם דובון גומי חותך וורידים? כן
19. וירד לו דם? לא..ירד לו מן מיץ ג'לי בצבע שלוD: 20. הוא בכה? כהD: 21. באיזה צבע הדם שלו? זה תלוי כל דובי בצבע שלו!@ מה זה פה האפליית צבעים ?! D:

נסטי XD

New member
שאלות...

1.כמה זה 1+1? 2.בטוחה? 3.בטוחה שאת לא רוצה לבדוק עם מחשבון? 4.נכון יש ילדים מעצבנים שצריך להרביץ להם? ~שורק 5.מתי פעם אחרונה היית בגן שעשועים והתנדנדת על הנדנדה? 6.חלמת פעם על בריטני ספירס? 7.מ1-10, כמה את חושבת שיש לך עתיד בתור סוללת כיבישים? 8.וכבאית? 9.מה את בכלל רוצה להיות שתהיי גדולה? 10.יש לך שיעורים? 11.למה את לא עושה אותם עכשיו?!?!!? 12.אם היתת מסטיק, באיזה טעם היית? 13.מה עדיף להיות, חלזון או שבלול? 14.אם היתת קניבלית-אימואית-מזוכיסטית-חותכת-ורידים-תוך-כדי-השמעת-שירי-בקסטריט-בויז, היית מוציאה לעצמך את הורידים ואז אוכלת את שלי? 15.האם את חושבת שיש לי מוח מעוות? 16."אמא, איך באים תינוקות לעולם?" 17.איזה בושם יש לך? 18.קנית פעם בטעות או בכוונה מוצר יופי של פנינה רוזמבלום? 19.רוצה שאני אפסיק לחפור? 20.ולקינוח, אם היית מפלצת, איפה היית חיה? אל תשכחי לכתוב לי מסר מי תא רוצה שיהיה שבוע הבא..

PerfectSP

New member
../images/Emo152.gif ../images/Emo190.gif

אה אני צריכה לבחור?XD 1.כמה זה 1+1? 11 2.בטוחה? לא כרגעXD 3.בטוחה שאת לא רוצה לבדוק עם מחשבון? אני ומחשבון בריב. 4.נכון יש ילדים מעצבנים שצריך להרביץ להם? ~שורק לגמריייייי אם כבר מתמ' יש לנו אחד כזה ב5 יח"ל!XD 5.מתי פעם אחרונה היית בגן שעשועים והתנדנדת על הנדנדה? לפני איזה שנהD:: 6.חלמת פעם על בריטני ספירס? לאXD 7.מ1-10, כמה את חושבת שיש לך עתיד בתור סוללת כיבישים? בתור קולה?O: ~סתם~ אה..0... אני לא בנויה לכבישים
8.וכבאית? 1
אני אעדיף להישאר בחוץ XD 9.מה את בכלל רוצה להיות שתהיי גדולה? אה.. משהו בארה"בD: ושאני אטייל בכללל העולם
10.יש לך שיעורים? לא חסר תאמיני ליXD 11.למה את לא עושה אותם עכשיו?!?!!? כי אין למחרD: ומחר יש שעתיים חופשיות ועושים אותם בהם אם כברXD 12.אם היתת מסטיק, באיזה טעם היית? תות
13.מה עדיף להיות, חלזון או שבלול? שבלול! 14.אם היתת קניבלית-אימואית-מזוכיסטית-חותכת-ורידים-תוך-כדי-השמעת-שירי-בקסטריט-בויז, היית מוציאה לעצמך את הורידים ואז אוכלת את שלי? לאXD 15.האם את חושבת שיש לי מוח מעוות? כןD: 16."אמא, איך באים תינוקות לעולם?" עם החסידה,בשקיתD: 17.איזה בושם יש לך? אה..אין לי?XD 18.קנית פעם בטעות או בכוונה מוצר יופי של פנינה רוזמבלום? לאXDDDDDD 19.רוצה שאני אפסיק לחפור? לשם שינוי כן^^ 20.ולקינוח, אם היית מפלצת, איפה היית חיה? ביערות הגשם הטרופיים באוסטרליהD: [אם יש כזה דברXD]

YuvalSP

New member
יסמין D: ../images/Emo203.gif

את אוהבת את טל מוסרי? את אוהבת את האף של טל מוסרי? את יודעת שהאף מוליך חשמל? את מתרגשת מזה שבעוד 4 ימים מתחיל ששטוס 2009!?!?!!111!@--~#$ היית פעם בערוץ הילדים? קיבלת חתימה מטל מוסרי? פעם אספת פוגים? וקלפים? היית בעיר ערוץ הילדים? ובפסטיגל? ובדיסנילנד? ראית פינגווין מדבר? ראית אי פעם פינגווין שעושה שלום במחשב?! (כי אני כן.) יש לך גרביים מגניבות שהן גם נעלי בית?!

PerfectSP

New member
D: ../images/Emo190.gif

את אוהבת את טל מוסרי? לא את אוהבת את האף של טל מוסרי? יש לו?! את יודעת שהאף מוליך חשמל? כן,כי הגוף מוליך חשמל..אז מכאן ניתן להסיק שגם האף...XD את מתרגשת מזה שבעוד 4 ימים מתחיל ששטוס 2009!?!?!!111!@--~#$ אה...אוי ואבוי לי,עוד עושים את זה?!XDDDDD היית פעם בערוץ הילדים? חס וחלילה קיבלת חתימה מטל מוסרי? איכ לא פעם אספת פוגים? לאXD וקלפים? ברורD: היית בעיר ערוץ הילדים? איכ לא ובפסטיגל? ממש לא תודה לאלXD ובדיסנילנד? לא ראית פינגווין מדבר? כן!D: ראית אי פעם פינגווין שעושה שלום במחשב?! (כי אני כן.) כןXD יש לך גרביים מגניבות שהן גם נעלי בית?! בארור!!!!!@#$%^& ויש לי גרביים פרוותיות,וכאלה פרוותיות שהם חצי חצי..ויש לי ארוכות עד הברך,ויש אורוכת פחות מהברך,וארוכות אחרי הברך,ורגילו,וכאלה קצרות עד לקרסול רק.. ומה שתרציD:

למעלה