הקורבן

נסטי XD

New member
../images/Emo190.gifהקורבן../images/Emo190.gif

למי שלא ממש מכיר : כל פעם נבחר אחד מחברי הפורום, חברי הפורום שואלים אותו כמה שאלות ועל חבר הפורום לענות על השאלות....... והפעעםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם................. הקורבן הוא........................ היא............................................... הם........................... אנחנו............................. אתם....................................................................................... המנהלת של הפורום, שחר!!!!!!! [FallOutGirl ] אל תפגינו רחמים XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאמאאאאאא!

וואוו... כמה שאלות!אל תפציצו יותר מידי XD

Johnni456

New member
אני עצלנית אז אני מעתיקה את מה שכתבתי../images/Emo79.gif

ליסמין בפורום סאם
אחרי שחשבתי לעומק, ז"א ממש ממש ממש לעומק, כי אני בנאדם עמוק אבל לא רואים עלייXD אז הגעתי למסקנה שאני צריכה לכתוב לך שאלון על דובוני גומי! עכשיו תשאלי למה
שאלת? יופי! כי הם צבעוניים כאלה וקטנים וחמודים וטעימים
1. את אוהבת דובוני גומי? 2. למה? 3. איזה צבע שלהם את הכי אוהבת? 4. את מכירה דובון גומי בשם יוסי? 5. ויששכר? 6. ראית פעם דובון גומי עם ראש כחול? 7. מה הוא אמר? 8. ראית פעם דובוני גומי רוקדים בלט? 9. נראה לך שאפשר להכניס דובוני גומי לאף? 10. ניסית? 11. פעם מישהו גנב לך דובון גומי? 12. איך נראה לך שמכינים דובון גומי? 13. איך דובון גומי שורך שרוכים? 13. הוא בכלל יודע? 14. שמת לב שעשיתי פעמיים 13? ~עכשיו את בטח בודקת ומגחגחת
~ 15. לא כי הוא טיפש! חהחה 16. לדובוני גומי יש מוח? 17. ושכל? 18. ראית פעם דובון גומי חותך וורידים? 19. וירד לו דם? 20. הוא בכה? 21. באיזה צבע הדם שלו?

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאני מתה לישון אבל קר לי..

והמיטה מלאה בבגדים! ואני עוד צריכה להוריד חזייה וג'ינס ולהחליף למשהו לישון ;; אני מושכת את הזמן.. 1. את אוהבת דובוני גומי? לפעמים. 2. למה? לפעמים הם טעימים ולפעמים את נתקעים בשיניים. 3. איזה צבע שלהם את הכי אוהבת? לאדעת. אדום ניראה לי. 4. את מכירה דובון גומי בשם יוסי? לא. (וואי לפני שניה כתבתי כן בטעות XD) 5. ויששכר? ברור שלא! 6. ראית פעם דובון גומי עם ראש כחול? וגוף אדום! 7. מה הוא אמר? "אני רוצה שתאכלי אותי ואני אראה את הציצי שלך מקרוב!!" 8. ראית פעם דובוני גומי רוקדים בלט? רק בתמונות.. 9. נראה לך שאפשר להכניס דובוני גומי לאף? בטח. הם מספיק קטנים. 10. ניסית? לא זוכרת.. 11. פעם מישהו גנב לך דובון גומי? כן.. זה מהזה עצבן אותי! 12. איך נראה לך שמכינים דובון גומי? בתבנית... ניראהלי. 13. איך דובון גומי שורך שרוכים? הוא לא! כי אין לו נעלים חחחחחחח 13. הוא בכלל יודע? אני אלמד אותו יום אחד.. 14. שמת לב שעשיתי פעמיים 13? ~עכשיו את בטח בודקת ומגחגחת~ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן! מי מסתכל על המספרים בכלל XD 15. לא כי הוא טיפש! חהחה. הוא לא טיפש ;; 16. לדובוני גומי יש מוח? בדיוק חשבתי על זה בשאלה הקודמת :ם 17. ושכל? זה בתוך המוח.. 18. ראית פעם דובון גומי חותך וורידים? כן.. באיזה בלוג בישרא. 19. וירד לו דם? דם ירוק של דובוניאיכפתלי! (כמו שאומרים דם כחול של נסיכות..) 20. הוא בכה? כלכך בכה על כמה שהחיים שלו בזבל וכל הזמן אף אחד לא מתחשב בו בחיים. 21. באיזה צבע הדם שלו? אמרתי.. ירוק!

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהווו... אני עצלנית אבל ;; חחחחחחחחח

טובטוב. אני אשלח לך.

Emergency Exit

New member
שחרררר../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

ים או בריכה: לישון או להתעורר: אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: עונה מועדפת בשנה: טיול בארץ או בחו"ל: טלפון או פלאפון: ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את השאלון הזה: ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: כונה רעה שלכם: תכונה טובה: איבר אהוב בגוף: איבר שנוא: יש פירסינג: קעקוע: חושבים שאתם מעניינים או משעממים: אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: מאמינים באלוהים: מאמינים בקסם: מאמינים במזל: מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): מאמינים בגן עדן וגיהנום: מאמינים בסנטה קלאוס: תהני.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאוף. צריך ללכת לביתספר;;

ים או בריכה: בריכה. לישון או להתעורר: לישון. או להתעורר שיונתן לידי. אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: אקטיבים. אני מזיינת לא מזיינים אותי XD חחחחחחחחחחחחח סתםסתם. עונה מועדפת בשנה: חורף. טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל! טלפון או פלאפון: פלאפון. ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את השאלון הזה: כי אני חייבת? ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אני אעבור לשאלון הבא ואתארגן מהר לביתספר. תכונה רעה שלכם: חופרת!! תכונה טובה: חברותית :) איבר אהוב בגוף: ציצי!! סתם.. אני אוהבת גם את העיניים שלי. איבר שנוא: פות. זה מגעיל :S יש פירסינג: נזם. קעקוע: שניים ^^. 4 כוכבים ותות. חושבים שאתם מעניינים או משעממים: מעניינים חח בטח. אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: חרמנית. מאמינים באלוהים: לא. מאמינים בקסם: לא. מאמינים במזל: כן. מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע): הא.... לא יודעת. מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא. מאמינים בסנטה קלאוס: לא.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifשאני אגיד מילה אחרת??

חחחחחחחחחחחחחחחחחכחחחחחחחוחחחחחחס.

נסטי XD

New member
תורי!

מה קורה? איך החיים? איך היה היום בבית-ספר? נכון יש לך קעקוע? נכון זה ממש דפוקשאם כבר יש גיטרה עם 12 מיתרים, צריך 4 ידיים? אם היתה לך עוד רגל, איפה היא היתה? פעם התערבת על משו וכ"כ הצטערת על זה? על מה ומה עשית? הלכת פעם אחורה כדי להזכר מה עשית? מה את שומעת עכשיו? תגידי 3 דברים שאת שונאת בך: תגידי 3 דברים שאת אוהבת בך: חלמת פעם על מייקל ג'קסון? חשבת פעם שאלוהים הוא אישה? רוצה שאני אסיים עם זה כבר? טוב...חפרתי XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifכתבתי בבוקר וזה לא נשלח.

דמיינו שכתוב 6:53 מה קורה? סבבה. איך החיים? בכללי - מדהימיםםםםםםםם! איך היה היום בבית-ספר? היה דווקא יום נחמד חח נכון יש לך קעקוע? יאפ. שניים. נכון זה ממש דפוק שאם כבר יש גיטרה עם 12 מיתרים, צריך 4 ידיים? ניראה לי חח אם היתה לך עוד רגל, איפה היא היתה? מהתחת. כדי שאני אוכל להישען עליה וזה כאילו לשבת XD פעם התערבת על משו וכ"כ הצטערת על זה? לא זוכרת.. על מה ומה עשית? לא זוכרת חח הלכת פעם אחורה כדי להזכר מה עשית? יש מצב ><" מה את שומעת עכשיו? Forever The Sickest Kids - Whoa Oh! (Me Vs. Everyone) אבל נגמר תכף.. תגידי 3 דברים שאת שונאת בך: מה נהיו השאלונים האלה ביקורת עצמית על האישיות שלי?? לא יודעת מה אני שונאת נו. תגידי 3 דברים שאת אוהבת בך: חברותית. אוהבת. מצחיקה מרוב טיפשות? חלמת פעם על מייקל ג'קסון? חחחחחחחח לא. חשבת פעם שאלוהים הוא אישה? לא. רוצה שאני אסיים עם זה כבר? כן ^^ טוב...חפרתי XD

למעלה