הקורבן

עוגיה12

New member
../images/Emo190.gifהקורבן../images/Emo190.gif

בשבוע שעבר השאלות היו מופנות לרון והשבוע..... עופרי!!! יאללה, להפציץ בשאלות! כמובן, להימנע מקללות וויכוחים. בואו נשחק הקורבן!

Offry2

New member
עפרי כמה שאלות לי אליך

1. מי אתה? 2. אתה אוהב יותר רכבות הרים עם לופים או בלי? 3. איך אתה הורג ג'וקים? 4. אתה אוהב את ניקי? 5. ואת טרייסי? 6. ואת ג'סיקה? 7. ואת קלייר?

Offry2

New member
תשובות

1. מי אתה? עפרי. 2. אתה אוהב יותר רכבות הרים עם לופים או בלי? עם. 3. איך אתה הורג ג'וקים? נעל/כפכף/סנדל. 4. אתה אוהב את ניקי? כן. 5. ואת טרייסי? כן. 6. ואת ג'סיקה? אפילו יותר. 7. ואת קלייר? הכי!

DayDreamers

New member
אני הייתי ממליץ

להרוג ג'וק ככה: לזרוק עליו איזה דף קודם, ואז עם נעל/כפכף/סנדל. אתה באמת רוצה שאריות של ג'וק על הנעליים שלך? Oo

Lion_Heart

Well-known member
שאלותי לעופרי

1: תזכיר לי מי אתה שוב? 2: אמרתי כבר תודה שהצטרפת אלי במאבקי הצודק?(תקבל תואר אבירות לא רישמי\חסר ערך כלשהו) 3: אתה אוהב מיץ תפוזים? 4:פיצה או המבורגר(זהירות! שאלה מכשילה) 5:אתה יודע מי זאת קמרון? 6:אתה ראית דר נורא? אם לא, למההההההה????? מה דעתך על מזנון ארוחת בוקר? ושאלה אחרונה מי הוא האיש בחליפה הסגולה שמפחיד אנשים ליד הטירה הרדופה?

Offry2

New member
תשובות :]

1: תזכיר לי מי אתה שוב? אני עפרי. 2: אמרתי כבר תודה שהצטרפת אלי במאבקי הצודק?(תקבל תואר אבירות לא רישמי\חסר ערך כלשהו) לא אמרת, עכשיו זה גם בסדר :] תודה על תואר האבירות, אני מעריך את זה. 3: אתה אוהב מיץ תפוזים? בטח. 4:פיצה או המבורגר(זהירות! שאלה מכשילה) דברים חלביים לא עושים לי טוב, אז המבורגר. ומצטער אם אתה צמחוני או משהו לא התכוונתי
5:אתה יודע מי זאת קמרון? אין לי שמץ. 6:אתה ראית דר נורא? אה?!?!?! אם לא, למההההההה????? אה?!?!?!?! מה דעתך על מזנון ארוחת בוקר? מזנון ארוחת הבוקר? זה במקרה הסרט עם זה שמדליק את הגומי של הנעל שלו, עם מצית? ושאלה אחרונה מי הוא האיש בחליפה הסגולה שמפחיד אנשים ליד הטירה הרדופה? הרקולס! לא?

Lion_Heart

Well-known member
התשובה לשאלה 4

היא פיצה-בורגר!!!!! אבל תשובתך גם התקבלה! ותודה על תמיכתך. . .סר עופרי!

RoXaS

New member
אהלן עופרי

ממצב? איזה כיתה אתה? איזה עונה הכי טובה לדעתך? משחק מחשב אהוב: איזה סגנון מוזיקה שומע? בעד או נגד פסח ופבל? (תזהר בתשובתך-השאר ניטרלי *אהם אהם*) ממצב החסה בשטחים?

Offry2

New member
היי

ממצב? הכל טוב. איזה כיתה אתה? י'. איזה עונה הכי טובה לדעתך? בינתיים 3! משחק מחשב אהוב: לא משחק. איזה סגנון מוזיקה שומע? כמעט הכל, אבל בעיקר רוק ומטאל. בעד או נגד פסח ופבל? (תזהר בתשובתך-השאר ניטרלי *אהם אהם*) אפשר להגיד שנגד. ממצב החסה בשטחים? שאלתי את הכרוב אתמול, אמר לי שהם במצב טוב כרגע.

וונקי

New member
אוקי שאלות

מי את צריכה לבקש סליחה? למה את צריכה לבקש מי אותו אדם סילחה? מה הוא דבר שאת הכי רוצה לעשות? מה יותר חושב אהבה או כסף?

למעלה