הקורבן...................

Nathalie 6293

New member
../images/Emo190.gifהקורבן...................../images/Emo190.gif

ניב, מצטערת עם לקחתי לך את התפקיד אבל פשוט הפורום יבש בזמן האחרון ואין עוד מה להשים אז.... שמתי את הקורבן ונחשו מי הוא
(במקום תופים)..... המנהל שלנו ניב
אוקיי שאלות... של יאיר לפיד (
): 1. אם היית חיה, איזו חיה היית
2. מה הדבר הראשון עליו אתה מסתכל באישה
3.מה סקסי בעיניך
4. עם מי מהישראלים שאת/ה לא מכיר/ה היית שמח לצאת לארוחת ערב
5. לאן היית נוסע לטיול של שנה
6. מה תכונה ישראלית בעיניך
שימו גם אתה שאלות למנהל שלנו! ***קרדיט לפורום סקרים ושאלונים...

חחחח אוקיי ../images/Emo3.gif

1. אם היית חיה, איזו חיה היית - האמ.. חתול.. עצלן כמוני D: 2. מה הדבר הראשון עליו אתה מסתכל באישה - לודע.. אין משו ספציפי 3.מה סקסי בעיניך - חחח לודע OO 4. עם מי מהישראלים שאת/ה לא מכיר/ה היית שמח לצאת לארוחת ערב - אינלי מושג..אולי דנה?
5. לאן היית נוסע לטיול של שנה - ארה"ב! 6. מה תכונה ישראלית בעיניך - לצעעעעעעוק

Nathalie 6293

New member
נו, למה אתם לא שואלים את ניב שאלות ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif :-O

0verpr0tected

New member
../images/Emo9.gif

1. מה החיה האהובה עליך? 2. מה הצבע האהוב עליך? 3. מה הקללה האהובה עליך? 4. איך היית רוצה שיקראו לך? 5. נכון שרחובות זו עיר מסריחה?
6. מה אתה רוצה לעשות כשתגדל? 7. למה אתה לא לומד בקציר?
8. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? 9. עישנת? 10. שתית אלכוהול? 11. עישנת מריחואנה? 12. שיחקת מונופול? 13. ראית טיטאניק? 14. נישקת מישהי? 15. צבעת פעם את השיער? 16. מצליח בבית ספר? 17. יש חבר\חברה\קראש? 18. ממה אתה הכי פוחד? 19. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? 20. מסר לאומה? זהו

מצטער שלא עניתי

חזרתי מטיול שנתי 1. מה החיה האהובה עליך? לא אוהב בע"ח >< 2. מה הצבע האהוב עליך? אין משו מיוחד 3. מה הקללה האהובה עליך? לודע
4. איך היית רוצה שיקראו לך? תום
עומר
5. נכון שרחובות זו עיר מסריחה? חחח קצת 6. מה אתה רוצה לעשות כשתגדל? האמ לא חשבתי על זה עדיין 7. למה אתה לא לומד בקציר? כי דה שליט זה עשר דקות מהבית שלי 8. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? האמ לא 9. עישנת? כע 10. שתית אלכוהול? כע 11. עישנת מריחואנה? לא 12. שיחקת מונופול? כע 13. ראית טיטאניק? כע 14. נישקת מישהי? כע 15. צבעת פעם את השיער? לא 16. מצליח בבית ספר? לא ממש >< 17. יש חבר\חברה\קראש? קראש >< 18. ממה אתה הכי פוחד? חחח הרבה.. 19. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? אינלי מושג 20. מסר לאומה? העיצוב החדש של תפוז נוראי

LittleFairy

New member
אתה האדם היחיד שאני מכירה שאמר שהוא לא אוהב

בע"ח, זה הדבר הכי מקסים שנברא. חייב להיות בעל חיים כלשהו שאתה מחבב, זה לא הגיוני><

חחח אמ..

לודע.. אני סתם לא מחבב.. זה לא שאני שונא
טוב.. אולי אני אוהב תוכים.. יש תוכי חמוד לידידה שלי

0verpr0tected

New member
../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif

..................................................................... ????????????????????????????????????????

למעלה