הקורבן

miriams4

New member
../images/Emo190.gifהקורבן../images/Emo190.gif

אווו,עוד קורבן
והשבוע...גבי!!הידועה בכינויה:gabi2410!!!! הרשומות למשחק: מיכל- michalb19 הלן-helen333 שחף-happy Shahaf זוהרה-זוהרה המכשפופה ענבר-ענבי פ כאן מרים סילברברג,קרית שמונה,אולפנית,חדר מחשבים,כסא,מחשב.

Say It To Me

New member
|בנננה| גבי בואי הביתה!

לא רוצה!
ועכשיו לשאלות שלי::.. היי! מה קורה? הכל טוב? יופי. שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים(לא חייב ): איך זה לדור שם? את נהנת? מה את חושבת על הפיג'מות? מה את חושבת על מיקה? מה את חושבת על רחוחות? מה את חושבת על אוכל? מה את חושבת על הפורום? יש לך אחים? כן? כמה? יש לך אחיות? כן? כמה? מה את מעדיפה יותר: כלב או חתול? תה או קפה? יום או לילה? ללכת על חוף הים בשקיעה או ללכת למועדון ולרקוד? חום או קור? חורף או קיץ? אביב או סתיו? מחשב או טלויזיה? טלויזיה או מחשב? ביסלי או במבה? את עצובה ביום הזיכרון? הלכת פעם לבקר ביד ושם? ראית פעם חתול? שאלה בחשבון: יוסף חשש קנה 4 אולרים. באחד דקר את ברימו. ובאחד דקר את חמימו. בדיוק באו המנייאק (משטרה) כמה שנים הוא קיבל? מכירה את שלום אסייג? אני מתה עליו! הוא כזה מצחיק. א'.מה היית עושה אם היית רואה את מיקה ברחוב ובמקרה היית לובשת חולצה שלו ובמקרה כמה שעות קודם לכן המנהלת שלו (אני ^^) התקשרה אליו לנייד ובמקרה הזמינה אותו לבוא לבקר? תשובה: ב'.מה היה קורה אם העולם היה מורכב רק מאנשים יפים?(אני לא הייתי חיה בו
) תשובה: ג'.נכון שתפוז יכול לפעמים להיות זבל?? תשובה: ד'.איפה סיון(27) נעלמה לנו???לאן היא הלכה?? תשובה: ועכשיו ל"מה את חושבת על חבריי הפורום הקטן" 1.מה את חושבת על עצמך? 2.מה את חושבת עליי? 3.מה את חושבת על מרים? 4.מה את חושבת על הלן (ליאור)? 5.מה את חושבת על קארין? 5.מה את חושבת על סיון(המנהלת). 6.מה את חושבת על כולם באופן כללי (זה כי אני לא זוכרת עוד שמות.הכאב מתחל לטשטש אותי) בקיצור,נהנ? יופי,כי אני לא. סתם! היה לי כיף חיים! באמת חוויה של פעם בחיים! אני גוועת ברעב...הלכתי לאכול. ביי גבי. נתראה רק בשמחות! אמן!

helen333

New member
../images/Emo6.gif היוש מרים חח אני במחשבים בתיכון שלי עכשיו

gabi2410

New member
בעע.

היי!היי. מה קורה?טוב
הכל טוב?כן. יופי. שם:גבי גיל:13 תאריך לידה:24.10.94 מקום מגורים(לא חייב ):חח זה מצחיק שתאריך לידה חובה אבל עיר לא חובה.באר שבע איך זה לדור שם?חרא. את נהנת?לא מה את חושבת על הפיג'מות?מצחיק,פחות או יותר.לא מתה על זה. מה את חושבת על מיקה?זה שאלה בכלל? מה את חושבת על רחוחות?רחוחות? מה את חושבת על אוכל?צורך חינוי לקיום בני האדם,אחרי המים והנשימה בלה בלה בלה מה את חושבת על הפורום?נחמד! יש לך אחים?כן. כן?כן. כמה?2 יש לך אחיות?לא כן?לא כמה?-1 מה את מעדיפה יותר: כלב או חתול?חתול תה או קפה?קפה יום או לילה?יום ללכת על חוף הים בשקיעה או ללכת למועדון ולרקוד?ללכת למועדון ולרקוד חום או קור?חום חורף או קיץ?קיץ אביב או סתיו?אביב מחשב או טלויזיה?מחשב טלויזיה או מחשב?
ביסלי או במבה?ביסלי את עצובה ביום הזיכרון?את לא? הלכת פעם לבקר ביד ושם?לא. ראית פעם חתול?כן שאלה בחשבון: יוסף חשש קנה 4 אולרים. באחד דקר את ברימו. ובאחד דקר את חמימו. בדיוק באו המנייאק (משטרה) כמה שנים הוא קיבל? 0,הוא הרג את המשטרה וברח. מכירה את שלום אסייג?לא אני מתה עליו! הוא כזה מצחיק.טוב. א'.מה היית עושה אם היית רואה את מיקה ברחוב ובמקרה היית לובשת חולצה שלו ובמקרה כמה שעות קודם לכן המנהלת שלו (אני ^^) התקשרה אליו לנייד ובמקרה הזמינה אותו לבוא לבקר? תשובה:יורה בכל מי שיש בעולם חוץ ממיקה כדי שיהיה לי מלא זמן לדבר עם מיקה וכדי שלא יצטרך לסוע ב'.מה היה קורה אם העולם היה מורכב רק מאנשים יפים?(אני לא הייתי חיה בו ) תשובה:גם אני לא הייתי חיה בו
ג'.נכון שתפוז יכול לפעמים להיות זבל?? תשובה:טוב,לפעמים זורקים לזבל את הקליפה..
ד'.איפה סיון(27) נעלמה לנו???לאן היא הלכה?? תשובה:להופעה של מיקה. ועכשיו ל"מה את חושבת על חבריי הפורום הקטן" 1.מה את חושבת על עצמך?תוצאה מצערת,סוג חדש של טימטום
2.מה את חושבת עליי?מוזרה,אבל זה נסלח כי את רוסיה. 3.מה את חושבת על מרים?קרועה בטירוף
4.מה את חושבת על הלן (ליאור)?אממ..אממ..אממ..רגועה כזאת
5.מה את חושבת על קארין?קצת ההפך מרגושה כזאת.. 5.מה את חושבת על סיון(המנהלת).שונאת אותה.איך היא מעיזה לפגוש את מיקה כל כך הרבה פעמים?
6.מה את חושבת על כולם באופן כללי (זה כי אני לא זוכרת עוד שמות.הכאב מתחל לטשטש אותי):מקסים(?) יאייאי סיימתי את השאלון! אגב מריים מה קורה כשנגמרים כל המשתתפים?הפינה תמות?

Say It To Me

New member
../images/Emo94.gif הפינה תמות!! ../images/Emo6.gif

נראה לי שיתחיל מההתחלה

miriams4

New member
יאיי,אני קרועה../images/Emo9.gif ../images/Emo80.gif

כ"כ נכון
אה,וכן,היא תתחיל מהתחלה

helen333

New member
את רוסיה?!../images/Emo2.gif מכירה את לובה?!../images/Emo3.gif

היתחפשתי ללובה-באבא-לובה בכתה ו'

gabi2410

New member
מזתומרת מכירה?

אני מתה מצחוק מהחיקויים,כמו כולם,אבל לא מכירה אישית

helen333

New member
שאלתי את מרים אבל תודה ששיתפת../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

miriams4

New member
אני רוסיה?../images/Emo2.gif נחמד לדעת../images/Emo13.gif ../images/Emo80.gif

helen333

New member
בתגובה שגבי כתבה!!! "בעע"..

"2.מה את חושבת עליי? מוזרה,אבל זה נסלח כי את רוסיה."

helen333

New member
וואלה?../images/Emo6.gif היתלבלבתי!! אופס!!!!../images/Emo3.gif!!!!!!!!!!!

!!

helen333

New member
גבי, גבי, גבי../images/Emo69.gif+../images/Emo190.gif

מקורה? מאמאצאב? מה נישמע? מה ניש? הכל טוב? הכל בסדר? הכל סבבה? מה העיניינים? מה ככה? איך ככה? טעמת קולה זירו? איך זה? תה או שוקו? אני או היא? היא או את? הוא או את? הוא או היא? את רואה הארי פוטר? את רואה הארי פוטר בחדר ופיתאום את שומעת "דםם..דםם..אני רוצה דם..", מה את עושה? את בשירותים ופיתאום הרמיוני ניכנסת ואומרת לך "ניגמר החלב", מה את עושה? את בשירותים ופיתאום הארי ניכנס, צוחק ואומר "איבדנו אותו!! רוצה גם?", מה את עושה? את רואה את הארי ורון מתנשקים צרפתית, מה את עושה? את מתקלחת ופיתאום האגריד ניכנס ומתחיל ליצחוק ולהריח ת'שמפו, מה את עושה? את הולכת בריחוב ופיתאום מרי פופינס רצה אלייך, צועקת בשמחה "גמאני! גמאני!" ומחבקת אותך, מה את עושה? את הולכת בריחוב ורואה איש עירום רץ וצועק "מקרה לאוזן!?!?!?!?", מה את עושה? את הולכת בריחוב ופיתאום סבתא אחת באה אלייך שרה "היי הי בלינקי ביל" ומנשקת אותך... אחר כך היא הולכת, חוזרת ושרה "הם באים, הנה הם באים, המומנינים המופלאים....", לוקחת לך ת'ידיים ומתחילה לירקוד, מה את עושה? היה כיף? ביוש? ביוש. ביוש? ביוש. ביוש? ביוש. ביי?? ביי.

gabi2410

New member
משיבה../images/Emo13.gif

מקורה?נחמד! מאמאצאב?נחמד. מה נישמע?נחמד.. מה ניש?כבר לא כל כך נחמד. הכל טוב?לא הכל בסדר?לא. הכל סבבה?לא! מה העיניינים?ככה ככה מה ככה?ככה. איך ככה?חפירה
טעמת קולה זירו?לא איך זה?לא טעמתי תה או שוקו?שוקו אני או היא?אני הא או את?אני הוא או את?אני הוא או היא?אני את רואה הארי פוטר?יותר קוראת את רואה הארי פוטר בחדר ופיתאום את שומעת "דםם..דםם..אני רוצה דם..", מה את עושה?צורחת 1 באפריל ומשתוללת מפחד על כל הבית את בשירותים ופיתאום הרמיוני ניכנסת ואומרת לך "ניגמר החלב", מה את עושה?מביאה לה בעיטה.חרשנית מעצבנת
את בשירותים ופיתאום הארי ניכנס, צוחק ואומר "איבדנו אותו!! רוצה גם?", מה את עושה?שואלת אם איבדנו את רון,ואם כן רצה לכל העולם לחפש. את רואה את הארי ורון מתנשקים צרפתית, מה את עושה?בוכה.רון שלישלישלי! את מתקלחת ופיתאום האגריד ניכנס ומתחיל ליצחוק ולהריח ת'שמפו, מה את עושה?מקיאה? את הולכת בריחוב ופיתאום מרי פופינס רצה אלייך, צועקת בשמחה "גמאני! גמאני!" ומחבקת אותך, מה את עושה?אומרת לעצמי להפסיק לקחת ריטלין את הולכת בריחוב ורואה איש עירום רץ וצועק "מקרה לאוזן!?!?!?!?", מה את עושה?בודקת שהאוזן שלי בסדר את הולכת בריחוב ופיתאום סבתא אחת באה אלייך שרה "היי הי בלינקי ביל" ומנשקת אותך... אחר כך היא הולכת, חוזרת ושרה "הם באים, הנה הם באים, המומנינים המופלאים....", לוקחת לך ת'ידיים ומתחילה לירקוד, מה את עושה?רצה הביתה. היה כיף?די מפחיד,האמת. ביוש?ביי ביוש.ביי.. ביוש?ביי! ביוש.ביי!! ביוש?ביי!!!!!!!!!! ביוש.כן!#$#^%$&^ ביי??כן~%$#&^)*%* ביי.ביי

למעלה