הקורבן

miriams4

New member
../images/Emo190.gifהקורבן../images/Emo190.gif

כן,שוב הגעתן לפינתי האהובה
והפעם:נעה!הידועה בכינויה נעה124!! הנרשמות למשחק הן: הרשומות למשחק הן: נועה-נועה 124 נוגה-skaramoosh עמליה-מלמל12 גבי-gabi2410 מיכל- michalb19 הלן-helen333 שחף-happy Shahaf זוהרה-זוהרה המכשפופה ענבר-ענבי פ בהצלחה!

miriams4

New member
שיט!אני דפוקה../images/Emo122.gif

הנרשמות למשחק הן: נוגה-skaramoosh עמליה-מלמל12 גבי-gabi2410 מיכל- michalb19 הלן-helen333 שחף-happy Shahaf זוהרה-זוהרה המכשפופה ענבר-ענבי פ

helen333

New member
../images/Emo190.gifאוי, נעה, נעה, נעה...

-זהירות, הצפה!- היי נעה! היי נעה? היי נעה: מה ניש? מקורה? מאמאצאב? הכל טוב? הכל בסדר? מתי קמת היום? ואתמול? ושילשום? ובימי שבת? ובחלל? בת כמה? מאיפה? צבע אהוב? צבע עיניים? צבע פנים? צבע אף? צבע שיער? ורוד או שחור? כמה פעמים. כמה פעמים את מצחצחת שיניים ביום? כמה פעמים את עושה צרכים[מתפנה...הולכת להשתין!!] ביום? כמה פעמים את מפהקת ביום? כמה פעמים את ממצמצת ביום? כמה פעמים את מחייכת ביום? פעם. פעם ראית חייזר? פעם השתנת בעמידה? פעם קרה לך שהלכת בריחוב ונמר תקף אותך? פעם החזקת פיל? ואיפרוח? את אוהתב חיות? את צימחונית? ממתי? למה את צימחונית? גלידה או ארטיק? טלויזיה או ג'ירפה? ג'ירפה או נמר? נמר או מחשב? מחשב או שמיים? שמיים או מים? מים או שירותים? שירותים או אגם? אגם או נחל? נחל או חתול? חתול או דלת? דלת או שמיים? שמיים או ברווז? ברווז או ורוד? ורוד או כחול? אמא או אבא? אחים\אחיות? שתייה אהובה? מאכל אהוב? חטיף אהוב? בוקר או לילה? :] או :) ? :] או :[ ? מיקה או ויקה? להקה -אחת- אהובה? זמר -אחד- אהוב? היית רוצה לעשות ניתוח פלסטי? אם כן, איפה? את אוהבת אותו? ואותך? ואותה? ואותי? אותי או אותה? אני או הוא? הוא או את? את או היא? משעמם לך? ביגללי? שחור או לבן? רחוק או קרוב? טבעת או צמיד? מה הכי מפחיד אותך? מה הכי מצחיק אותך? מה הכי מעציב אותך? מה הכי כיף לך לעשות? מה את הכי אוהבת לעשות? את מי את הכי אוהבת? את מי את הכי שונאת? מי לדעתך הכי אוהב אותך? איפה את רוצה לגור שתהיי גדולה? כלב או חתול? חתול או פיפי? פיפי או שמיים? מה? מי? מתי? איפה? למי? למי? עם מי? כמה? למה? כן? לא? שחור? לבן? חתול? כלב? עיפרון? גשם? חורף או קיץ? אף או אוזן? זהו? זהו. נהנת? ביוש? ביוש. ביוש? ביוש. בייביי? בייביי.

helen333

New member
עוד כמה שאלות..

אם היית הולכת בריחוב ורואה את מיקה, מה היית עושה? את הולכת בריחוב ונופל עלייך חתול, מה את עושה? את הולכת לריחוב וסבתא כלשהי מנשקת אותך, מה את עושה? את הולכת בספארי, ורואה את הארי פוטר מדבר עם נחש, מה את עושה? את רואה הארי פוטר? את רואה הארי פוטר, ופיתאום את שומעת בחדר שלך "דם...דם...אני רוצה דם...", מה את עושה? את הולכת ביער, ופיתאום רואה את הרמיוני, מה את עושה? את שוכבת במיטה, ופיתאום האגריד ניכנס לחדר. מה את עושה? את הולכת ביער ורואה את הארי ורון מתנשקים. מה את עושה? את הולכת בריחוב ורואה איש הולך עירום וצורח "גמאני! גמאני!", מה את עושה? את באמבטייה, ופיתאום הארי פוטר ניכנס ואומר לך "זה לא מה שחושבים.", מה את עושה? את בשירותים, ופיתאום איש ניכנס וצועק "אוודט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" מה את עושה? את הולכת בריחוב ורואה את מיקי מאוס, מה את עושה? " " " " " פו הדב, מה את עושה? " " " " " מרי פופניס צועקת "גמאני!! גמאני!!" ומחבקת אותך. מה את עושה?

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifייאי! חפירה!../images/Emo3.gif

היי נעה! היי
היי נעה? היי? היי נעה: היי: מה ניש? בסדר מקורה? הכול מאמאצאב? הכול טוב P: הכל טוב? כן הכל בסדר? כן
מתי קמת היום? 6 וחצי ואתמול? גם ושילשום?גם ובימי שבת? 12 וחצי אם לא מעירים אותי.. ובחלל? אני לא ישנה בחלל
(הטעות הייתה בכוונה או לא?
) בת כמה? 13 וחצי מאיפה? חור ליד הקריות צבע אהוב? גוונים של כחול צבע עיניים? חום-ירוק מעוות צבע פנים? צבע פנים כזה
צבע אף?
? צבע שיער? חום ורוד או שחור? שחור כמה פעמים. כמה פעמים את מצחצחת שיניים ביום? פעמיים כמה פעמים את עושה צרכים[מתפנה...הולכת להשתין!!] ביום? לא ספרתי..
כמה פעמים את מפהקת ביום? הרבה>< כמה פעמים את ממצמצת ביום?
כמה פעמים את מחייכת ביום? אנשים טוענים שלא הרבה, אבל הרבה פעם. פעם ראית חייזר? כן-
פעם השתנת בעמידה? לא
פעם קרה לך שהלכת בריחוב ונמר תקף אותך? לא.. פעם החזקת פיל? לא, אבל זה מגניב.. (ללטף פיל, לא להחזיק
) ואיפרוח? כן
את אוהתב חיות? כן את צימחונית? כן ממתי? נממ.. כמעט שנתיים למה את צימחונית? כי אני לא רוצה לאכול גופות (נשמע קיצוני מדי.. אני יודעת) גלידה או ארטיק? גלידה טלויזיה או ג'ירפה? ג'ירפה! ג'ירפה או נמר? ג'ירפה נמר או מחשב? נמר.. חח לא יודעת מחשב או שמיים? מחשב שמיים או מים? שמיים מים או שירותים? מים? שירותים או אגם? אגם.. אני חושבת
אגם או נחל? נחל נחל או חתול? חתול חתול או דלת? חתול דלת או שמיים? דלת שמיים או ברווז? ברווז ברווז או ורוד? ברווז ורוד או כחול? כחול אמא או אבא? שניהם!
אחים\אחיות? לא יודעת שתייה אהובה? קולה מאכל אהוב? הכול בערך>< חטיף אהוב? צ'יטוס בוקר או לילה? לילה :] או :) ? :) :] או :[ ? :] מיקה או ויקה? מיקה!
להקה -אחת- אהובה? אין.. למרות שפאניק אט דה דיסקו חביבים זמר -אחד- אהוב? אחד?
אבל אני לא יודעת אם יוני או מיקה.. היית רוצה לעשות ניתוח פלסטי? לא אם כן, איפה? את אוהבת אותו? כן.. את מי? ואותך? לפעמים ואותה? ברור! ואותי? כן!
אותי או אותה? אותך
אני או הוא? את הוא או את? הוא את או היא? אני משעמם לך? כן ביגללי? לא! שחור או לבן? לא יודעת. אולי שחור רחוק או קרוב? קרוב טבעת או צמיד? צמיד מה הכי מפחיד אותך? הרבה מה הכי מצחיק אותך? חברות שלי ו"חברים".. הא וגם "הפיג'מות" מה הכי מעציב אותך? נממ.. לא יודעת מה הכי כיף לך לעשות? לא יודעת מה את הכי אוהבת לעשות? זה לא אותו דבר בערך?
את מי את הכי אוהבת? משפחה, חברות.. את מי את הכי שונאת? בשמת ומוניק.. מי לדעתך הכי אוהב אותך? אבאמא איפה את רוצה לגור שתהיי גדולה? בקיבוץ כלשהו, או מושב כלב או חתול? שניהם חתול או פיפי? חתול פיפי או שמיים? שמיים?
מה? מו
מי? מה? מתי? איפה? איפה? כמה? למי? מתי? למי? כמה? עם מי? איתו! כמה? 14 למה? כי זה יפה! כן? מאוד לא? כן! שחור? לבן לבן? ירוק חתול? ארנב כלב? זברה עיפרון? מגבת גשם? כן חורף או קיץ? חורף אף או אוזן? אוזן זהו? לא זהו. לא! נהנת? אבל אמרו שלא זהו! וכן נהניתי
ביוש?
ביוש.
ביוש? לא ביוש.
בייביי? לא? בייביי.
אם היית הולכת בריחוב ורואה את מיקה, מה היית עושה? צורחת ומנסה לגמגמם באנגלית-העילגת-בכל-מקרה שיש לי שאני סוגדת לו את הולכת בריחוב ונופל עלייך חתול, מה את עושה? בודקת למה כשאני הולכת ברחוב נופל עליי חתול? את הולכת לריחוב וסבתא כלשהי מנשקת אותך, מה את עושה? בורחת בצרחות את הולכת בספארי, ורואה את הארי פוטר מדבר עם נחש, מה את עושה? אומרת שזה מגניב! את רואה הארי פוטר? בעיקר קוראת, אבל גם רואה את רואה הארי פוטר, ופיתאום את שומעת בחדר שלך "דם...דם...אני רוצה דם...", מה את עושה? צורחת ובוכה ומעירה את כל היישוב (כןכן, את כל ה-7 משפחות!
) את הולכת ביער, ופיתאום רואה את הרמיוני, מה את עושה? נותנת לעצמי מכה בראש וחוזרת למציאות את שוכבת במיטה, ופיתאום האגריד ניכנס לחדר. מה את עושה? האגריד
אני אוהבת את האגריד
את הולכת ביער ורואה את הארי ורון מתנשקים. מה את עושה? WTF?! את הולכת בריחוב ורואה איש הולך עירום וצורח "גמאני! גמאני!", מה את עושה? נזכרת בשכן העירום של מוניקה וכל מי שגר בדירה הזאת
את באמבטייה, ופיתאום הארי פוטר ניכנס ואומר לך "זה לא מה שחושבים.", מה את עושה? סוגרת את הווילון של האמבטיה ומגרשת אותו משם את בשירותים, ופיתאום איש ניכנס וצועק "אוודט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" מה את עושה? בוהה בו את הולכת בריחוב ורואה את מיקי מאוס, מה את עושה? אעהאעהאה!!!! מחבקת אותו כמו ילדה קטנה וטיפשה " " " " " פו הדב, מה את עושה? כנ"ל " " " " " מרי פופניס צועקת "גמאני!! גמאני!!" ומחבקת אותך. מה את עושה? מחכה שהיא תלך ואז בורחת משם היה מגניב

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifאתם לא רוצים לשאול אותי?../images/Emo4.gif

1 2 3 4 5 6 5 4 3 2 1

miriams4

New member
נו טוב,הנה:

תאריך לידה: צבעוני: ירוק: כחול: ורוד: חום: אדום: אוי שיט! אהא. עכשיו תגידי מזה כל אייקון:
טוב נו,אין לי עוד כוח
מה? לא!! מה המשמעות של- שג'ראת אל זייתון: סחתיין: אללה יברכ פיכ: צבאח אלחיר: טוב,אנחנו יהודים.לא עוד ערבית. אסוציאציות:(איך שלא כותבים
) אני-(רמז:זה הדבר הבא) חיזר- שלום- ארצנהדרת- מקלדת- שלמות- מיקה- יוני- הפיג'מות- הארי פוטר- שר הטבעות- טוב,נמאס. ביוש. את לא מכירה אותי.אף פעם לא דיברת איתי.

למעלה