הקורבן

miriams4

New member
../images/Emo190.gifהקורבן../images/Emo190.gif

והשבוע...אירנה!! הידועה בכינויה:XRockXIsXPunkX הרשומות למשחק הן: נועה-נועה 124 נוגה-skaramoosh עמליה-מלמל12 גבי-gabi2410 מיכל- michalb19 הלן-helen333 שחף-happy Shahaf

gabi2410

New member
השאלון הכי ארוך שנראה פה אי פעם.

סכמי את חייך ב40 מילים

XRockXIsXPunkX

New member
40 מילים?! אוקיי...

נולדתי באוזביקיסטן.כשהייתי בת 3 בערך,ההורים שלי התגרשו.בגיל 4 עליתי לארץ,ואני ואמא שלי גרנו בכפר קרוונים. באיזה שהו גיל הגעתי לבית שמש,ולמדתי בבית ספר שנקרא "שובו".לפני זה למדתי ב"עדיהו" ,אבל כשאמא שלי ראתה שלא מלמדים שם את כל האותיות בכיתה א' היא העבירה אותי לשובו.כך החלו חיי בלימוד הדתי.מאז ועד היום אני בביצפר דתי,שנה הבאה כל זה הולך להישתנות. אני אוהבת לצייר,לקרוא,לכתוב,לשמוע מוזיקה-בעיקר רוק קלאסי,למטאל אני לא כל כך מיתחברת,ואני מאוד אוהבת כלבים אבל אני לא יכולה לגדל אחד כי יש לי אחות קטנה בת שנתיים,ואני בת 15,רק שתדעו... כיום אני בכיתה ט',והמצאתי זן חדש.כמו שיש רוקיסטים,מטליסטים,מזוכיסטים,אני המצאתי את ה"אירנסט".זה זן שמאופיין בכל הדברים שאני אוהבת,הוא זן מוזר. ד"א,אני אוהבת להיות מוזרה,להיתלבש מוזר,לדבר מוזר,כי מוזר זה שליטע!! ואני אוהבת שיעורי היסטוריה... $__%

helen333

New member
מוזרים אכן שליטה../images/Emo3.gif

באמת נולדת באוזקיסטן??! מכירה את בוראט??
גבוהה כזה עם
ותחתונים.
שיעורי היסטוריה?! *נירדמת* 33>

XRockXIsXPunkX

New member
זה כל כך צפוי שתגידי את זה!רק מעטים אוהבים

היסטוריה,ולא,אני לא מכירה את בוראט.
אבל אני מכירה את פטריק... $__%

קארין 555

New member
אני מתה על היסטוריה !!!

על הליברלים והשמרנים ונפוליאון ותקופת הבניים, קיבלתי 100 בתעודה ובמבחן
אז תמיד שיש לנו עבודה בקבוצות הם יודעים שזה לא טוב כי אני אכתיב להם מלא מלא מלא איזה 2 דפים על שאלה , מה קרה לכן שיעור היסטוריה זה כמו שעת סיפור זה כייייף

helen333

New member
../images/Emo6.gif אפשר להגיד שהם דומים....*?* אוליי..חח

פטריק רולז.

helen333

New member
אוי, אירנושלה ../images/Emo190.gif

שאאאאאאאאאאאאאאלום! מאמאצאב? הכל טוב? מקורה? מה ניש? בת כמה? מאיפה? קוראים לך אירנה!!
[אני זוכרת!!
] מתי חזרת היום מבצפר? מה אכלת ללאנצ'? כמה אתה אוהבת את מיקה? צבע אהוב? שחור או לבן? שחור או ורוד? צבע עיניים? צבע שיער? את צמאה? רעבה? קר לך? חם לך? למה? ככה? כן? לא? אוליי? שחור? לבן? ורוד? אמא? אבא? אח? אחות? ילד? ילדה? קיץ או חורף? גלידה או ארטיק? סרט רומנטי או קומדיה? סרט או סדרת tv? ווואיי? או מי גאש? כמה? מי? איפה? מה? למה? מסנג'ר או אייסי? כמה פעמים את שותה ביום? כמה פעמים את עושה אפצ'י ביום? תשכבי על הגב. מה את רואה? תשכבי על הבטן. מה את רואה? מה הדבר הכי חמוד בחדר שלך? והכי קטן? והכי גדול? והכי חשוב לך? שתייה אהובה? מאכל אהוב? סרט אהוב? כן או לא? זברה או ג'ירפה? טוקי או חתול? חתול או טונה? טונה או דג? דג או אריה? צהוב או אדום-דבש? דבש או סוכר? תה או קפה? בן או בת? מחשב או tv? ליאור או הלן? אני או הוא? הוא או את? את או היא? היא או אני? ילדה של אמא או אבא? מגפיים או כלב? כלב או אפונה? אפונה או שמיים? שמיים או מים? מים או קולה? קולה או פו הדוב? פו הדוב או מיקי מאוס? מיקי מאוס או מיני מאוס? מיני מאוס או דבורה? דבורה או דלת? דלת או חדר? חדר או מטרייה? מטרייה או מרי פופינס? היה כיף? ביוש? ביוש.

XRockXIsXPunkX

New member
היי,הלנוש

שאאאאאאאאאאאאאאלום! היי! מאמאצאב? בסדר! הכל טוב? כן מקורה? כלום מה ניש? זז בת כמה? 15 מאיפה? בית שמש קוראים לך אירנה!! [אני זוכרת!!] נכון!!! מתי חזרת היום מבצפר?עכשיו,4 וחצי מה אכלת ללאנצ'? מילקי כמה אתה אוהבת את מיקה? הכי הרבה שבעולם!!! צבע אהוב? ירוק שחור או לבן? לבן שחור או ורוד? שחור!!! לא סובלת ורוד... צבע עיניים?חום צבע שיער? חום שחור את צמאה? קצת רעבה? לא ממש קר לך? לא חם לך? לא למה? אממ...כי ככה? ככה? כה... כן?כה..! לא? WHF?? אוליי? לא! שחור? כן לבן? כן ורוד?לא!!!!!! אמא?כן אבא?כן אח?לא אחות? כן ילד? אממ..מה? ילדה? אני ילדה,זה נחשב? קיץ או חורף? גם וגם גלידה או ארטיק? ארטיק סרט רומנטי או קומדיה? קומדיה סרט או סדרת tv? סרט ווואיי? לא או מי גאש? ממש לא? כמה? 2 מי? מיקה איפה? אצלי בחדר מה? אוכל למה? כי ככה מסנג'ר או אייסי? מסנג'ר כמה פעמים את שותה ביום? כמו גמל! כמה פעמים את עושה אפצ'י ביום? היום בכלל לא עשיתי אפצ'י תשכבי על הגב.אוקיי מה את רואה? תקרה תשכבי על הבטן. אוקיי מה את רואה? חושך מה הדבר הכי חמוד בחדר שלך? הטלויזיה? והכי קטן?האבק והכי גדול? האבק והכי חשוב לך? המחשב והגיטרה שלי שתייה אהובה? מים מאכל אהוב? ממתקים סרט אהוב? אני אגדה כן או לא? זברה או ג'ירפה? זברה טוקי או חתול? טוקי חתול או טונה? טונה טונה או דג? טונה דג או אריה?אריה צהוב או אדום-דבש? צהוב דבש או סוכר? סוכר תה או קפה? קפה בן או בת? בן מחשב או tv? גם וגם ליאור או הלן? הלן!! אני או הוא? את! הוא או את?הוא! את או היא? אני! היא או אני? את! ילדה של אמא או אבא? אמא מגפיים או כלב? כלב כלב או אפונה?כלב אפונה או שמיים? שמיים שמיים או מים? מים מים או קולה?מים קולה או פו הדוב? פו הדוב פו הדוב או מיקי מאוס? מיקי מאוס מיקי מאוס או מיני מאוס? מיקי מאוס מיני מאוס או דבורה? מיני מאוס דבורה או דלת? דלת דלת או חדר? חדר חדר או מטרייה? חדר מטרייה או מרי פופינס? מטרייה היה כיף? מאוד!!! ביוש? אם את רוצה ביוש. אני רואה שאת רוצה... ביי!

helen333

New member
לא רציתי ביוש אבל לא היו לי עוד שאלות ../images/Emo6.gif

טוב עוד אחת.
מיקי מאוס או טינקרבל? [מה שבחרת] או מטריה?
זה שתיים. ._. ביוש

XRockXIsXPunkX

New member
עונה גם לזה

מיקי מאוס או טינקרבל? מיקי מאוס מיקי מאוס או מטריה? מיקי מאוס כי מיקי מאוס שליטע!! $__%

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifכןכן, שוב אותו שאלון..

היי! מה קורה? הכל בסדר? מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? תסתובבי. מה הדבר הכי גדול שאת רואה? והכי קטן? כמה שעות רצוף את יכולה לישון? יש לך אחים? כמה? היית רוצה עוד? מה הצלצול שלך בפלאפון? איזה שורה כתובה לך למעלה? (מהשורות-פרסומות של תפוז..) מה השעה? בת כמה את? כמה זוגות נעליים יש לך? מי הסלב שאת הכי הכי אוהבת? פגשת אותו פעם? (אם כן-נא לפרט מקום, סיטואציה וכו') שומעת עכשיו מוזיקה? איזה שיר? יש לך וילון בחדר? באיזה צבע? כמה תמונות/פוסטרים תלויים לך על הקירות בחדר? יש סלב שאת כל כך שונאת, שהיית רוצה שעכשיו תדרוס אותו משאית? מי? ובנאדם שאת מכירה אישית שהיית רוצה שהוא "בטעות" ייפול לתוך פיר של מעלית והגופה שלו תירקב שם? (סתם! אבל בנאדם שאת שונאת) נמאס לך? טוב, לי לא.. אבל אני צריכה ללכת
אז.. איך היה?

XRockXIsXPunkX

New member
עונה לנעה

היי! שלום וברכה מה קורה? בסדר הכל בסדר? כן! מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? עכשיו? אחותי שישנה בשלווה.ובחיים? החברות הכי טובות שלי שרה וליאורה תסתובבי. הסתובבתי מה הדבר הכי גדול שאת רואה? הגיטרה שלי והכי קטן? סוללות ניטענות כמה שעות רצוף את יכולה לישון? 10 שעות יש לך אחים? לא כמה? אין לי היית רוצה עוד? אין לי! מה הצלצול שלך בפלאפון? לא יודעת... איזה שורה כתובה לך למעלה? (מהשורות-פרסומות של תפוז..) גבינות של השף הלבן... מה השעה? 21:05 בת כמה את? 15 כמה זוגות נעליים יש לך? שלוש או שתיים מי הסלב שאת הכי הכי אוהבת? מיקה,MCR,THE USED פגשת אותו פעם? (אם כן-נא לפרט מקום, סיטואציה וכו') לא אבל חלמתי עליהם פעם! זה היה מדהים! שומעת עכשיו מוזיקה? לא איזה שיר? לא שומעת יש לך וילון בחדר? לא באיזה צבע? חח כבר אמרתי שלא כמה תמונות/פוסטרים תלויים לך על הקירות בחדר? בערך 27,חלק מהם ציירתי יש סלב שאת כל כך שונאת, שהיית רוצה שעכשיו תדרוס אותו משאית? מי? ריהאנה,אבריל,בריטני,כל אותך נשים שמסוגלות להופיעה בקליפים שלהן חצי ערומות ולא להיתבייש מזה ובנאדם שאת מכירה אישית שהיית רוצה שהוא "בטעות" ייפול לתוך פיר של מעלית והגופה שלו תירקב שם? (סתם! אבל בנאדם שאת שונאת) אממ....אין כאלה אנשים...אבל אולי הם יופיעו... נמאס לך? לא טוב, לי לא.. גם לא לי אבל אני צריכה ללכת אוקיי אז.. איך היה? אחלה-בחלה! $___%

ענבי פ

New member
טוב תרשמו אותי גם ../images/Emo3.gif

אני פוחדת אבל... חחחחחח שלא תאכלו אותי

למעלה