הקורבן|

miriams4

New member
../images/Emo190.gifהקורבן|../images/Emo190.gif

אני מדברת איתכם מחדר מחשבים,האולפנית, קרית שמונה. והשבוע:קארין! הידועה בכינויה:קארין 555!!! הנרשמות: אירנה- XRockXIsXPunkX נועה-נועה 124 נוגה-skaramoosh עמליה-מלמל12 גבי-gabi2410 מיכל- michalb19 הלן-helen333 שחף-happy Shahaf

helen333

New member
אוי קארינוש שליי.. ../images/Emo190.gif

חח מרים!! היוש!!
גמאני מחדר מחשבים מהתיכון שלי עכשיו P-: טוב אז..יאללה :] קארינוש?? מה ניש? הכל טוב? מזל טוב! מה הצבע האהוב עלייך? צבע שיער שלך? צבע עיניים שלך? מפורסמים אהובים? מפורסמים שנואים? איימי ויינהאוס או בריטני ספירס? ביונסה או ריאנה? גלידה או ארטיק? שחור או לבן? זה זה או זה זה? מה את עושה עכשיו? למה? ככה? כן? לא? שחור? לבן? ורוד? כסף או זהב? כלב או חתול? מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? איפה את עכשיו? אחים\אחיות? בני כמה? תסתובבי. מה הדבר הכי יפה שאת רואה? מה הדבר הכי מצחיק שאת רואה? מה הכי מזכיר לך את מיקה? [ממה שליידך] דמות היסטורית אהובה? דמות מצוירת אהובה? סרט אהוב? סדרה אהובה? רואה גריז? אם כן, מי את רוצה שינצח? מה יש לך להגיד על ששונא את מיקה? את עכשיו באי בודד, מה תעשי? את עכשיו באי בודד עם מיקה, מה תעשי? את עכשיו באי בודד עם דודידו, מה תעשי? את עכשיו באי בודד עם מיקי מאוס, מה תעשי? שתייה אהובה? מאכל אהוב? קולה או נסטי? ערוץ אהוב? חורף או קיץ? סתיו או אביב? סלקום או אורנג'?[מה יש לך] איפה את רוצה לגור שתהיי גדולה? כמה ילדים את רוצה? היית רוצה להתחתן עם מיקה? את רואה את איימי ויינהאוס עומדת מולך, מה את עושה? את רואה את מיקה עומד מולך, מה את עושה? מיקה אומר בראיון שהוא שונא יהודים[הוא לא^^] ,מה את עושה? את תקני ת'אלבום של מיקוש ואיימי? ורוד או שחור? כן או לא? לא או כן? מרק אהוב? חטיף אהוב? מספר מזל? את גוזזת ציפורניים? חלק או מתולתל? עברית או אנגלית? את הולכת ברחוב, ורואה איש רוסי צועק עלייך, מה את עושה? את הולכת ברחוב, ומיקה נופל עלייך מהשמיים, מה את עושה? זהוו.
שמו לב ששיעמם לי?
סתאם לא, מה יותר כיף שיש לך שיעור חופשי ואת גולשת בפורומיקה P: :] 3> נהנת? היה כיף? ביוש? ביוש.

קארין 555

New member
שיווווואו חחח

חח מרים!! היוש!! גמאני מחדר מחשבים מהתיכון שלי עכשיו P-: טוב אז..יאללה :] קארינוש?? הההההיי
מה ניש?מעולה עד עכשיו D= הכל טוב?כןןןן מזל טוב!טנקס יאיי מה הצבע האהוב עלייך?כל הצבעים אבל בעיקר סגול צבע שיער שלך?חום דבש צבע עיניים שלך?חומות מפורסמים אהובים?ממממממממייקהההה !!!!! מפורסמים שנואים? נינט ריהאנה ואבירל !! (היא תמיד לוקחת למיקה את הפרסים !! ) איימי ויינהאוס או בריטני ספירס?לאחרונה איימי :) ביונסה או ריאנה?לא ריאנה ! גלידה או ארטיק?גלידה בקלאסה חיחיח שחור או לבן?לבן =- זה זה או זה זה? אמ זה זה ,ניראלי
מה את עושה עכשיו?איזשהו שאלון למה?ככה ככה?ככה כן?כן לא?כן שחור?להן :-O לבן?שחור ורוד?יייאפ כסף או זהב? אהמ אהמ קשה כלב או חתול?כככללב במיוחד זה שהיה לנטלי בצד של המסן איזה מוש.
מה בא קודם, הביצה או התרנגולת?אאה גגגגגאאד זה קשה D= איפה את עכשיו? בבית, קמתי משינת היופי
אחים\אחיות?אחים ואחיות בני כמה? שמעון בן 23 ושירן בת 19 תסתובבי. מה הדבר הכי יפה שאת רואה?בלון הליום של לב שמישהו הביא לי באיחור
מה הדבר הכי מצחיק שאת רואה?אהמ תמונה של חברה שלי שניסתה לצאת פוזלת ולא הצליח . מה הכי מזכיר לך את מיקה? [ממה שליידך] יייייייאי סוכריה גדולה שהביאו לי ליומולדת היא מלאת צבעים
דמות היסטורית אהובה? המורה שלי לספרות D= דמות מצוירת אהובה? אניי מממש אווהבת את ספונג' בוב זה הכי סטייל, כמה שהוא מחייך אצלי בבי"ס ישלו מועדון סגידה !!רציני סרט אהוב?ראיתי כ"כ הרבה סרטים אני חושבת ש ש ש נלך על 27 שמלות סדרה אהובה? the best years רואה גריז? חחח הייתי רואה ,ואז התגלתה לי הישרדות :p אם כן, מי את רוצה שינצח? ניייר !!! הוא מזכיר לי את מיקוש מושי מושלם מה יש לך להגיד על ששונא את מיקה?מי ששונא את מיקה הוא איש שלא יכול לקבל קצת צבע ושמחה ייתרה לחיים,חעח
את עכשיו באי בודד, מה תעשי? ג'קוזי
את עכשיו באי בודד עם מיקה, מה תעשי? *צונזר* את עכשיו באי בודד עם דודידו, מה תעשי? חחחחחחחח אייזה חופר הוא שיואו את עכשיו באי בודד עם מיקי מאוס, מה תעשי? טרלהלה , חחחחחחחח תאכלס אין תשובה שתייה אהובה?תה מאכל אהוב?סלטים קולה או נסטי?נסטייי ערוץ אהוב?13 בהוט ,סרטים מדהימים חורף או קיץ? עכשיו בא לי קיץ !! סתיו או אביב? סתיו אולי ? סלקום או אורנג'?[מה יש לך] יש לי "פלאפון" איפה את רוצה לגור שתהיי גדולה?שמעו יהיו לי כמה אחוזות בכל מיני מקומות, אחת מהן תהייה בברלי הילס
כמה ילדים את רוצה? 4 מספיק אולי:) היית רוצה להתחתן עם מיקה? זאת שאלה ? היית רוצה להתחתן עם מיקה !!! את רואה את איימי ויינהאוס עומדת מולך, מה את עושה?
את רואה את מיקה עומד מולך, מה את עושה? דדדדדי עם השלאה הזאאת =[ *צונזררררררר* מיקה אומר בראיון שהוא שונא יהודים[הוא לא^^] ,מה את עושה? אאאי בוכה שעווווות ואז שולחת לו מכתב !! :-\ את תקני ת'אלבום של מיקוש ואיימי? בבבבבבבברררררוור רק שיצא כבר !! ורוד או שחור?ורוד כן או לא? כן לא או כן?לא מרק אהוב? אאאאאאאא ירקות חטיף אהוב?דובוניייייםם מספר מזל?555555555 את גוזזת ציפורניים? בבטח חלק או מתולתל?יש תקופות ,כרגע חלק גלי עברית או אנגלית? קשה !! אבל נירא לי אנגלית את הולכת ברחוב, ורואה איש רוסי צועק עלייך, מה את עושה?
את הולכת ברחוב, ומיקה נופל עלייך מהשמיים, מה את עושה?חחחחחחחחחחח הלן הזאתD= , נתחיל בזה שאני מתעלפת אני מקווה לקום ולראות אותו עדיין לידי
זהוו. שמו לב ששיעמם לי? סתאם לא, מה יותר כיף שיש לך שיעור חופשי ואת גולשת בפורומיקה P: :] 3> חחחחח ת'אמת כן :p נהנת?בבבבבטח היה כיף? כן ביוש? כברר ?
ביוש.

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifהשאלון הקבוע שלי../images/Emo3.gif

היי! מה קורה? הכל בסדר? מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? תסתובבי. מה הדבר הכי גדול שאת רואה? והכי קטן? כמה שעות רצוף את יכולה לישון? יש לך אחים? כמה? היית רוצה עוד? מה הצלצול שלך בפלאפון? איזה שורה כתובה לך למעלה? (מהשורות-פרסומות של תפוז..) מה השעה? בת כמה את? כמה זוגות נעליים יש לך? מי הסלב שאת הכי הכי אוהבת? פגשת אותו פעם? (אם כן-נא לפרט מקום, סיטואציה וכו') שומעת עכשיו מוזיקה? איזה שיר? יש לך וילון בחדר? באיזה צבע? כמה תמונות/פוסטרים תלויים לך על הקירות בחדר? יש סלב שאת כל כך שונאת, שהיית רוצה שעכשיו תדרוס אותו משאית? מי? ובנאדם שאת מכירה אישית שהיית רוצה שהוא "בטעות" ייפול לתוך פיר של מעלית והגופה שלו תירקב שם? (סתם! אבל בנאדם שאת שונאת) נמאס לך? טוב, לי לא.. אבל אני צריכה ללכת
אז.. איך היה?

קארין 555

New member
היייי

היי! מה קורה?יופי תודה (= הכל בסדר?כן בסדר גמור מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך?סט של "אמור אמור" תסתובבי. מה הדבר הכי גדול שאת רואה?ארון כזה
והכי קטן?מממ גרגיר של משו לא ידוע כמה שעות רצוף את יכולה לישון? לא הרבה אולי שעה וחצי , אם זה בלילה אז 7 יש לך אחים? כן כמה?2 :) היית רוצה עוד? ללא תוודה, רק לא אח קטן ,אבל חשבנו על לאמץ ילד אחרי איזו כתבה בערוץ 22
מה הצלצול שלך בפלאפון?גרייס קלייי !!! רוב הפעמיםא ני לא עונה כדי לשמוע עוד את הצלצול איזה שורה כתובה לך למעלה? (מהשורות-פרסומות של תפוז..)קארין, גלי מה התנוחה שאהובה עליך
מה השעה? 18:3 בת כמה את?14 כמה זוגות נעליים יש לך? אמ לא יצא לי לספור, אני מעריכה שיותר מ-11 כולל נעלי בית, אני מחכה לאולסטר לבנות עכשיו
מי הסלב שאת הכי הכי אוהבת? מ-י-ק-ה !!!!!!!!mika !!!!!11 פגשת אותו פעם? (אם כן-נא לפרט מקום, סיטואציה וכו')לא
אני אפגוש, אבל קרה לי משהו מצחיק עם מאיה בוסקילה חח אני הלכתי לדודה שלי בדימונה ועברתי מאיזו חנייה ובאותו יום היה את המופע של סלקום ומאיה הייתה צריכה להופיע בו בקיצור אני עוברת אני רואה אותה ואת המפיק הגדול שלה עוברים ,אני כזה מסתכלת אז המפיק אמר לי את יודעת מי זאת ? אמרתי לו כן מאיה
אז הוא אמר לי נו ולא מבקשת חתימה ? אמרתי לו "לא כרגע " חעחעח :-\ שומעת עכשיו מוזיקה? ממממ כן את מרים מקליטה לנו את עצמה שרה D= איזה שיר? "לאב צודיי ,לאב צודיי " יש לך וילון בחדר?כככככייין באיזה צבע?שמנת כזה מהמם כמה תמונות/פוסטרים תלויים לך על הקירות בחדר? אין פוסטרים יש לי חדר ממש ענק הוא יותר גדול מהסלון אז יש לי תמונה אחת דגולה שלי ושל אחותי, תמונה אמנותית בשחור לבן P: יש סלב שאת כל כך שונאת, שהיית רוצה שעכשיו תדרוס אותו משאית? מי? לא שתדרווס אותו מכונית,אבל שיפול לבור כן ריאהנה ! ובנאדם שאת מכירה אישית שהיית רוצה שהוא "בטעות" ייפול לתוך פיר של מעלית והגופה שלו תירקב שם? (סתם! אבל בנאדם שאת שונאת) ווווווואו חחחחח אמאמ לא אני לא שנאת אף אחד שאני מכירה אישית נמאס לך? קצת ת'אמת [= טוב, לי לא.. אאאאאה :-O אבל אני צריכה ללכת, ססססו דרכנו נפרדות ? אז.. איך היה? סביר+

gabi2410

New member
היי,שאלון מיוחד.

תדגישי את הדברים שנכונים לגבייך: אף פעם לא אהבתי מישהו שאוהב אותי אף פעם לא אירגנתי מסיבת הפתעה אף פעם לא אכלתי פלפל חריף שלם אף פעם לא אמרתי למישהו "אני אוהבת אותך" מול העיניים והתכוונתי לזה. אף פעם לא בכיתי מסרט אף פעם לא גידלתי חתולה אף פעם לא גידלתי כלב אף פעם לא גילחתי את שיער הראש אף פעם לא גנבתי אף פעם לא דיברתי ברדיו אף פעם לא הופעתי בטלווזיה אף פעם לא שכבתי עם מישהו (סקס לא, סתם לשכב כן) אף פעם לא החלקתי על הקרח אף פעם לא היה לי גיטרה חשמלית אף פעם לא הייתה לי גיטרה קלאסית אף פעם לא היה לי גשר אף פעם לא היה לי נכשל בתעודה אף פעם לא עקרו לי שן אף פעם לא היה לי פלאפון משוכלל אף פעם לא היו לי 2 שטרות של 200 בארנק אף פעם לא הייתי במוסד לחולי נפש אף פעם לא הייתי במשחק כדורגל אף פעם לא הייתי בניו יורק אף פעם לא הייתי בן 18 אף פעם לא הייתי ער כל הלילה אף פעם לא הלכתי על פסי רכבת אף פעם לא הצלחתי לתפוס זבוב בידיים אף פעם לא השתכרתי אף פעם לא השתתפתי בתחרות כשרונות צעירים אף פעם לא התאהבתי וירטואלית אף פעם לא התגשמה לי משאלה שבקשתי כשכיביתי נרות יומולדת אף פעם לא התלהבתי יותר מדי מהציורים של עצמי אף פעם לא התמדתי ללכת למכון אף פעם לא התנשקתי עם מישהו מעל גיל 18 אף פעם לא התנשקתי בגשם אף פעם לא התפרסמתי בזכות כישרון אף פעם לא חייתי את היום "הכי טוב בחיים" אף פעם לא חתכתי את עצמי אף פעם לא טעמתי חומוס אף פעם לא ירדתי יותר מ5 קילו בדיאטה (מהסיבה הפשוטה שאף פעם לא הייתי בדיאטה) אף פעם לא ישנתי בפארק אף פעם לא למדתי לקרוא תווים אף פעם לא לקחתי גלולות למניעת הריון אף פעם לא ניסיתי סמים אף פעם לא נהגתי במכונית אף פעם לא ניסתי להתאבד אף פעם לא חשבתי על להתאבד אף פעם לא ניפגשתי עם אנשים מהאינטרנט אף פעם לא נסעתי עם מישהו זר אף פעם לא נסעתי באוטובוס אף פעם לא נסעתי במשאית אף פעם לא נסעתי בכדור פורח (לא נוסעים בכדור פורח, אגב) אף פעם לא הייתי בכותל אף פעם לא הייתי בחרמון אף פעם לא נעלתי קרוקס אף פעם לא נשכבתי על הכביש אף פעם לא נשרפתי מהשמש אף פעם לא סמכתי על זכר אף פעם לא עליתי לגג של הבית שלי אף פעם לא עליתי לגג של עזריאלי אף פעם לא עשו לי מסיבת הפתעה אף פעם לא עשיתי משהו שרק אני יכול אף פעם לא עשיתי צניחה חופשית אף פעם לא עשיתי רשימה ממש ממש ארוכה (עשיתי בבלוג הישן רשימה של דברים שיש לי על השולחן... יצא ממש ממש ממש ארוך) אף פעם לא עשיתי שעווה אף פעם לא קיבלתי כל מה שרציתי אף פעם לא קיבלתי נשיקה מאימו אף פעם לא קיללתי את אמא שלי מול הפרצוף שלה אף פעם לא קיללתי את ההורים שלי מול הפרצוץ שלהם אף פעם לא ראיתי שלג יורד אף פעם לא הייתי יותר משבוע מחוץ לבית בלי משפחה אף פעם לא רציתי משהו שאין לי אף פעם לא שברתי עצם אף פעם לא שברתי שן אף פעם לא שכחתי לשים דאודורנט לבצפר אף פעם לא שחכתי לשים חזיה לבצפר אף פעם לא שמחתי בשביל מישהו שהצליח יותר ממני אף פעם לא שתיתי אלכוהול יותר מלגימה אחת אף פעם לא הייתי מצחיק אף פעם לא הייתה לי תעודת הצטיינות אף פעם לא ניצחתי בשלב הבנוני של שולה מקשים אף פעם לא שמתי עדשות אף פעם לא עשיתי קמפינג ביער אף פעם לא קראתי את כל העיתון בבוקר אף פעם הסוללה של האמפי שלי החזיקה יותר מיום אף פעם לא בכיתי בגלל ספר אף פעם לא התנשקתי על הגג של עזריאלי אף פעם לא איחרתי לבצפר אף פעם לא איחרתי לבצפר ביותר משעה אף פעם לא העלתי קטע ליוטיוב אף פעם לא קניתי משהו שעלה יותר מ1,000 ש"ח אף פעם לא צילמתי סרט אף פעם לא אהבתי את עצמי אף פעם לא התנשקתי יותר משעתיים אף פעם לא אהבתי גמבה אף פעם לא אהבתי פלפל אף פעם לא אהבתי חציל אף פעם לא עשיתי קניות ב1,000 ש"ח אף פעם לא הייתה לי מסך פלזמה בחדר אף פעם לא רציתי למות אף פעם לא התנשקתי עם קרח אף פעם לא אכלתי לבד קופסת אוראו אף פעם לא דיברתי כל הלילה באיסי אף פעם לא דיברתי כל הלילה בטלפון אף פעם לא הפתעתי מישהו בנשיקה אף פעם לא הייתי באילת אף פעם לא טסתי אף פעם לא עשיתי את זה בשירותים של ארומה אף פעם לא ישנתי עם אחי הקטן (מהסיבה הפשוטה שאין לי אח קטן) אף פעם לא שמעתי את כל השירים שיש לי במחשב על פלייליסט אחד אף פעם לא כתבתי שיר אף פעם לא עישנתי אף פעם לא התאהבתי במפורסם אף פעם לא הצעתי חברות אף פעם לא אהבתי קפה אף פעם לא הרגשתי נאהבת אף פעם לא עשיתי טעות ענקית אף פעם לא רבתי מכות אף פעם לא נכשלתי במקצוע אף פעם לא ריכלתי על חברה אף פעם לא שברתי את האף אף פעם לא אהבתי חוטיני אף פעם לא לבשתי חוטיני אף פעם ההורים שלי לא הסכימו לי משהו באמת חשוב אף פעם לא סמכתי על מישהו בעיינים עצמות אף פעם לא שברתי משהו בחנות אף פעם לא דיברתי בפלאפון בלילה אף פעם לא דיברתי יותר משלוש שעות בפלאפון

קארין 555

New member
אף פע לא עשיתי שאלון יותר חופר מזה -כן !!

תדגישי את הדברים שנכונים לגבייך: אף פעם לא אהבתי מישהו שאוהב אותי אף לא ארגנתי מסיבת הפתעה- דווקא כן ארגנתי ! אף פעם לא אכלתי פלפל חריף שלם-רכלתי בסמינר צופים בעע! אף פעם לא אמרתי למישהו "אני אוהבת אותך" מול העיניים והתכוונתי לזה.אמרתי והתכוונתי
אף פעם לא בכיתי מסרט אין סרט שאני לא בוכה !! אפילו מקומדיות אף פעם לא גידלתי חתולה גידלתי חח אף פעם לא גידלתי כלב גידלתי יאי אף פעם לא גילחתי את שיער הראש אף פעם לא גנבתי אף פעם לא דיברתי ברדיו חח הגשתי תוכנית אחת ברדיו ! אף פעם לא הופעתי בטלווזיה חתכו אותי בעריכה :| אף פעם לא שכבתי עם מישהו, סתם לשכב כן (סקס לא, סתם לשכב כן) אף פעם לא החלקתי על הקרח חחחח אף פעם לא היה לי גיטרה חשמלית אף פעם לא הייתה לי גיטרה קלאסית אף פעם לא היה לי גשר אף פעם לא היה לי נכשל בתעודה היה ביסודי במוסיקה חח אף פעם לא עקרו לי שן אף פעם לא היה לי פלאפון משוכלל אף פעם לא היו לי 2 שטרות של 200 בארנק אף פעם לא הייתי במוסד לחולי נפש אף פעם לא הייתי במשחק כדורגל ווואי הייתי זה אדיר אף פעם לא הייתי בניו יורק אף פעם לא הייתי בן 18 חחחח אף פעם לא הייתי ער כל הלילה הייתי !! אף פעם לא הלכתי על פסי רכבת אף פעם לא הצלחתי לתפוס זבוב בידיים אף פעם 1! אף פעם לא השתכרתי אף פעם לא השתתפתי בתחרות כשרונות צעירים השתתפתי:-| אף פעם לא התאהבתי וירטואלית אף פעם לא התגשמה לי משאלה שבקשתי כשכיביתי נרות יומולדת אף פעם לא התלהבתי יותר מדי מהציורים של עצמי התלהבתי אף פעם לא התמדתי ללכת למכון איזה !? אף פעם לא התנשקתי עם מישהו מעל גיל 18 אף פעם לא התנשקתי בגשם
אף פעם לא התפרסמתי בזכות כישרון התפרסמתי בעיתון ירוחם, נחשב? אף פעם לא חייתי את היום "הכי טוב בחיים" חחחחיייתי אף פעם לא חתכתי את עצמי לללע אף פעם לא טעמתי חומוס טעמתי אף פעם לא ירדתי יותר מ5 קילו בדיאטה ייאי בדיוק סיפרתי להלן שירדתי 5 קילו
(מהסיבה הפשוטה שאף פעם לא הייתי בדיאטה) אף פעם לא ישנתי בפארק ישנתי אף פעם לא למדתי לקרוא תווים למדתי פעם אף פעם לא לקחתי גלולות למניעת הריון חח לא אף פעם לא ניסיתי סמים לא
אף פעם לא נהגתי במכונית נהגתי
אף פעם לא ניסתי להתאבד אף פעם ! אף פעם לא חשבתי על להתאבד אף פעם !!1 אף פעם לא ניפגשתי עם אנשים מהאינטרנט אף פעם לא נסעתי עם מישהו זר אמ אף פעם לא נסעתי באוטובוס נסעתי אף פעם לא נסעתי במשאית נסעתי אף פעם לא נסעתי בכדור פורח חחחחח זה נכון (לא נוסעים בכדור פורח, אגב) אף פעם לא הייתי בכותל הייתי אף פעם לא הייתי בחרמון הייתי אף פעם לא נעלתי קרוקס היום לבשתי קרוקס
אף פעם לא נשכבתי על הכביש אף פעם לא נשרפתי מהשמש ממ קצת אף פעם לא סמכתי על זכר יש לי חבר מאוד טוב , קוראים לו מיקי
אף פעם לא עליתי לגג של הבית שלי עליתי חח אף פעם לא עליתי לגג של עזריאלי אף פעם לא עשו לי מסיבת הפתעה עשו לי יאיי אף פעם לא עשיתי משהו שרק אני יכול אף פעם לא עשיתי צניחה חופשית אף פעם לא עשיתי רשימה ממש ממש ארוכה עשיתי (עשיתי בבלוג הישן רשימה של דברים שיש לי על השולחן... יצא ממש ממש ממש ארוך) אף פעם לא עשיתי שעווה עשיתי אף פעם לא קיבלתי כל מה שרציתי תמיד מקבלת
אף פעם לא קיבלתי נשיקה מאימו אף פעם לא קיללתי את אמא שלי מול הפרצוף שלה ברור שלא ! אף פעם לא קיללתי את ההורים שלי מול הפרצוץ שלהם גם לא מאחורה אף פעם לא ראיתי שלג יורד ראיתי אף פעם לא הייתי יותר משבוע מחוץ לבית בלי משפחה הייתי אף פעם לא רציתי משהו שאין לי רציתי מזה זה !! אף פעם לא שברתי עצם אף פעם לא שברתי שן שברתי שנתקלתי במכונית
אף פעם לא שכחתי לשים דאודורנט לבצפר אף פעם לא שחכתי לשים חזיה לבצפר חחח אני ישנה עם חזייה אף פעם לא שמחתי בשביל מישהו שהצליח יותר ממני למה לא ?
אף פעם לא שתיתי אלכוהול יותר מלגימה אחת אף פעם לא הייתי מצחיק חחחחחחח אף פעם לא הייתה לי תעודת הצטיינות הייתה
אף פעם לא ניצחתי בשלב הבנוני של שולה מקשים !? אף פעם לא שמתי עדשות אף פעם לא עשיתי קמפינג ביער עשייתי אף פעם לא קראתי את כל העיתון בבוקר אף פעם הסוללה של האמפי שלי החזיקה יותר מיום החזיקה אף פעם לא בכיתי בגלל ספר יאי בכיתי
אף פעם לא התנשקתי על הגג של עזריאלי אף פעם לא איחרתי לבצפר בטחח שאני מאחרת ! ואו אף פעם לא איחרתי לבצפר ביותר משעה חחחח איחרתי בטח אף פעם לא העלתי קטע ליוטיוב אף פעם לא קניתי משהו שעלה יותר מ1,000 ש"ח ,לא זכור לי ? אולי אף פעם לא צילמתי סרט צילמתי חעחע אף פעם לא אהבתי את עצמי למה לא ? :) אף פעם לא התנשקתי יותר משעתיים חחח גבי הזאת !! אף פעם לא אהבתי גמבה יייייייאמ אף פעם לא אהבתי פלפל ייייאמ אף פעם לא אהבתי חציל אהבתי :) אף פעם לא עשיתי קניות ב1,000 ש"ח עשיתי ביום הולדת 12 :p שקיבלתי 5000 אף פעם לא הייתה לי מסך פלזמה בחדר מה אני צריכה פלזמה בחדר, יש בסלון והיא לא תורמת כלום אף פעם לא רציתי למות זה בחיים לא !! אף פעם לא התנשקתי עם קרח חחחחחחחח דווקא כן אף פעם לא אכלתי לבד קופסת אוראו של הארבע ? כן
אף פעם לא דיברתי כל הלילה באיסי דיברתי בחופש והיה מצחייק חחחחע אף פעם לא דיברתי כל הלילה בטלפון לא עד כדי כך משעמם לי אף פעם לא הפתעתי מישהו בנשיקה נאמ !? אף פעם לא הייתי באילת כל קיץ אני באילת !! אף פעם לא טסתי *בקרוב* אף פעם לא עשיתי את זה בשירותים של ארומה חחחחחחח אף פעם לא ישנתי עם אחי הקטן חחח אין לי אח קטן (מהסיבה הפשוטה שאין לי אח קטן) אף פעם לא שמעתי את כל השירים שיש לי במחשב על פלייליסט אחד ממ לא למי יש זמןן אף פעם לא כתבתי שיר כתבתי חעחע אף פעם לא עישנתי ללא בריא ! אף פעם לא התאהבתי במפורסם אני מאוהבת במיקה !!! אף פעם לא הצעתי חברות ממ לא יצא לי אף פעם לא אהבתי קפה אוהבת אף פעם לא הרגשתי נאהבת הרגשתי
אף פעם לא עשיתי טעות ענקית עשיתתיי אבל היום אני יודעת שזאת לא טעות אף פעם לא רבתי מכות אף פעם לא נכשלתי במקצוע נכשלתי במוזיקה !! אף פעם לא ריכלתי על חברה נו באמת
אף פעם לא שברתי את האף אף פעם לא אהבתי חוטיני אף פעם לא לבשתי חוטיני חחחח אף פעם ההורים שלי לא הסכימו לי משהו באמת חשוב אם זה משהו מסוכן אז לא אף פעם לא סמכתי על מישהו בעיינים עצמות לא בעיינים עצומות, אבל סמכתי אף פעם לא שברתי משהו בחנות שברתי אף פעם לא דיברתי בפלאפון בלילה דיברתי אף פעם לא דיברתי יותר משלוש שעות בפלאפון

XRockXIsXPunkX

New member
שאלות לקארין שלנו >__<

והנה הן,השאלות ה(לא) חתיכות שלנו! ...
היי! שם: גיל: למה? אוקיי תאריך לידה: למה? אוקיי מקום מגורים? כיף לך שם? באמת? יופי..אחלה.. אחים? אחיות? אבא? אמא? סבתא? סבא? דודים? דודות? חיות?
ועכשיו שאלות על מיקה!! 1.מה גרם לך לשמוע את השירים שלו? 2.איזה שיר שמעת קודם? 3.האם זו הייתה אהבה ממבט ראשון? 4.וכיום את שומעת אותו? 5.את רוצה שהוא יבוא לארץ? 6.ומה את חושבת עליו באופן כללי? באמת? אוקיי
זה או זה תה או קפה? קפה או קולה? קולה או מים? מים או בירה? בירה או ספגטי? ספגטי או פיצה? פיצה או טלויזיה? טלויזיה או מחשב? מחשב או אינטרנט? אינטרנט או סימס? סימס או סימס2? סימס2 או ספרים? ספרים או מוזיקה? מוזיקה או רוק? רוק או מטאל? מטאל או פופ? פופ או היפ הופ? היפ הופ או ראפ? ראפ או רוק קלאסי? רוק קלאסי או פאנק? זה השאלון הכי שולט שיש! והוא כולו שלי! $__%

קארין 555

New member
חעחע

והנה הן,השאלות ה(לא) חתיכות שלנו! ... היי! שם:קארין ממן גיל:14 למה? אמה :p אוקיי תאריך לידה:19.2 למה? שמה -> אוקיי מקום מגורים? ירוחם כיף לך שם?הההההההכי באמת?כי זאת ירוחם ?:p יופי..אחלה.. אחים?1 אחיות?1 אבא?1 אמא?1 סבתא?2 סבא?2 דודים? אהמ ? :-\ דודות?אהמ :-\ חיות?לא כרגע
ועכשיו שאלות על מיקה!! 1.מה גרם לך לשמוע את השירים שלו? האישיות הכובשת שלו!! 2.איזה שיר שמעת קודם?גרייס קלי :p 3.האם זו הייתה אהבה ממבט ראשון? בבבבבוטטחח !! 4.וכיום את שומעת אותו? בבבבבטח 5.את רוצה שהוא יבוא לארץ? לא , נו בטח שכן !!!!! 6.ומה את חושבת עליו באופן כללי? שהוא הבן אדם הכי הכי מדהים באמת? אמת לאמיתה אוקיי זה או זה תה או קפה? תתתתתה קפה או קולה? קפה קולה או מים?מים מים או בירה?מים D: בירה או ספגטי?בירה ספגטי או פיצה?ספגטי פיצה או טלויזיה? טלוויזיה טלויזיה או מחשב? משב מחשב או אינטרנט? אמ מחשב לעבודות אינטרנט או סימס? אינטרנט סימס או סימס2? סימס סימס2 או ספרים? ספפרייםם ספרים או מוזיקה? קשהההה נלך על מיוזיק מוזיקה או רוק? מוזיקהה לא כולל רוק רוק או מטאל? מטאל מטאל או פופ? פופ
פופ או היפ הופ? פופ היפ הופ או ראפ? היפ הופ טרלההללי ראפ או רוק קלאסי? מזה רוק קלאסי ? ראפ אממ לא יודעת רוק קלאסי או פאנק? פאנק נאמממממ מה לא שאלת על רגאיי ?< P:

למעלה