אף פע לא עשיתי שאלון יותר חופר מזה -כן !!
תדגישי את הדברים שנכונים לגבייך: אף פעם לא אהבתי מישהו שאוהב אותי אף לא ארגנתי מסיבת הפתעה- דווקא כן ארגנתי ! אף פעם לא אכלתי פלפל חריף שלם-רכלתי בסמינר צופים בעע! אף פעם לא אמרתי למישהו "אני אוהבת אותך" מול העיניים והתכוונתי לזה.אמרתי והתכוונתי
אף פעם לא בכיתי מסרט אין סרט שאני לא בוכה !! אפילו מקומדיות אף פעם לא גידלתי חתולה גידלתי חח אף פעם לא גידלתי כלב גידלתי יאי אף פעם לא גילחתי את שיער הראש אף פעם לא גנבתי אף פעם לא דיברתי ברדיו חח הגשתי תוכנית אחת ברדיו ! אף פעם לא הופעתי בטלווזיה חתכו אותי בעריכה :| אף פעם לא שכבתי עם מישהו, סתם לשכב כן (סקס לא, סתם לשכב כן) אף פעם לא החלקתי על הקרח חחחח אף פעם לא היה לי גיטרה חשמלית אף פעם לא הייתה לי גיטרה קלאסית אף פעם לא היה לי גשר אף פעם לא היה לי נכשל בתעודה היה ביסודי במוסיקה חח אף פעם לא עקרו לי שן אף פעם לא היה לי פלאפון משוכלל אף פעם לא היו לי 2 שטרות של 200 בארנק אף פעם לא הייתי במוסד לחולי נפש אף פעם לא הייתי במשחק כדורגל ווואי הייתי זה אדיר אף פעם לא הייתי בניו יורק אף פעם לא הייתי בן 18 חחחח אף פעם לא הייתי ער כל הלילה הייתי !! אף פעם לא הלכתי על פסי רכבת אף פעם לא הצלחתי לתפוס זבוב בידיים אף פעם 1! אף פעם לא השתכרתי אף פעם לא השתתפתי בתחרות כשרונות צעירים השתתפתי:-| אף פעם לא התאהבתי וירטואלית אף פעם לא התגשמה לי משאלה שבקשתי כשכיביתי נרות יומולדת אף פעם לא התלהבתי יותר מדי מהציורים של עצמי התלהבתי אף פעם לא התמדתי ללכת למכון איזה !? אף פעם לא התנשקתי עם מישהו מעל גיל 18 אף פעם לא התנשקתי בגשם
אף פעם לא התפרסמתי בזכות כישרון התפרסמתי בעיתון ירוחם, נחשב? אף פעם לא חייתי את היום "הכי טוב בחיים" חחחחיייתי אף פעם לא חתכתי את עצמי לללע אף פעם לא טעמתי חומוס טעמתי אף פעם לא ירדתי יותר מ5 קילו בדיאטה ייאי בדיוק סיפרתי להלן שירדתי 5 קילו
(מהסיבה הפשוטה שאף פעם לא הייתי בדיאטה) אף פעם לא ישנתי בפארק ישנתי אף פעם לא למדתי לקרוא תווים למדתי פעם אף פעם לא לקחתי גלולות למניעת הריון חח לא אף פעם לא ניסיתי סמים לא
אף פעם לא נהגתי במכונית נהגתי
אף פעם לא ניסתי להתאבד אף פעם ! אף פעם לא חשבתי על להתאבד אף פעם !!1 אף פעם לא ניפגשתי עם אנשים מהאינטרנט אף פעם לא נסעתי עם מישהו זר אמ אף פעם לא נסעתי באוטובוס נסעתי אף פעם לא נסעתי במשאית נסעתי אף פעם לא נסעתי בכדור פורח חחחחח זה נכון (לא נוסעים בכדור פורח, אגב) אף פעם לא הייתי בכותל הייתי אף פעם לא הייתי בחרמון הייתי אף פעם לא נעלתי קרוקס היום לבשתי קרוקס
אף פעם לא נשכבתי על הכביש אף פעם לא נשרפתי מהשמש ממ קצת אף פעם לא סמכתי על זכר יש לי חבר מאוד טוב , קוראים לו מיקי
אף פעם לא עליתי לגג של הבית שלי עליתי חח אף פעם לא עליתי לגג של עזריאלי אף פעם לא עשו לי מסיבת הפתעה עשו לי יאיי אף פעם לא עשיתי משהו שרק אני יכול אף פעם לא עשיתי צניחה חופשית אף פעם לא עשיתי רשימה ממש ממש ארוכה עשיתי (עשיתי בבלוג הישן רשימה של דברים שיש לי על השולחן... יצא ממש ממש ממש ארוך) אף פעם לא עשיתי שעווה עשיתי אף פעם לא קיבלתי כל מה שרציתי תמיד מקבלת
אף פעם לא קיבלתי נשיקה מאימו אף פעם לא קיללתי את אמא שלי מול הפרצוף שלה ברור שלא ! אף פעם לא קיללתי את ההורים שלי מול הפרצוץ שלהם גם לא מאחורה אף פעם לא ראיתי שלג יורד ראיתי אף פעם לא הייתי יותר משבוע מחוץ לבית בלי משפחה הייתי אף פעם לא רציתי משהו שאין לי רציתי מזה זה !! אף פעם לא שברתי עצם אף פעם לא שברתי שן שברתי שנתקלתי במכונית
אף פעם לא שכחתי לשים דאודורנט לבצפר אף פעם לא שחכתי לשים חזיה לבצפר חחח אני ישנה עם חזייה אף פעם לא שמחתי בשביל מישהו שהצליח יותר ממני למה לא ?
אף פעם לא שתיתי אלכוהול יותר מלגימה אחת אף פעם לא הייתי מצחיק חחחחחחח אף פעם לא הייתה לי תעודת הצטיינות הייתה
אף פעם לא ניצחתי בשלב הבנוני של שולה מקשים !? אף פעם לא שמתי עדשות אף פעם לא עשיתי קמפינג ביער עשייתי אף פעם לא קראתי את כל העיתון בבוקר אף פעם הסוללה של האמפי שלי החזיקה יותר מיום החזיקה אף פעם לא בכיתי בגלל ספר יאי בכיתי
אף פעם לא התנשקתי על הגג של עזריאלי אף פעם לא איחרתי לבצפר בטחח שאני מאחרת ! ואו אף פעם לא איחרתי לבצפר ביותר משעה חחחח איחרתי בטח אף פעם לא העלתי קטע ליוטיוב אף פעם לא קניתי משהו שעלה יותר מ1,000 ש"ח ,לא זכור לי ? אולי אף פעם לא צילמתי סרט צילמתי חעחע אף פעם לא אהבתי את עצמי למה לא ?

אף פעם לא התנשקתי יותר משעתיים חחח גבי הזאת !! אף פעם לא אהבתי גמבה יייייייאמ אף פעם לא אהבתי פלפל ייייאמ אף פעם לא אהבתי חציל אהבתי

אף פעם לא עשיתי קניות ב1,000 ש"ח עשיתי ביום הולדת 12

שקיבלתי 5000 אף פעם לא הייתה לי מסך פלזמה בחדר מה אני צריכה פלזמה בחדר, יש בסלון והיא לא תורמת כלום אף פעם לא רציתי למות זה בחיים לא !! אף פעם לא התנשקתי עם קרח חחחחחחחח דווקא כן אף פעם לא אכלתי לבד קופסת אוראו של הארבע ? כן
אף פעם לא דיברתי כל הלילה באיסי דיברתי בחופש והיה מצחייק חחחחע אף פעם לא דיברתי כל הלילה בטלפון לא עד כדי כך משעמם לי אף פעם לא הפתעתי מישהו בנשיקה נאמ !? אף פעם לא הייתי באילת כל קיץ אני באילת !! אף פעם לא טסתי *בקרוב* אף פעם לא עשיתי את זה בשירותים של ארומה חחחחחחח אף פעם לא ישנתי עם אחי הקטן חחח אין לי אח קטן (מהסיבה הפשוטה שאין לי אח קטן) אף פעם לא שמעתי את כל השירים שיש לי במחשב על פלייליסט אחד ממ לא למי יש זמןן אף פעם לא כתבתי שיר כתבתי חעחע אף פעם לא עישנתי ללא בריא ! אף פעם לא התאהבתי במפורסם אני מאוהבת במיקה !!! אף פעם לא הצעתי חברות ממ לא יצא לי אף פעם לא אהבתי קפה אוהבת אף פעם לא הרגשתי נאהבת הרגשתי
אף פעם לא עשיתי טעות ענקית עשיתתיי אבל היום אני יודעת שזאת לא טעות אף פעם לא רבתי מכות אף פעם לא נכשלתי במקצוע נכשלתי במוזיקה !! אף פעם לא ריכלתי על חברה נו באמת
אף פעם לא שברתי את האף אף פעם לא אהבתי חוטיני אף פעם לא לבשתי חוטיני חחחח אף פעם ההורים שלי לא הסכימו לי משהו באמת חשוב אם זה משהו מסוכן אז לא אף פעם לא סמכתי על מישהו בעיינים עצמות לא בעיינים עצומות, אבל סמכתי אף פעם לא שברתי משהו בחנות שברתי אף פעם לא דיברתי בפלאפון בלילה דיברתי אף פעם לא דיברתי יותר משלוש שעות בפלאפון