וואו ../images/Emo13.gif
מה נישש? מצוין את עייפה?לא רעבה?לא צמאה?אולי קצת.. כמה שתית היום?לא האבה כמה אכלת היום?לא הרבה כ"כ..ארוחה אחת,קינדר בואנו ועוגיות (הבריאות חוגגת) פעם הפלצת בכתה וכולם שמעו?מה??!?!? פעם יצא לך פיפי כשצחקת?אני לא עונה על כאלה פעם היית כל כך צמאה, שבאלת את הרוק שבפה שלך שוב ושוב לראות אם זה יעזור? כמה פעמים את מחליפה גרביים בשבוע? כל יום וחזייה?כל יום ופיג'מה? כל כמה ימים.. ומצאים למיטה? כשאמא אומרת חחחחח את שמה ליפסטיק ליום-יום?תלוי איפור בכלל ליום-יום? תלוי את נוחרת כשאת ישנה? חחח לא את רואה "המומינים"? כשהייתי קטנה את רואה "ארתור"? לפעמים בבוקר אם יש זמן חחח את רואה "דורה"? איכככ לא את רואה "יובל המבולבל"?גם לא את רואה "מיקה מאוס וחברים"? (או איך שלא קוראים לזה) כשהייתי אצל דודים שלי בנדוד שלי ראה חחח את רואה "טיטוף"? לא,אבל השיער שלו יפה בעיני את רואה "החרא החדש"? הא?! חטיף אהוב? קינדר בואנו,גרדנה,במבה שתייה אהובה? אייס קפה,מילקשייק מה הדבר הכי כיפי שעשית היום?לא היה לי שיעור והיה גשם אז הייתי בספריה עם כלמיני חברים והיה נורא מצחיק והכי טפשי?סילקתי ממני את חברה שלי כי היא הרטיבה לי את המכנסיים כשהיא החליטה שבא לה לקפוץ לשלולית חח והכי עצוב?אין איזה מקצוע את הכי אוהבת? לא יודעת ואיזה את הכי שונאת?היסטוריה,ספורט היית רוצה להתחתן אם מיקה? לא הייתי מתנגדת ואם היו מגלים שהוא הומו, היית מתחתנת איתו בכל זאת? אני לא אפחיד אותו את לועסת מסטיק? כרגע לא תלעסי. -אין לי טעים? איזה טעם זה? של איזה חברה? זהב או כסף? כסף ראית "אלי מקביל" פעם כשהיה? לא התמכרת לזה כמוני? לא למה את הכי מכורה בעולם?לכל הסדרות שאני רואה (די הרבה). אם תרצו אני אכתוב מה את מי את הכי שונאת בעולם? יש מישהי שאני שונאת מגיל ממש קטן.. את יורדת על בריטני ספירס? אייכ אני בכלל לא מדברת עליה.. ועל איימי ווינהאוס? לא אכפת לי ממנה קר לך?בידיים למה?כי חורף כמה? 5 איפה?בסוף הרחוב מתי?4 וחצי נו? אהא כן?לא לא?כן שחור? אבל לא פריקי מידי לבן?תמיד ורוד או שחור? שחור כלב או חתול? גם וגם. (יש לי גם וגם וזה הכי כיף) כמה פעמים את עושה פיפי ביום? וחרא? כמה פעמים את שותה ביום?לא הרבה איזה מיץ הכי טעים?תפוח-דובדבן זהו. מקווה שהבכתי אותך מספיק? ושנהנית?