הקורבן

miriams4

New member
../images/Emo190.gifהקורבן../images/Emo190.gif

אוקיי,שינו לנו מערכת.הקורבן עובר ל...היום!
אז סליחה שתפסתי אותכן לא מוכנות.נתחיל? יאלה נתחיל.(מה עובר על הפיצול שלי??) והשבוע: כרמית!! הידועה בכינוי:CarmitF עטר-Slightly Bizarre קארין-קארין 333 אירנה- XRockXIsXPunkX נועה-נועה 124 נוגה-skaramoosh עמליה-מלמל12 גבי-gabi2410 מיכל- michalb19 הלן-helen333 בהצלחה!!

gabi2410

New member
אני אתחיל!אניאניאניאני!!

אני לא יודעת מי את,אבל זה לא כל כך משנה
: 1.יש לך מטבע של שני שקל? 2.א.את רואה המומינים? ב.האם הופתעת מהפרק האחרון של המומינים? 3.מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? 4.מה השעה? 5.תארי את מיקה בחמש מילים 6.נכון שזה שאלון נורא מגניב בינתיים? 7.למה ביל קאוליץ דומה לבת? 8.עוד כמה זמן יהיה תורי בקורבן? 9.א.תהפכי את המילה "בקבוק",מה יוצא? ב.תמציאי פירוש למילה שיוצאת. 10.נכון אני הכי שנונה על פני היקום?

CarmitF

New member
../images/Emo13.gif

1.יש לך מטבע של שני שקל? אהא 2.א.את רואה המומינים? ראיתי כשהייתי קטנה ב.האם הופתעת מהפרק האחרון של המומינים? כל עוד אני לא אראה אותו אני לא אאמין שזה נכון. 3.מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? חשבתי על כמה דברים.. 4.מה השעה? 15:43 5.תארי את מיקה בחמש מילים: מושלם 6.נכון שזה שאלון נורא מגניב בינתיים? אממ..כן 7.למה ביל קאוליץ דומה לבת? 8.עוד כמה זמן יהיה תורי בקורבן?לא יודעת. 9.א.תהפכי את המילה "בקבוק",מה יוצא? קובקב
ב.תמציאי פירוש למילה שיוצאת. משהו 10.נכון אני הכי שנונה על פני היקום? כן,בטח.

helen333

New member
היוש כרמית../images/Emo190.gif

באתי קצת לעשות לך "ת'מוות"
אזז... מה נישש? את עייפה? רעבה? צמאה? כמה שתית היום? כמה אכלת היום? פעם הפלצת בכתה וכולם שמעו? פעם יצא לך פיפי כשצחקת? פעם היית כל כך צמאה, שבאלת את הרוק שבפה שלך שוב ושוב לראות אם זה יעזור? כמה פעמים את מחליפה גרביים בשבוע? וחזייה? ופיג'מה? ומצאים למיטה? את שמה ליפסטיק ליום-יום? איפור בכלל ליום-יום? את נוחרת כשאת ישנה? את רואה "המומינים"? את רואה "ארתור"? את רואה "דורה"? את רואה "יובל המבולבל"? את רואה "מיקה מאוס וחברים"? (או איך שלא קוראים לזה) את רואה "טיטוף"? את רואה "החרא החדש"? חטיף אהוב? שתייה אהובה? מה הדבר הכי כיפי שעשית היום? והכי טפשי? והכי עצוב? איזה מקצוע את הכי אוהבת? ואיזה את הכי שונאת? היית רוצה להתחתן אם מיקה? ואם היו מגלים שהוא הומו, היית מתחתנת איתו בכל זאת? את לועסת מסטיק? תלעסי. טעים? איזה טעם זה? של איזה חברה? זהב או כסף? ראית "אלי מקביל" פעם כשהיה? התמכרת לזה כמוני? *
* למה את הכי מכורה בעולם? את מי את הכי שונאת בעולם? את יורדת על בריטני ספירס? ועל איימי ווינהאוס? קר לך? למה? כמה? איפה? מתי? נו? כן? לא? שחור? לבן? ורוד או שחור? כלב או חתול? כמה פעמים את עושה פיפי ביום? וחרא? כמה פעמים את שותה ביום? איזה מיץ הכי טעים? זהו. מקווה שהבכתי אותך מספיק? ושנהנית? ביוש

miriams4

New member
אה,סליחה.גם שאלות,לא שאלונים,שאת לא עונה עליה

ם את נפסלת

CarmitF

New member
וואו ../images/Emo13.gif

מה נישש? מצוין את עייפה?לא רעבה?לא צמאה?אולי קצת.. כמה שתית היום?לא האבה כמה אכלת היום?לא הרבה כ"כ..ארוחה אחת,קינדר בואנו ועוגיות (הבריאות חוגגת) פעם הפלצת בכתה וכולם שמעו?מה??!?!? פעם יצא לך פיפי כשצחקת?אני לא עונה על כאלה פעם היית כל כך צמאה, שבאלת את הרוק שבפה שלך שוב ושוב לראות אם זה יעזור? כמה פעמים את מחליפה גרביים בשבוע? כל יום וחזייה?כל יום ופיג'מה? כל כמה ימים.. ומצאים למיטה? כשאמא אומרת חחחחח את שמה ליפסטיק ליום-יום?תלוי איפור בכלל ליום-יום? תלוי את נוחרת כשאת ישנה? חחח לא את רואה "המומינים"? כשהייתי קטנה את רואה "ארתור"? לפעמים בבוקר אם יש זמן חחח את רואה "דורה"? איכככ לא את רואה "יובל המבולבל"?גם לא את רואה "מיקה מאוס וחברים"? (או איך שלא קוראים לזה) כשהייתי אצל דודים שלי בנדוד שלי ראה חחח את רואה "טיטוף"? לא,אבל השיער שלו יפה בעיני את רואה "החרא החדש"? הא?! חטיף אהוב? קינדר בואנו,גרדנה,במבה שתייה אהובה? אייס קפה,מילקשייק מה הדבר הכי כיפי שעשית היום?לא היה לי שיעור והיה גשם אז הייתי בספריה עם כלמיני חברים והיה נורא מצחיק והכי טפשי?סילקתי ממני את חברה שלי כי היא הרטיבה לי את המכנסיים כשהיא החליטה שבא לה לקפוץ לשלולית חח והכי עצוב?אין איזה מקצוע את הכי אוהבת? לא יודעת ואיזה את הכי שונאת?היסטוריה,ספורט היית רוצה להתחתן אם מיקה? לא הייתי מתנגדת ואם היו מגלים שהוא הומו, היית מתחתנת איתו בכל זאת? אני לא אפחיד אותו את לועסת מסטיק? כרגע לא תלעסי. -אין לי טעים? איזה טעם זה? של איזה חברה? זהב או כסף? כסף ראית "אלי מקביל" פעם כשהיה? לא התמכרת לזה כמוני? לא למה את הכי מכורה בעולם?לכל הסדרות שאני רואה (די הרבה). אם תרצו אני אכתוב מה את מי את הכי שונאת בעולם? יש מישהי שאני שונאת מגיל ממש קטן.. את יורדת על בריטני ספירס? אייכ אני בכלל לא מדברת עליה.. ועל איימי ווינהאוס? לא אכפת לי ממנה קר לך?בידיים למה?כי חורף כמה? 5 איפה?בסוף הרחוב מתי?4 וחצי נו? אהא כן?לא לא?כן שחור? אבל לא פריקי מידי לבן?תמיד ורוד או שחור? שחור כלב או חתול? גם וגם. (יש לי גם וגם וזה הכי כיף) כמה פעמים את עושה פיפי ביום? וחרא? כמה פעמים את שותה ביום?לא הרבה איזה מיץ הכי טעים?תפוח-דובדבן זהו. מקווה שהבכתי אותך מספיק? ושנהנית?

XRockXIsXPunkX

New member
היי כרמית....../images/Emo123.gif

מוכנה...להצפה....? שם: גיל: מקום מגורים (לא חייבת): אם לא טוב לך שם,את מוזמנת לעבור לבית שמש! ואם טוב לך אז...תהני לך!!! אחיות: אחים: הורים: סבתא: סבא: דוד: דודה: משהו: אוכל אהוב: מקשה אהוב: אוהבת לראות כוכבים? וירח? ושמש? ומטאורים? וכלבים? וחיות? וגרבילים? וגרביונים? ותחתונים? ומגבות? ומיטות? ומה את עושה עכשיו? ומה עכשיו? ועכשיו? ? ומה תעשי אחר כך? ואיך את מרגישה לגביי זה? מה עם מוזיקה? איזה להקות שומעת? ואיזה סיגנון הכי מדבר אלייך? ואיזה לוחש? ואיזה מקשיב? ואיזה מתחנן? ואיזה..מתעלם? מה את אוהבת במיקה? ומה את שונאת במיקה ? [
] ומה..מה...לא משנה..כבר אין לי מה לכתוב...אז..ביי...? $__%

helen333

New member
../images/Emo6.gif חח שאלות יפות אבלל

לא שקה לענות אליהן. [וצריך שיהיה קשה]

CarmitF

New member
../images/Emo13.gif

שם:כרמית גיל:16.8 מקום מגורים (לא חייבת):מרכז אם לא טוב לך שם,את מוזמנת לעבור לבית שמש! ואם טוב לך אז...תהני לך!!! אחיות:יש אחת אחים:יש אחד הורים:יש סבתא:יש סבא:יש דוד:יש דודה:יש משהו: כלב וחתול אוכל אהוב:סושי מקשה אהוב: שוקו אוהבת לראות כוכבים? לא ממש.. וירח?כן ושמש?לא ומטאורים?לא ראיתי וכלבים?כן. הכלב הטיפש שלי וחיות? תלוי איזה וגרבילים? הא? וגרביונים?לא ותחתונים?יש ומגבות? יש? ומיטות?יש? ומה את עושה עכשיו? עונה על השאלון ומה עכשיו?אותו דבר חח ועכשיו? חחח ? ומה תעשי אחר כך?טלוזיה ואיך את מרגישה לגביי זה? מעולה מה עם מוזיקה? איזה להקות שומעת? מה שיפה ואיזה סיגנון הכי מדבר אלייך? כלמיני.. ואיזה לוחש? חחח ואיזה מקשיב?חחח ואיזה מתחנן?חחח ואיזה..מתעלם? אני מתעלמת ממזרחית,רוק כבד,דיכאון מה את אוהבת במיקה? החיוך
ומה את שונאת במיקה ? כלום ומה..מה...לא משנה..כבר אין לי מה לכתוב...אז..ביי...? ביי.

happy shahaf

New member
אם אני רוצה להיות הקורבן

או לשלוח שאלונים לקורבן... מה אני צריכה לעשות???

gabi2410

New member
אם את רוצה להיות בקורבן

תשלחי מסר בתפוז למריים(miriams4),תגידי שאת רוצה ותיכנסי לתור.. ושאלונים את תמיד יכולה לשאול!זה הקטע,בגלל זה קוראים לזה הקורבן כמה שיותר שאלונים,עד שהפורום מנסה לנצח

למעלה