הקורבן

miriams4

New member
../images/Emo190.gifהקורבן../images/Emo190.gif

והשבוע:אני!הידועה בכינוי: miriams4 הנרשמים: יובל-Lady Full Of Agony כרמית- CarmitF אוריה-uroren אבירן-אבירן171 עטר-Slightly Bizarre קארין-קארין 333 אירנה- XRockXIsXPunkX נועה-נועה 124 *אסור לכם לשאול אותי שאלות כגון:מספר בית,מספר טלפון או מס' תעודת זהות,אמא שלי לא מרשה לי*

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifלא הבנתי משהו..

אמורים לשאול אותך שאלות אישיות כאלה (כמו מתי התאהבת בפעם הראשונה) או שסתם שאלות (כמו בת כמה את)?

uroren

New member
כמו שרובכם שמים לב, נמחקו כאן הודעות ../images/Emo18.gif

הפינה הנחמדה שמרים ניסתה להרים פה (אחרי שאני לא פתחתי אותה כמה פעמים עקב עומס עצום שאני נמצאת בו, תודה לך דרך אגב על שהתנדבת לדאוג לפינה במקומי
) התפתחה לדיון מכוער שכלל העלבה, שפיטה והערות פוגעות. אני באמת לא יודעת מה להגיד לכם. אני סומכת עליכם שאני אשאיר את הפורום שבוע בהשגחה פחות לחוצה, אתם תוכלו להסתדר כמו אנשים בוגרים- לפתח דיונים ולנהל שיחות מעניינות. זאת המטרה של הפורום לא? אז למה, למה אני צריכה לקבל מסר מחברת פורום (שאותה אני אשאיר חסויה. את יודעת מי את- ותודה גם לך!) שיש ריב ופגעו באנשים? אולי לא הבהרתי את החוקים כמו שצריך. שפיטה על רקע דת, גזע, מין, מקצוע והעדפות מיניות זה מחוץ לתחום!!!! בפורומים של תפוז אנשים, זה עובר על התקנון (מה גם שבפורום של מיקה, לא צריכים להיות דברים כאלה). אני לא אכנס לפרטים של הדיון המכוער שהיה כאן. האשמים יודעים מי הם ואני גם אשלח להם אזהרה, למקרה שהם לא קולטים כמה הם היו לא בסדר. את הפינה אתם יכולים להתחיל מחדש. אני מתנצלת בפני אלה שנמחקו השאלות שלהם, ובפני מרים שצריכה לענות מחדש. ורק להבהיר, מותר לאנשים להיות נגד משהו- רק צריך לדעת איך לבטא את הדעות שלך. חבל שיש פה אנשים שלוקים בחסר בנוגע לזה. אני מאוד מאוכזבת. הדבר האחרון שאני רוצה זה לקבל עוד מסר כמו שקיבלתי עכשיו. אני לא השוטרת של הפורום- אני רוצה שכולם ירגישו בטוחים להתבטא.. אבל לא במחיר של פגיעה באנשים אחרים. על זה אני לא מתפשרת. אני לא יודעת מה להגיד לכם. ביום שני אני יוצאת לטיול שנתי ואני אחזור בחמישי- אני לא יודעת אם אפשר להשאיר אתכם לבד לארבעה ימים. אני אצטרך לשקול טוב מאוד מה לעשות. ביום שישי אני אהיה פנויה יותר אם יש לכם הצעות ורעיונות בשביל הפורום
מי יתן וזאת תהיה ההודעה המאוכזבת האחרונה שלי, דמבו ^^

אבירן171

New member
יש לי הצעה לפורום (תקראי מחר, עם זמן פנוי)

לשמור על עצמו טוב מאוד והדוק, כי כשהנהלת הפורומים יראו טעות אחת קטנה, והם יראו, אולי לא יהיה עוד פורום. אסטה לה ויסטה.

CarmitF

New member
השאלות שלי..

מה המס' תעודת זהות שלך? [חחח סתם אל תתיחסי..] בת כמה את? מאכל אהוב: מה הדבר הכי מצחיק שאת זוכרת מהילדות? דבר מפחיד שקרה לך: סרט אהוב: סדרה אהובה: את יודעת שמוזיקה בספרדית זה יפה? גם בצרפתית זה יפה,את יודעת? זהו,אין לי מה לשאול.

miriams4

New member
עונהעונהעונה

בת כמה את?12 מאכל אהוב:שוקולד.
מה הדבר הכי מצחיק שאת זוכרת מהילדות?לויודעת...היו המון מצחיקים! דבר מפחיד שקרה לך:סיוטים למינהם... סרט אהוב:בורות סדרה אהובה:הפיג'מות את יודעת שמוזיקה בספרדית זה יפה?מאמינה לך... גם בצרפתית זה יפה,את יודעת?יו

skaramoosh

New member
../images/Emo123.gifהכוני ../images/Emo85.gif

(ד"א- המחשב שלי היה מוחרם כשהייתה ההרשמה למשחק, את יכולה לצרף אותי עכשיו?) באיזה צבע הגרביים שאת גורבת עכשיו? תעשי CRTL+V ותדביקי את הדבר האחרון שהעתקת: איזה שיר את שומעת עכשיו? מה השם הראשון שעולה לך בראש? אם הוא של מישהו שאת מכירה, מי זה? אם היית דמות מבובספוג, איזו דמות היית? הדבר הראשון שעולה לך בראש שהוא בצבע ירוק: תפתחי את הספר הכי קרוב אלייך בעמוד 17 ותעתיקי את השורה השנייה: יש לך משקפיים? מה יש לך יותר, חתולים או אחים? את קונה דיסקים או מורידה שירים? אם היה לך שפם, איזה סוג של שפם הוא היה? מה הסכום הכי גדול שהיית מוציאה על כרטיס להופעה של מיקה? ניסית פעם לעשן או לשתות אלכוהול? מתי בפעם האחרונה גזרת ציפורניים? באיזו שעה את מתעוררת בבוקר? אם אמא שלך בבית, תצעקי "אמא" ותכתבי מה היא עונה לך: איזה גבינה את הכי אוהבת? מספיק לבינתיים...

miriams4

New member
בס"ד

באיזה צבע הגרביים שאת גורבת עכשיו?פסים-תכלת ורוד בהיר לבן. תעשי CRTL+V ותדביקי את הדבר האחרון שהעתקת:זה השאלון... איזה שיר את שומעת עכשיו?לוליפופ מה השם הראשון שעולה לך בראש? אם הוא של מישהו שאת מכירה, מי זה? ת'אמת?מיקה אם היית דמות מבובספוג, איזו דמות היית? בובספוג הדבר הראשון שעולה לך בראש שהוא בצבע ירוק: חייזר...אני! תפתחי את הספר הכי קרוב אלייך בעמוד 17 ותעתיקי את השורה השנייה:"והלך לחדר האמבטיה לשטוף את האבק מידיו,פניו... יש לך משקפיים? כן מה יש לך יותר, חתולים או אחים? זה שווה את קונה דיסקים או מורידה שירים? גםוגם אם היה לך שפם, איזה סוג של שפם הוא היה? צרפתי מה הסכום הכי גדול שהיית מוציאה על כרטיס להופעה של מיקה? לויודעת... ניסית פעם לעשן או לשתות אלכוהול? לא!טוב,אני שותה יין בשבת..קידוש... מתי בפעם האחרונה גזרת ציפורניים? לפני שבוע באיזו שעה את מתעוררת בבוקר? 7:00 אם אמא שלך בבית, תצעקי "אמא" ותכתבי מה היא עונה לך: "מה??" איזה גבינה את הכי אוהבת? איכס

XRockXIsXPunkX

New member
כל זה קרה באשמתי...../images/Emo201.gif

כנראה שלא הייתי צריכה לשאול את מרים אם היא בעד או נגד מצעד הגאווה...זה פשוט התפתח לדיון שאין צורך לומר אותו שוב... אני ממש מצטערת,לא חשבתי שזה מה שיקרה משאלה אחת קטנה... אני מבטיחה שאני יותר לא אשאל את השאלה הזו. מרים אני באמת מצטערת.אני מקווה שאת סולחת לי...
אני גם מתנצלת בפני כל הפורום. סליחה. התקבלו את גחמתי? (מקווה שכן...) $__%

skaramoosh

New member
זו לא אשמתך../images/Emo2.gif

איך הגעת לזה בכלל? הרי ראית גם שהריב התחיל בכלל לפני שכתבת את השאלות שלך... השאלה שלך הייתה נורמלית ורגילה, וכך גם התשובה><

XRockXIsXPunkX

New member
אולי..אבל כשא' קרא את מה שמרים כתבה

אז הוא אמר לה משהו,ואז היא אמרה לו משהו.על זה שדתיים לא הולכים ברחובות ומפגינים..או משהו כזה.. בכל מקרה אני באמת מרגישה אשמה...ואני באמת מצטערת... $__%

XRockXIsXPunkX

New member
שאלות,הו שאלות,היכן אתן שאלות?

מוכנה להצפה?(שוב) שם: גיל: תאריך לידה: איפה גרה? טוב לך שם?את נהנת? אם לא את מוזמנת לבוא לבקר אותי בבית שמש
~עיר מלאה בערסים~ יש אחים? יש אחיות? כמה? איך קוראים? איזה גילאים? נכון שאני נודניקית?? מוזיקה רוק או פופ? פופ או היפ הופ? היפ הופ או ראפ? ראפ או מאטל? מאטל או הארד מאטל? הארד מאטל או קלסיקה? קלסיקה או רוק? להקות/זמרים מיקה או ג'סטין טימברליק? לינקין פארק או MCR? FALL OUT BOY או לינקין פארק? מיקה1 או מיקה2?
אם היו אומרים לך,שיש לך את האפשרות לשכפל כל בן אדם שרק תירצי פעם אחת.במי היית בוחרת?
תדמייני את השאלה הבאה: את יושבת לך בנחת בבית בסלון ורואה טלויזיה.פתאום יש תפיקה בדלת.ומי זה? הפלא ופלא! זהו מיקה!!!! מה הייתה התגובה הראשונה שלך?
נכון שאת אוהבת אותי?? חח סתם..עכשיו לשאלה: אם הייתה נופלת עלייך מזוודה מהשמיים ובפנים יש מאה מיליון דולר.מה יית עושה עם אותה מזוודה?? עד כאן חפירה נוספת מפי. מקווה שלא סבלת יותר מידי... $__%

miriams4

New member
היכון...הכן...צא!

שם:מרים גיל:12 תאריך לידה:7.7.95 איפה גרה?קרית שמונה טוב לך שם?את נהנת?כן...נחמד
אם לא את מוזמנת לבוא לבקר אותי בבית שמש~עיר מלאה בערסים~ יש אחים?כן. יש אחיות?כן. כמה?2אחים 2אחיות איך קוראים?יוסף נעמה אלישבע ישראל איזה גילאים?24 22 19 17 נכון שאני נודניקית??קלות
מוזיקה רוק או פופ?רוק פופ או היפ הופ?פופ היפ הופ או ראפ?ראפ ראפ או מאטל?ראפ מאטל או הארד מאטל?מטאל הארד מאטל או קלסיקה?קלסיקה קלסיקה או רוק?רוק להקות/זמרים מיקה או ג'סטין טימברליק?מיקה לינקין פארק או MCR?לינקין פארק FALL OUT BOY או לינקין פארק?לינקין פארק מיקה1 או מיקה2?מיקה2...שיהיה זוגי אם היו אומרים לך,שיש לך את האפשרות לשכפל כל בן אדם שרק תירצי פעם אחת.במי היית בוחרת?מיקה.אותי.אן לי מושג.. תדמייני את השאלה הבאה: את יושבת לך בנחת בבית בסלון ורואה טלויזיה.פתאום יש תפיקה בדלת.ומי זה? הפלא ופלא! זהו מיקה!!!! מה הייתה התגובה הראשונה שלך?אההה!!!אהההה!(אולי מתעלפת)פוערת עיניים בתד המה ואז ממלמלת:"ho, come in ...בחלום שלי היה מצב דומה נכון שאת אוהבת אותי?? חח סתם..עכשיו לשאלה: אם הייתה נופלת עלייך מזוודה מהשמיים ובפנים יש מאה מיליון דולר.מה יית עושה עם אותה מזוודה?? הרבה דברים...

למעלה